Jump to content

Vraagtekens over Geertgen


miranda

Recommended Posts

Vandaag hebben wij een intake gehad in het Geertgen. Op zich goed beeld gekregen, duidelijke info, vriendelijk allemaal. Maar 1 ding zit ons dwars.Er is ons verteld dat er gebruik gemaakt wordt van ingevroren zaad, omdat de bevruchting in Dusseldorf gebeurt.

Embryo 's worden ingevroren, 3 gaan terug naar het Geertgen en dan weer ontdooid. De kans op slagen is nu toch veel kleiner dan met vers zaad en verse embryo? We moeten het zelf betalen en het is best een issue. Graag vraag ik om jullie visie / ervaringen met deze kliniek. Had ook al gehoord dat bijna geen enkele verzekering met ze in zee gaat, vanwege die vergunning die er niet is. Heb er zelf niks mee te maken maar stel toch vragen over de betrouwbaarheid van deze kliniek..l

Link to comment
Share on other sites

Hoi Miranda wij hebben ook voor deze keuze gestaan en wij hebben besloten het niet te doen bij hun.

Het staat ons zo tegen dat ze het zaad in gaan vriezen het is al zo slecht en ons gevoel zegt ons dat het er dan niet beter op gaat worden dus vandaar dat we het niet gedaan hebben.

 

Ik wens je heel veel succes met jullie keuze hopelijk komen jullie eruit

Link to comment
Share on other sites

Hoi Miranda, ik ken je nog hoor! :-) welke arts heb je gesproken? Ze halen het 1 en ander nog weleens door elkaar. Ik heb dit al eerder gelezen hier op het forum. Toen was dat ook gezegd maar bleek dat achteraf alleen zo te zijn als je gebruik maakt van donormateriaal. Op zich is Geertgen een goede kliniek maar altijd even dubbelcheck dien en de procedure zwart op wit vragen want ze hebben eigen informatiebladen. Veel succes meid, jij bent nu ook weleens aan de beurt!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use