Jump to content

Eventueel jullie ervaring en tips AUB!!!!!!!!!!!!!


corina

Recommended Posts

Hallo meiden.

 

Ik wil graag mijn immuumsysteem laten checken maar mijn behandeld arts vind dit niet nodig, onzin wat ik lees op internet en weet ook niet waarop ik dan geprikt moet worden.

Nu wil ik het hier niet bij laten en wil ik jullie ervaring weten en waarop ik dan geprikt moet worden zodat ik nog meer voorbereid naar de huisarts kan om aan hem medewerking te vragen.

 

Meiden ik hoop van jullie ervaringen te krijgen of tips hoe ik dit het beste kan aan pakken.

 

 

XXXX

Link to comment
Share on other sites

Hoi Corina, kijk even in het topic ovr prednison en Alan Beer dat ik hierover heb geopend. Veel ervaringen van meiden die hier inmiddels ook stappen in hebben gezet! Ik plaats de link hieronder. Wat is precies de reden dat je aan een immuunprobleem denkt?

 

http://www.ivfmoeders.nl/showthread.php?14940-Prednison-vage-streep-niet-zwanger-Alan-Beer

Link to comment
Share on other sites

Hoi Henne,

 

Bedankt voor je reactie van het weekend als ik meer tijd heb ga ik deze topic zeker doorlezen samen met mijn man.

 

De redde waarom ik hier over nadenkt is dat ik geen milt meer heb. Ik heb nu 3 terugplaatsingen gehad wat helemaal niets heeft gedaan elke keer voor de testdatum bloedverlies dus negatieve test. Ik weet in verhouding met de andere meiden mag ik natuurlijk niet klagen dat het maar pas 3x is mislukt want andere hebben veel meer tp's gehad eer dat ze zwanger zijn. En ik weet ook dat als het zo mog zijn dat het niet helemaal goed is en ik krijg daar evt medicijnen voor dat het nog geen 100% garantie geeft dat het dan wel slaagt.

Maar omdat ik dit onderwerp regelmatig terugkomt ben ik er overgaan nadenken, want ik wil gewoon dat het al is het maar 1x gewoon lukt en dat we een mooi wondertje in ons armen mogen sluiten, en daar wil ik alles op alles zetten en mss niets over het hoofd hebben gezien waardoor het mss niet blijft plakken.

Vandaar dat ik deze discussie heb geopend.

 

Groetjes Corina

Link to comment
Share on other sites

In het topic die Henne met de link heeft neergezet, is een hoop info te vinden over dit onderwerp. Ook is er op freya een topic in 2011 over geweest (iets van baarmoederkrasjes, prednisolon en dan?) De link naar dit freya topic is ook ergens in het Alan Beer topic te vinden. (snap je hem nog...ha,ha).

Volgens mij wordt er dan onder meer op de volgende punten gecontroleerd:

Allergie:

-IgE

 

Entzundungsmarker:

- Interleukin-6

- Interleukin-2 Rezeptor (losl)

- Interleukin 10

 

Haematologie

- Leukozyten

- Erythrozyten

- Hamoglobin

- Hamatokrit

- MCV

- MCH

- MCHC

- Thrombozyten

- Neutrophile

- Lymphozyten

- Eosinophile

- Basophile

- Monozyten

 

Immunologie:

- Akuter Aktivierungsmarker (CD8+ HLA-DR+)

- Chron. Aktivierungsmarker (CD8+CD28+)

- Chron. Aktivierungsmarker (CD8+ CD57+)

- Regulatorische T-Zellen

- Immunglobin G

- IgG 1

- IgG 2

- IgG 3

- IgG 4

- Immunglobin M

- Immunglobin A

 

KI. Chemie - Sontige

- Ferritin

- Transferrin-Rezeptor (sol)

- Interleuking-2 Rezeptor (losl)

- 25-Vitamin D3

 

Lymphozyten-Subpopulation

- Leukozyten (absolut)

- Lymphozyten (absolut)

- Lymphozyten (relativ)

- Granulozyten (absolut)

- Granulozyten (relativ)

- Monozyten (absolut)

- Monozyten (relativ)

- T-Lymphozyten (CD3+) relativ

- T-Lymphozyten (CD3+) absolut

- T-Helfer (CD4+) relativ

- T-Helfer (CD4+) absolut

- Zytotox T-Zellen (CD8+) relativ

- Zytotox T-Zellen (CD8+) absolut

- CD4/CD8 Ratio

- B-Lymphozyten (CD19+) relativ

- B-Lymphozyten (CD19+) absolut

- Nat. Killerzellen (CD16+/CD56+) relativ

- Nat. Killerzellen (CD16+/CD56+) absolut

 

Tumormarker:

- Tumor-Nekrose-Faktor alpha

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use