Jump to content

Starten voor een brusje maar het duurt nu langer?


Arzu
 Share

Recommended Posts

Hallo meiden,

 

Ik ben benieuwd of hier ook mama's zijn die na kid mama zijn geworden en nu willen starten voor een 2e kindje.

Wij zijn vanaf juli weer begonnen voor een 2e toen ons zoontje 6,5 maand was.

Maar hoe snel ik uiteindelijk van hem zwanger was, nu wil het "niet" lukken.

Heb wel pas 2 pogingen achter de rug maar toch word je een beetje ongeduldig en ongerust aangezien ik vorig jaar 2 keer direct zwanger raakte.

Hoelang zijn jullie bezig of hoelang heeft het bij jullie geduurd bij een brusje?

Ik ben benieuwd!

 

Groetjes Arzu

Link to comment
Share on other sites

Hoi Arzu,

Wat spannend, gaan voor een broertje of zusje voor Seyhan! Ik snap heel goed dat je teleurgesteld bent dat het nu minder snel gaat dan de eerste keer(keren), had ik ook (2x zwanger maar MK na terugplaatsing en daarna 2 terugplaatsingen niks...), maar bedenk wel dat het heel normaal is... vrouwen die zonder hulp zwanger raken doen er gemiddeld ook een half jaar, dus zes pogingen zeg maar, over. Natuurlijk is de kans met IUI-D misschien wel wat groter per keer, maar geef het de tijd, hoe moeilijk ook. Ik hoop echt dat de 4e poging wel raak zal zijn, succes!!!!

Link to comment
Share on other sites

Miepie dank je wel lieverd.

 

Ja het is ff afwachten.

Ik heb wel al een afspraak weer in Brussel ( is normaal na 4 a 5 pogingen) anders had ik een wachttijd tot januari!

Hoe gaat het met jouw drie wondertjes?

Niet verkeerd bedoelt maar denk toch dat het soms zwaar is niet?

Ik werd soms al nerveus bij S door zijn reflux en heel de tijd huilde.

Link to comment
Share on other sites

Guest estrhalita

Bij mijn 1ste zoontje was ik naar 1x IUI zwanger, toen wij voor nummer 2 gingen heb ik 8x IUI en 2x IVF gehad en pas toen was ik zwanger. Ik snap hoe je je voelt. Sterkte

Link to comment
Share on other sites

Ik was bij mn dochtertje ook bij de 1e iui zwanger en voor een brusje bij de 1e iui weer zwanger werd een mk en daarna nog 6 keer iui en 1 keer ivf, werd toen spontaan zwanger voor de 2e ivf, maar ik snap ook de frustratie zeker omdat het bij mn dochtertje 1e keer raak was.

 

heel veel succes en hopelijk ben je snel weer zwanger

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Arzu: Het is onwijs frustrerend dat het nu langer duurt. En elke keer is weer een tegenslag.

Maar onthoud het is je al een keer gelukt om een mooi kindje te krijgen via KID.

Misschien duurt het nu langer maar je weet dat het al een keer gelukt is, dus je lichaam kan het!

 

Zet hem op meis. Op naar nog zo'n topper in de dop.

Link to comment
Share on other sites

Pulletje dank je wel wat een enorm lieve reactie zeg!!!

Dikke knuffel.

 

Hier wilden we eerst november overslaan maar iets in me zei van nee ervoor gaan.

Nou ik had vrijdag de echo en wat bleek?

Voor het eerst ooit 2 follikels! in natuurlijke cyclus.

Ze waren toen 13 en 14 mm dus mooi gelijk op.

Zondag nog bloedafname maar was nog niet goed genoeg dus gisteren pregnyl gezet.

De eitjes groeiden allebei goed door konden ze zien daarom duurde het nu ook langer deze maand voordat ik de pregnyl mocht zetten.

Dus 2 kansjes hopelijk 1 van de 2:)

Link to comment
Share on other sites

Super, Arzu! Hoop dat één van de twee eitjes uiteindelijk het broertje of zusje van Seyhan zal worden!

