Jump to content

cryo tp in december


clau75

Recommended Posts

Staat wel in de planning, maar wacht op mn eerste cyclusdag. Sinds de IVF is t allemaal wat in de war.

Nu op dag 25, normaal cyclus 24... maar dus sinds ivf ook een keer 27 gehad...

Moet niet te lang duren, anders zitten we met de kerstsluiting...

Link to comment
Share on other sites

ik hoop ook deze maand voor een cryo te gaan, onze 1e.

Ik wacht net als kmo nog op m'n 1e cyclusdag. Hoop ook dat dat niet al te lang meer duurt anders gaat het ook hier niet door vanwege de kerstsluiting.. (Zit jij toevallig ook in dd kmo of hebben meer ziekenhuizen dat?) Lastig he dat ze een week dicht zijn, maar ja...wel te begrijpen natuurlijk.. Hopen maar dat het gauw komt zodat we met kerst en oud en nieuw mogen broeden...:)

Link to comment
Share on other sites

Sjonge wat duur dat wachten lang, maar vanochtend kon ik er niet omheen. Lijkt wel of sinds de IVFs de menstruaties veel heftiger zijn, even in bed en bad gelegen en wat paracetamols verder is t weer te doen. Snap nu dat er echt vrouwen zijn die zich elke maand ziek melden.

Als t goed is zaterdag beginnen met testen en denk maandag 1e echo.

Wij lopen in Leiderdorp, maar inderdaad de ziekenhuizen zijn t hele jaar 7 dagen beschikbaar, dus dat weekje dicht vind ik wel logisch, al vind ik het ook vervelend als ik daardoor een maand zou moeten overslaan.

Ze vertelden me dat ze op dag 4 na ovulatie een cryo eruit halen en de volgende dag hoor je of je die dag een terug plaatsing hebt. Als t niet goed ontdooit, kunnen ze direct die ander die we hebben ontdooien en hoef je gelukkig niet een maand te wachten.

Spannend weer hoor, maar alle geluksbrengers zijn in huis.

Ook fijn dat we in deze cyclus niks gebruikt hoeft qua hormonen!

Groetjes en sterkte allemaal!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Meiden,

 

Ook ik hoop deze maand een cryo teruggeplaatst te krijgen. Ik heb vanochtend gebeld en hoor vanmiddag of de tp ook door kan gaan. Hoop het zo!!! En wat vind ik het fijn dat deze tp niet gepaard gaat met hormonen... Voor ons zal het ook een eerste cryo tp zijn. Ik vind het wel spannend. Wij hebben nog drie cryo's die elk apart in een rietje zitten. Weet niet hoeveel cellig ze waren, maar weet wel dat ze bij ons (Diaconessehuis in Voorburg) alleen embryo's van 8 cellen of meer invriezen.

 

Hou jullie op de hoogte!

Link to comment
Share on other sites

Nee helaas Laila, het komt nog niet op gang.. Baal er erg van, maar ik denk dat mn cyclus nog totaal niet op gang is gekomen sinds de curettage. (nu 2 mnd geleden). Ik kijk het nog even aan, hoop niet dat ik nu asherman o.i.d. heb waar ik beetje bang voor ben..:(

Heel veel sterkte en succes iedereen hier deze maand!!!

Link to comment
Share on other sites

Goedenavond meiden,

 

Ik heb gisteren m'n pregnylprik gezet, zondag wordt onze cryo ontdooid en dan hopen dat hij weer gaat 'leven'. Maandag word ik gebeld voor evt. tp. Spannend weer! Mijn cyclus duurde na het mislukken ook erg lang; 48 dagen.... pfff. Was niet fijn, als je graag weer door wilt...!

Link to comment
Share on other sites

Sylvia, wat ontzettend balen dat je cyclus niet op gang wil komen... Ik ga voor je duimen dat alles in orde is!

