Jump to content

Gratis op te halen Puregon


Gessler

Recommended Posts

Dit mag je absoluut zo niet aanbieden. Je mag geen medicijnen direct via internet aanbieden... Dit is namelijk strafbaar.

 

Ik zou het er snel af halen of je bericht aanpassen dat je nog groente in je groente la hebt liggen en je aanpassen in je handtekening.

 

Hoop wel dat je er iemand blij mee kan maken ;-)

 

Liefs Elke

Link to comment
Share on other sites

Nou je hoeft niet zo te reageren...

 

Er zijn genoeg vrouwen die het heel goed kunnen gebruiken, maar ik wil je alleen maar waarschuwen. Maak er dan iets van:

Groente in groentela over, stuur een pb. Dan krijg je vast genoeg reacties :)

Link to comment
Share on other sites

Om eerlijk te zijn elke, vond ik jouw reactie ook best heftig. Om het felijk zo "baf" neer te zetten. Je had het nog niet niet in hoofdletters en onderstreept ;)

 

Dus kan me d'r reactie wel voorstellen. Als je dat niet weet?? Ik heb ook even moeten zoeken hoe of wat toen ik het kwijt wou.

 

Ciska, er is een speciaal forum aanwezig (ben ff de naam kwijt) waar je in je handtekening zet welke nedicijnen je gebruikt en dan vraag je in je bericht wie er met je mee wilt rijden. Die persoon stuurt je san een pbtje.

 

Succes meid, hopelijk maak je iemand heel blij ;)

 

Liefs san

Link to comment
Share on other sites

De mensen die dit geweldige forum mogelijk maken voor ons kunnen hierdoor problemen krijgen. Er is al meerdere malen aangegeven dat dit niet mag, dus ik vind de waarschuwing van Elke erg op z'n plaats.

 

Volgens mij is de manier waarop Elke de 'waarschuwing' neerzet niet zo belangrijk, het gaat erom dat de boodschap overkomt. Nou, aan de reactie(s) te lezen is dat gelukt ;-)

 

Cisca, fijn dat je een ander ermee wil helpen!

Link to comment
Share on other sites

hoi gessler,

 

vrees dat Elke gelijk heeft. Helaas mag je dit niet zo open en bloot aanbieden.

De bedoeling is wellicht goed, maar het forum kan hierdoor in de problemen komen.

 

Zou je het berichtje misschien in zijn geheel kunnen weghalen? Of anders Jheroen even een berichtje sturen als je niet weet hoe?

 

Ik hoop dat je iemand hiermee heel blij kunt maken!! lief dat je het aanbiedt!!

 

liefs,

Tool

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use