 

Druk hier... ach, is eigenlijk best goed te doen - weet ook niet beter. En ik krijg veel hulp. Rutger spuggt inmiddels dankzij de erythrocine veel minder en eet weer een deel van zijn voeding zelf. En al het geklets, gedraai, reageren op elkaar, lachen, etc is enorm genieten! Gaat alleen zo enorm hard, ze zijn alweer ruim 8 maanden!! Maar hier voorlopig geen pogingn voor een nr4 hoor ;)

Link to comment
Share on other sites

Goedemiddag Dames,

In 2007 was ik in 1x IUI zwanger van mijn zoontje, nu zijn we alweer 1 jr en 6x IUI verder en als alles goed gaat hebben we de 1e tp IVF half december dit jaar. Snap ook heel goed die frustratie!! Maar kop op en volhouden Dames.

 

Liefs,

Krista

Link to comment
Share on other sites

Krisje ik duim voor je!!

 

Chantal heb er eerlijk gezegd geen goed gevoel over.

Voel werkelijk waar NIKS.

Ben aan het wachten of het binnen een paar dagen wat vernauwder aanvoelt hierbinnen en anders helaas ook mislukt

Link to comment
Share on other sites

Doe ik meid;)

 

Herken jij dat je vagina ( sorry voor het onderwerp) vernauwd raakte ( merkte ik bij de utrogestan binnenduwen bij de mk en bij S) toen je zwanger was.

Dat heb ik nu ( nog) niet.

En als ik dit niet had was het niks.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share • Posts

