Jump to content

Foto's Januari 2012


witje

Recommended Posts

Hier de eerste foto's van het nieuwe jaar!!!

 

Ons boefje vind sperzieboontjes heerlijk, maar als hij genoeg heeft dan kan hij er een behoorlijk potje van maken :wink:

 

[ATTACH=CONFIG]3260[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]3261[/ATTACH]

 

En hij kan ook steeds beter en langer zitten in zijn prive zetel!! En lekker spelen en de woonkamer verkennen.

 

[ATTACH=CONFIG]3262[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]3263[/ATTACH]

 

Hebben jullie dat nou ook dat je elke keer dat je je kleine ziet een beetje meer verliefd wordt?????? Ik wel......

Link to comment
Share on other sites

Jeetje San.. Wat lijkt Ruben op jou zeg!!!

 

Hier heeft Sanne nog niet in haar stoel gezeten.

Ze heeft nu wel haar voeten ontdekt, en dat is leeuukkk!!! Daar kan je aan trekken, maar das dan weer lastig, want die tenen laten niet los..

Link to comment
Share on other sites

En soms krijgen we te horen dat Ruben juist weer op P lijkt hihi. als mensen me vragen op wie hij het meest lijkt zeg ik altijd Op Zichzelf!!

 

Oh grappig die teentjes. Ruben heeft al wel heel geïntereseerd naar zijn voetjes gekeken, vooral in bad, maar doet er tot nu toe nog niets mee. Komt vanzelf!!

Link to comment
Share on other sites

ja ja en dat in een stoeltje dat van de Ikea af komt van 20 euries hihi. Als je af en toe de luxe stoelen ziet van tegenwoordig en pffff wat lastig schoonmaken vind ik dat dan (ik ben nogal praktisch ingesteld).

Ruben probeerd als hij ligt ook al omhoog te komen, dan komen bijna zelfs zijn schoudertjes van de ondergrond. Hij is niet meer zo'n fan wat betreft op de rug liggen.

Link to comment
Share on other sites

Wat een heerlijk kliederboel!!! :D

 

Ik heb ook een paar heerlijk foto's mijn mijn kids (heerlijk om dit in meervoud te kunnen zeggen!! :D:D)

 

Tess is een hele trotse grote zus:

[ATTACH=CONFIG]3264[/ATTACH]

En een super foto van ons menneke!

[ATTACH=CONFIG]3265[/ATTACH]

 

Liefs Elke

Link to comment
Share on other sites

Witje; Wat is Ruben alweer groot zeg!!Wat gaat het ontzettend snel, en wat istie leuk ;-) geweldig!!

Heel herkenbaar hoor, dat je steeds verliefder op je manneke word.... hier nog zo'n trotse mama!!

 

Elke; Wat een mooie baby zeg!!Jij zal ook wel helemaal verliefd zijn denk ik?!!

Hoe vind Tess het?

 

Ik zal ook eens wat foto's plaatsen van mijn dropje.

 

[ATTACH=CONFIG]3266[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]3267[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]3268[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]3269[/ATTACH]

Link to comment
Share on other sites

Leuk foto's per maand! Is me nog nooit eerder opgevallen.

Mag ik een foto van 15 december hier posten :) vond 'm te leuk.

Mijn kleine meisje is inmiddels 7 maanden, wat gaat het hard! Ik geniet van elke seconde en ja verliefd..... zooooooooooooo verliefd!

Liefs,

Lot, trotse mama van K.arlijn

 

[ATTACH=CONFIG]3337[/ATTACH]

Link to comment
Share on other sites

Ah, henkiepenkie, wat een lekker stel! Fijn dat ze niet al te veel last hadden van de waterpokken....ik knijp m nu al als ik eraan denk dat ze ze hier straks alledrie tegelijk gaan krijgen ;-).

 

Kan met mijn telefoon geen foto's plaatsen, maar zal proberen er straks ook nog een van ons drietal te plaatsen!

Link to comment
Share on other sites

[ATTACH=CONFIG]3368[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]3367[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]3365[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]3364[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]3366[/ATTACH]

 

Gisteren wilde Sanne niets.. Nu is ze ook erg druk met haar tandjes dus ach..

 

Maar eerst dus even samen met mama op het grote bed gelegen. Lekke rin een slaapzakje, en toen viel ze in slaap. Wel een half uur!!! ppffttt...

 

Daarna aan de avondhap.. Worteltjes... en dat is lekker!!!!

Halverwege vond ze het niet snel genoeg gaan, dus ging met haar handjes wel even meehelpen. Nou meid.. prima toch.. ga jij maar lekker meehelpen. maar ja, zie dan dat lepeltje maar eens in je mond te krijgen... haha.

Dus ze was een aardig schilderij achteraf..

 

Daarna wilde ze wel aan de fles.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use