Jump to content

Freya helpen IVF in het pakket te houden!! :)


Lotttie

Recommended Posts

http://freya.nl/web_enquetes/medicatieover.php?smnr=33

 

 

Door het invullen van bovenstaande website kunnen jullie Freya helpen in haar strijd om IVF in het verzekeringspakket te houden. Het is volledig anoniem en je zult op geen enkele wijze persoonlijk benaderd worden/betrapt kunnen worden op eventuele hamster praktijken. Vul het dus vooral zo eerlijk mogelijk in!!

 

De bedoeling hierachter is dat Freya een berekening kan maken over hoeveel medicijnen per poging/per persoon over wordt gehouden. Officieel is het namelijk zo dat alle meds die per poging over wordt gehouden terug naar de apotheek word gebracht en dus vernietigd word. Als Freya kan aantonen dat er op deze manier heel veel medicijnen in de prullenbak doet belanden, dan is dat mooi bewijs wat Freya aan het kabinet kan overhandigen.

 

Willen jullie dit dus AUB invullen?? Alvast bedankt!!

Link to comment
Share on other sites

hoi lottie

ik heb 2 van de door jou geposte toppics verwijderd omdat iedereen het ook met 1 ziet en dubbele posten maken het forum erg onoverzichtelijk

 

gr pleun

 

Hi Pleun,

Ik begrijp dat je het forum overzichtelijk wilt houden. ;)

Ik dacht alleen dat als ik het zowel bij IVF en ICSI zet, vrijwel iedereen het leest. En omdat het over medicijnen gaat, had ik het daar ook gepost... ;)

Ik lees namelijk lang niet altijd elk forum onderdeel ;)

Link to comment
Share on other sites

hoi lottie,

 

bedankt voor de link. Goed dat je dit op het forum zet. Alles wat helpt om ivf/icsi behandelingen in het pakket te houden, moeten we toch aangrijpen. Ben zelf zwanger van ivf poging 2, maar genoeg meiden raken pas zwanger bij poging 3,4,5... Als je al vanaf poging 2 moet gaan betalen, dan levert dat zoveel verdriet en onvervulde wensen op.

 

Jammer dat je dit bericht alleen hier mag zetten. Ik kijk persoonlijk nooit bij wat is nieuw. Ik kijk hier en bij zwanger. Ik denk dat er zo ook genoeg zijn die alleen bij icsi kijken. Misschien dat je heel gemakkelijk iedereen een pb kan sturen?

Link to comment
Share on other sites

jrn, goed idee. Maar iedereen een bericht sturen mag niet zomaar ivm spam wetgeving. :)

 

Maar ik ben er ook voor om dit bericht extra opvallend op meerdere plekken te zetten! Wellicht kan het een rode kleur krijgen en bovenaan elke forumdeel gezet worden, zonder dat het meermaals in "nieuw" staat?

 

Goed inititief Lottie! Las dat jullie in januari voor brusje willen gaan. Succes alvast! Jij hebt mij mede geinspireerd om mijn allergien met prednison te gaan bestrijden. Uiteindelijk bij dr. Pfieffer in DD gekomen en nu zijn we 10 weken zwanger!

Link to comment
Share on other sites

Fijn dat meer mensen de enquete willen invullen!! :) Thnx!!

 

 

Goed inititief Lottie! Las dat jullie in januari voor brusje willen gaan. Succes alvast! Jij hebt mij mede geinspireerd om mijn allergien met prednison te gaan bestrijden. Uiteindelijk bij dr. Pfieffer in DD gekomen en nu zijn we 10 weken zwanger!

 

Wat leuk om te horen dat ik jouw mede heb geïnspireerd om om Prednison te gaan vragen!! En dan nu 10 weken zwanger!! Wauw!! Gaaf zeg! Van harte gefeliciteerd!!

Bedankt voor het succes wensen!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use