Jump to content

Doorbraakbloeding??


Zipa

Recommended Posts

Maandag heb ik de laatste pil van de eerste strip geslikt en aangezien ik tot de 17e door moet slikken, ben ik dinsdag dus, volgens afspraak, met de 2e strip begonnen. Gisteravond de eerste Lucrin-injectie gezet (de 24ste begin ik met GonalF) en nu ging ik zojuist naar het toilet en ik had wat bloedverlies.

Nu kan dat natuurlijk een doorbraakbloeding zijn, maar ik maak me nu dus helemaal druk of dit geen gevolgen heeft voor het hele stimulatieschema en of de hele IVF dan wel door kan gaan.

Ik heb al gemaild naar de afdeling en ze zijn altijd heel snel met antwoorden (alleen nu niet snel genoeg naar mijn zijn haha) dus ik drop hier even de vraag. Iemand die dit ook al eens heeft meegemaakt? En kan diegene me gerust stellen? ;-)

Link to comment
Share on other sites

Ha Zipa,

Ik had precies hetzelfde en heb toen voor de zekerheid even het ziekenhuis gebeld. Die noemden het inderdaad een doorbraakbloeding. Ik hoefde mij geen zorgen te maken en moest gewoon doorgaan met de pillen. Het schijnt dat veel vrouwen dit hebben, omdat doorgaans een lichte pil wordt voorgeschreven.

 

Geen zorg dus, succes!

Link to comment
Share on other sites

Dank voor jullie reactie's.

Ik kwam net thuis en gelukkig antwoord terug. Inderdaad doorbraakbloeding, niets aan de hand, gewoon doorgaan met de pil en de rest van het schema.

Stom hè, ik haal me dan meteen van alles in m'n hoofd!!

Link to comment
Share on other sites

Snap ik helemaal, ik had hetzelfde. 3dgn na het stoppen met de pil kreeg ik echt onwijze pijn in mn buik echt niet normaal. En toen idd ook een bloeding. Ik gebeld dacht dat ik niet goed reageerde op de hormonen maar ze vertelde mij dat het ook in de papieren staat dat dat je een bloeding kan krijgen. Ik heb alles heel zorgvuldig gelezen maar daar heb ik dus net overheen gelezen :S. Dus naar mijn idee ook niets om je zorgen over te maken. Suc6 met alles!! Liefs, Kris

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use