  • Ladies, na 5 jaar begin ik de laatste week van september met een nieuwe IVF poging. Inmiddels een zoon van 4 uit de laatste poging van 5 jaar geleden. Toch wel weer allemaal spannend.  Zijn er meer die binnenkort (weer) starten?
  • @Paulma Wat ben je toch een lieverd en wat had ik het jou ook zo gegund! Het is inderdaad een zwaar traject waar we allemaal in hebben gezeten. Neem de tijd om te rouwen, want ook dit is rouwen en rouwen is zwaar, heel zwaar!  Dikke knuffel voor jou! 😘  
  • Hi dames, Ik heb zojuist mijn 4de ICSI poging negatief afgesloten en mijn man en ik hebben besloten te stoppen. 5 jaar proberen, 3,5 jaar medische molen en 4 keer zwanger maar toch met lege handen.. en een lege portemonnee. Want die laatste keer hebben we alles zelf betaald. Nu heb ik een en ander over en vind ik het zonde als iemand anders dit ook zelf moet betalen. Als ik het naar de apotheek breng vernietigen ze het. Het gaat om 30 poezenpillen U. (houdbaar tot 12/2024), 1 volle spuit stimulatie G. 900 i.e nog in dichte verpakking (in koelkast bewaard, houdbaar tot 06/2023) en nog zo'n zelfde spuit aangebroken, mag je ook hebben hoeft niet. Daarnaast ook 6 kant en klare spuiten D. 0,1mg over (houdbaar tot 10/2023 in koelkast bewaard) Mocht je interesse hebben stuur mij een direct berichtje. Groetjes Paulma    
  • Oh nee, wat ontzettend rot @Paulma ik werd er zelf gewoon verdrietig van om jouw bericht te lezen en ik weet niet zo goed wat te zeggen. Hoopte zo dat het nu eindelijk zou lukken bij je en dat je wat of iig een cryo zou hebben nog. Ik weet zo goed hoe zo'n laatste poging voelt en hoe zwaar het is, het is zo een mentaal zwaar traject, dat is gewoon niet te beschrijven. Hopelijk dat jullie steun kunnen vinden bij elkaar de komende tijd, om dit proces wat eigenlijk gewoon een rouwproces is te kunnen doorstaan. Goh, Paulma, ik heb echt geen woorden.... Wat ongelooflijk k! Ik wens jullie heel veel sterkte en geluk toe. En wat lief dat je wat jij overhebt aan medicatie wil doneren aan iemand die het zelf moet betalen. Ik heb zelf ook moeten betalen, het kost veel geld, dus dan is het fijn als je ergens wat op kunt snorren. Als je het terug geeft aan de apotheek dan wordt het vernietigd, dus dat is heel erg zonde, zou ik zeker niet doen. Alles aan medicatie wat de apotheek verlaat mogen ze niet meer terug nemen, ook niet als het in dichte dozen zit, dus dat gaat zo de vuilbak in. Hier op dit forum kun je ze aanbieden, maar je mag dan niet de gehele benaming noemen geloof ik, want het openlijk verhandelen van medicatie is niet toegestaan, maar dat moet je zelf maar ff kijken, ik zal een linkje erbij doen van welk Topic het is, maar mocht die het niet doen, dan moet je hier op dit forum kijken bij 'hormonen' En anders kun je ook altijd een nieuw topic openen binnen het 40+ forum want daar zullen de meeste mensen zitten die zelf moeten betalen denk ik. https://ivfmoeders.nl/forum/42-hormonen/ Lieve Paulma, wat hoopte ik op een ander bericht en een andere uitkomst voor jou, ik wens je het allerbeste met heel mijn hart. Je bent zo een lieverd, ik had het je zo gegund..... Knuffel, xxx
  • Bedankt voor je lieve bericht @Kitje! Je hebt helemaal gelijk dat de stijging veel belangrijker is dan de absolute waarde. Ik weet van een jaar geleden dat ik inderdaad niet heel snel HCG aanmaak, maar toen was die in 3 dagen wel verviervoudigd. Dus dat was toen prima, ondanks dat ze het wat laag vonden als absolute waarden. Het is toen toch mis gegaan met 5.6 maar dat is niet te voorspellen ondanks een mooie stijging in HCG. Daarnaast was ik bij mijn MA ook niet super misselijk toen alles nog wel goed ging dus ik denk dat ik van nature idd laag in HCG zit. Ik had natuurlijk wat berekeningen zitten maken, en dat gaf nog wel wat hoop. Als mijn HCG van 16 zou verdubbelen de eerste 48 uur en dan nogmaals in de volgende 72 uur, zou ik namelijk op dezelfde waarde komen als ik ongeveer een jaar geleden op 18 DPO zat. In tussen had ik wel wat symptomen, maar ja ik nam ook progesteron, dus kan daar net zo goed van komen. En heel veel symptomen had ik ook weer niet. Dus twijfel, twijfel, twijfel... En inderdaad helaas.... woensdag bloed laten namen en de waarde was maar 26. Dus helemaal geen mooie stijging. Nu ben ik gestopt met de medicatie en wacht ik tot het los komt (is natuurlijk zo pril, dat het hopelijk mee zal vallen). Helaas ook geen enkele cryo goed genoeg op dag 5 om in te vriezen. Daar was ik al bang voor.... Dus we zijn klaar... zonder resultaat. 4 keer zwanger in 5 jaar proberen, meer dan 3,5 jaar medisch, en dit is het einde met lege handen.... Ik vond deze laatste keer mentaal zo ongelofelijk zwaar. Ook al voor de HCG van 16, de wachtweken leken wel de zwaarste ooit van de afgelopen jaren, alsof je al die teleurstellingen van de afgelopen jaren met je mee draagt en daarnaast ook weet dat het je finale poging is. Dus extra beladen. En dan hielp die verlenging van spanning ook niet.... Ik kan het niet meer opbrengen, dus dat is wel heel  duidelijk geworden. Dit was de laatste poging, wij stoppen. Ondanks het verdriet en dat die wens altijd zal blijven bestaan.... Maar ik kan en wil mijn leven niet meer on hold zetten en ben bang dat ik er mentaal aan onder door ga als ik dit nog eens zou proberen.  Ik ben heel blij dat sommige van jullie een hele andere uitkomst hebben! Ik wens jullie het allerbeste en heel veel liefde, maar voor mij stopt het hier! Wel ga ik nog kijken welke medicatie ik nog over heb (in elk geval een niet aangebroken spuit van Gonal F die 450E waard is geloof ik). Heeft iemand van jullie een idee hoe ik die aan iemand kan geven die een traject zelf moet betalen? Wij hebben dit nu ook allemaal zelf betaald en dat valt niet mee.... Dus ik wil de overgebleven spullen eventueel graag doneren in plaats van teruggeven aan de apotheek.   Liefs
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use