Jump to content

Utrogestan


Fee

Recommended Posts

Hallo meiden, gisteren heb ik mijn eerste echo gehad en vandaag ben ik 6 weken en 4 dagen zwanger. Ik mag stoppen met de Utrogestan. Heel stom, maar dat durf ik dus niet.... Wanneer zijn jullie gestopt met de Utrogestan en hoe ervaren jullie dat? groetjes Fee

Link to comment
Share on other sites

Oe jeetje, ik moest zelf al stoppen 14 dagen na de punctie... Zwanger of niet zwanger, dus kan er geen advies in geven.

 

Wellicht kan je het gewoon gaan afbouwen, dus van 6 naar 4 per dag en van 4 naar 2, en dit elke week doen tot je op 0 zit?

Link to comment
Share on other sites

En weer anderen moesten het 12 weken blijven gebruiken.

Hoe dan ook: het lijkt erop, gezien de zoveel verschillende protocollen dat t niet erg veel uitmaakt.

Als jij je er goed bij voelt, dan gebruik ze lekker nog even. Uiteindelijk weet je zelf wel wanneer je wilt stoppen.

Gefelicitwerd met je zwangerschap!

Link to comment
Share on other sites

GEFELICITEERD met je zwangerschap!

Als jij je er goed bij voelt, zou ik ze gewoon gebruiken totdat ze op zijn.

Een vriendin van me moest ze gebruiken tot de 16 weken, ik mocht stoppen 14 dagen na de punctie.

Ik zou kijken waar je je goed bij voelt, en lekker je hart volgens.

Zwanger zijn is al griezelig en onzeker, vooral de eerste weken.

Link to comment
Share on other sites

Ten eerste van harte gefeliciteerd met je zwangerschap.

Ik mocht ook stoppen na de eerste echo...met 7 weken! Vond het ook heel eng in het begin, maar naderhand vond ik het een heel fijn idee dat mijn lichaam het zelf deed...

En het allerfijnste was GEEN SMURRIE meer haha

Probeer te vertrouwen op je lichaam!

Succes

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use