 

En Apple, wat een goed nieuws! Pregnyl gezet en op naar een goede ontdooiing en terugplaatsing!

 

Ik ben vandaag voor controle geweest en alles ziet er gelukkig rustig aan. Ik had na mijn verse poging een menstruatie van slechts 2 dagen... Daarna een maand met veel buikklachten, dus het was even de vraag of ik deze maand wel een cryo poging mocht doen. Gelukkig heeft mijn cyclus zich herpakt en ben ik zoals altijd na een cyclus van 25 dagen ongesteld geworden. Wel heftiger dan normaal, maar dat lijkt mij ook logisch gezien mijn vorige menstruatie. Zoals het er nu naar uit ziet kan ik wel een tp krijgen deze maand. dinsdag opnieuw voor een echo naar het ziekenhuis en daarna ovu testen. Ik verwacht de cryo tp pas op 19 of 20 december.

Link to comment
Share on other sites

He meiden,

 

Vandaag een cryo tp gehad van een mooie blastocyst! Was vanmorgen super zenuwachtig of hij wel goed was ontdooid, (hangt ook zoveel vanaf) maar gelukkig mochten we vanmiddag komen voor een tp! Nu met de benen omhoog! Blijf alsjeblief plakken!!!! Ik mag 1e kerstdag testen! Hopelijk hebben we een prachtig kerstcadeautje dit jaar!!!

 

Hoe is het verder hier?! Een paar aan het wachten op de eerste metingen? Spannend he?!

Clau hoe was je FM? Mijn cryo was 10 cellig toen die de vriezer in ging, maar kijk nu: in 1 dag al mooi gegroeid naar een blastocyst!!

ToiToiToi!

Link to comment
Share on other sites

Gefeliciteerd Apple! Ga je nog dingen doen om te kijken of je t proces nog wat kan beinvloeden? En wil je vertellen hoe t bij je gegaan is vanaf cyclusdag 1, ben benieuwd!

Ik vandaag FM gehad, 11 mm op dag 9. Donderdag terug komen en evt savonds toch een spuitje zetten zodat t eitje springt. Tenslotte komt de kerstsluiting eraan! Spannend hoor! Brrr.

Verder is t een beetje stil op t forum?!

groetjes

Link to comment
Share on other sites

Hoi Meiden,

Wat een goed nieuws allemaal!

Apple: gefeliciteerd met de terugplaatsing van jouw topper! Op naar een positieve test met kerst.

Clau: vrijdag dus als alles goed gaat de terugplaatsing. spannend!

KMO: Ik hoop dat ook voor jou je eitje op tijd doorgegroeid is!

 

Ikzelf ben vanmorgen weer voor een FM geweest en het zag er goed uit! Ze verwachten vrijdag of zaterdag mijn eisprong. Ik moet nu ovu testen doen en bellen zodra hij positief is. Op basis daarvan wordt het tijdstip voor ontdooien en hopelijk terugplaatsing bepaald. Bij ons dus helemaal geen hormonen! Als de cryo's goed ontdooien ws. dinsdag of woensdag de tp en dan oudjaarsdag testen. Spannend weer...

Link to comment
Share on other sites

Goedenavond allemaal!

 

@laila: spannend weekje voor jou dan! Op naar een mooie ontdooiing en tp!!

@clau: jaa, eerste stap is weer gezet met die pregnyl! Wordt voor jou dus ook een spannende vrijdag! Toi toi toi!

@kmo: jij ook al een eind op weg! Net op tijd voor de kerstsluiting!

@sylvia: jouw cyclus al weer op gang gekomen? Hoop het zo voor je!

 

Hier bijna naar wd2, nog 11 te gaan, hahaha! Ik voel me tot nu toe prima, maar ja hoe kan dat ook op wd 2....

