Jump to content

Ongesteld geweest en toch zwanger?


niki

Recommended Posts

Hallo Dames,

 

Vraagje. Omdat we onze kindjes zo lief vinden, konden we toch niet helemaal stoppen met het proberen om kindjes te krijgen. Afgelopen maand maar een keer een poging gedaan, maar 8 dagen geleden werd ik ongi, en het leek gewoon. Echter sinds een dag of wat last van mijn buik en wat gerommel daar beneden. Toch vanavond maar een test gedaan en heel vreemd Predictor gaf positief aan. Daarna Clearblue gedaan, en die gaf niets aan... Waaah. Gek gedoe. Nu is hub nog meer testen kopen... hihi. Hebben jullie weleens van zoiets gehoord? groetjes, niki

Link to comment
Share on other sites

Ben het met Ellebellie eens... met de kv-testen heb je meer zekerheid. Het zou natuurlijk helemaal geweldig zijn :)

Een pred.test is wel gevoeliger dan de CB, dat kan ook nog een oorzaak zijn. Meid, succes, laat je nog even weten hoe het afgelopen is?

Link to comment
Share on other sites

Ik durf ff niet meer testen hihi. Ik wacht tenminste nog op morgen. En ga dan inderdaad die Kruidvat testen halen. Dank. Ik hou jullie op de hoogte. Benbri, gefeliciteerd met je meisje, geweldig! En je bent al 25 weken, heerlijk door de spannendste tijd heen. :-) Medusa, hihihi, nu maar hopen hè... Zijn we misschien weer even samen zwanger. :-) Elliebellie.... Hoe ga je nu verder? Jose, nou je gaat al aardig naar de eindstreep toe! Ga zo door! hihi.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Nou het was waarschijnlijk een hele vroege miskraam, dat zei de dokter ook. De kans dat je een positieve test krijgt zonder dat er echt iets aan de hand is/was, is heel klein. En helaas na denk ik 5 andere testen kwam er niets meer positief uit. Maar we blijven proberen, nog even dan. Vandaag helaas weer ongesteld geworden. Ach ja, het geeft niet, ik ben heel gelukkig met de meisjes en vind ze geweldig. En als er nog één mag komen, dan zou dat super zijn. Komt die niet, dan is het ook goed, kan ik verder met de meisjes en mijn studie/werk en de rest. Eerder weereens gaan reizen, etc. etc. Ik hoop voor iedereen dat ook jullie wensen mogen uitkomen. Liefs, niki

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use