Jump to content

Ook behandeling in Elsendorp?


mirke

Recommended Posts

Hallo lieve dames,

 

Ik ben voor de tweede keer onder behandeling bij de artsen van de Geertgen en ik mag wel zeggen tot volle tevredenheid. De vorige keer zwanger geworden via een hormoonbehandeling, nu met een nieuwe partner moeten we helaas aan de ICSI vanwege de slechte zaadkwaliteit.

 

Ik ben inmiddels bijna 42 en ben onder de indruk van de medewerking die ik daar krijg. Niks wachten gewoon lekker zo snel mogelijk doorwerken om de natuur nog zoveel mogelijk kans te geven....

 

Maar iedere keer als ik daar in de wachtkamer zit en zie hoe al die mensen die voor hetzelfde komen, toch heel erg in hun eigen wereldje blijven hangen, vind ik dat weer jammer. Als je al ziet hoe veel je eigenlijk hebt aan het meepraten op een forum als deze, hoe fijn zou het zijn om daar gewoon vrijuit met iedereen te kunnen praten, ervaringen uit te wisselen en elkaar te steunen.

 

Daarom ben ik op zoek naar mensen die op dit moment ook in Elsendorp worden behandeld en die net als ik best verlegen zitten om een praatje als je daar zit. Wie weet moeten we rond dezelfde tijd en komen we elkaar daar tegen. Maar natuurlijk zou ik het ook erg leuk vinden om hier op het forum met wat meer mensen te praten die op dit moment worden behandeld door de artsen in de Geertgen kliniek... Zo zijn er artsen die ik liever zie dan andere artsen:-)

 

Ben benieuwd naar de reacties..

 

Groetjes Miranda

Link to comment
Share on other sites

hoi miranda,

ik was tot vorig jaar ook naar volle tevredenheid in behandeling bij Geertgen. Wat je zegt over 'iedereen in z'n eigen wereldje' herken ik wel. Ik denk dat het ook komt omdat je niet weet in welk stadium de anderen zijn. bij sommigen gaat het misschien heel slecht, zijn misschien al bijna uitbehandeld, anderen juist weer pril zwanger. de confrontatie dan dan best pijnlijk zijn. en het is ook best wel privé voor iedereen. hier op t forum ben je anoniem. kun je, als je iets verdrietig vind, eerst even huilen in je eigen huiskamer voor je weer reageert op het forum. En het is natuurlijk ook weer heel spannend elke keer. Net als in de wachtkamer van de huisarts of de tandarts ben je dan meer op jezelf gericht dan op andere mensen. Maar ik had ook wel graag een praatje gemaakt. Je zit natuurlijk min of meer in hetzelfde schuitje..

Ik vond zelf dr wissman erg prettig (alleen vervelend dat je er van uit kon gaan dat zijn spreekuur minimaal 1 uur uitliep) en één van de dames kuipers (met donker haar, zij was lekker to the point en down to earth). eigenlijk vond ik iedereen wel prettig behalve dr mendels. die man zij geen boe of bah.

ze zijn wel heel erg uitgebreid de afgelopen tijd, dus ik ken niet alle artsen meer. in november vorig jaar zijn we naar dusseldorf gegaan voor een laatste alles of niets poging (en het werd alles :-D). Er zijn ongetwijfeld nog meer meiden nu bij geertgen, vgs mij is er ook al een topic over (kijk maar even onder ziekenhuizen).

 

Hé, wat een enorme opbrengst qua follikels heb jij, zeg! zo zie je maar, de een heeft een tekort (zoals ik... ik had er maar 2 die goed groeiden) en de ander heeft overvloed! ik hoop dat je toch een punctie hebt gehad vandaag. iig veel succes.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use