Ik probeer deze week rustig aan te doen. Heb geen vrij genomen, maar doe geen gekke dingen. Gewoon lekker op de bank hangen 's avonds. Verder doe ik niet echt extra dingen om het proces te verbeteren. Weet niet goed wat. Hoor allerlei tips die anderen dan weer tegen spreken. Probeer gezond te eten, geen koffie te drinken en veel fruit te eten. Kan geen kwaad in ieder geval!

Succes voor iedereen de komende week!

Link to comment
Share on other sites

Ik mag ook hier in het rijtje aansluiten, gisteren dag 1 van behandeling 2, uitgangsecho is a.s. maandag op dag 7, bij de vorige behandeling zat ik op dag 7 op 11 mm, als het nu weer boven de 7 mm is, hebben we woensdag of donderdag, dus nog net voor de sluiting een plaatsing van 1 of 2 emmy's...........

Veel sucses allemaal !

Groetjes, Esther

Link to comment
Share on other sites

Yes, vandaag tweede follikelmeting gehad. 17 mm en baarmoederslijmvlies zag er goed uit! Voor de zekerheid nog even een ovulatietestje, bij negatief had ik vanavond mogen pregnyllen. Maar de test was positief, dus maandag wordt er een emmy ontdooid, en dinsdag horen we en hebben we hopelijk onze terugplaatsing.... brrrrr spannend,

Succes allemaal!!!

Oja, na hoeveel dagen mag je eigenlijk testen of de poging geslaagd is?

 

groetjes

 

stuiterend balletje

Link to comment
Share on other sites

Goedemorgen!

 

@Clau: ik zit ook in Utrecht!

 

Maar de dag van testen hangt af wanneer ze het embryootje ontdooiien en terugplaatsen. M'n embryootje is op zondag ontdooid en pas maandag teruggeplaatst. Daarom mag ik er een dag afhalen en 'al' na 13 dagen testen. Maar normaal zou het idd 14 dagen zijn. Nou dat ga ik niet redden ;).....

Hier wd 4 inmiddels in gegaan, en voel me nog steeds prima. De 2e week zal wel meer spanning met zich mee brengen denk ik.

 

Voor iedereen die zit te wachten op het telefoontje: toi toi toi: op een goede tp!!!

 

Goed weekend allemaal!

Link to comment
Share on other sites

Spannend allemaal he?

Gisterochtend werd ik gebeld en ik was zo blij! De eerste emmy die de vriezer verliet heeft t meteen goed gedaan en is gister terug geplaatst!

Dat ie tot de 50% hoort die goed ontdooit en gegroeid is, vind ik al zo bijzonder. Nu duimen en een beetje rustig aan doen en hopen dat ie ook hoort tot de 40% die innestelt!

Inderdaad na 12 dagen testen kan, maar wat ik me nu afvraag is dat ik 7 dagen na TP eigenlijk al mn cyclus hoor te starten. Op die manier weet ik mogelijk al eerder wanneer t mislukt is, toch?

Dan zal t lastig zijn om te wachten met testen... wat denken en doen jullie?

Link to comment
Share on other sites

Hoi KMO!

 

Jij dus ook officieel op het wachtbankje! spannend he! En super bijzonder vind ik het dat zo'n klein embryootje uberhaupt de vriezer overleeft en dan gewoon weer door gaat 'leven'!

Ja je hebt gelijk; tegen mij heeft het zh ook al gezegd dat ik waarschijnlijk al eerder ongesteld wordt dan de testdatum...

Gisteren, vandaag en morgen zijn spannende dagen voor mij.

Gisteren was 4 weken na vorige ongesteldheid, vandaag is 2 weken na eisprong (met pregnyl), en morgen is de dag dat ik de vorige keer ongesteld werd na pregnyl....

Daarom als morgen voorbij is en ik heb nog geen rode monsters, dan ga ik vrijdag testen (wd 11)! SPANNEND!!!

So far so good, want nog geen spoortje bloed (ook geen bruin wat normaal wel is voor ongi) te bespeuren!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use