Jump to content

Net nieuw...


Nienna

Recommended Posts

Hey, na een tip van iemand me eens op dit forum aangemeld..

Mijn man en ik proberen nu ruim 1,5 jaar (dat klinkt beter dan bijna 2 jaar) zwanger te worden, helaas zonder

een enkel resultaat. Hebben de meeste onderzoeken al gehad, en ze vinden niks. Hormonen, ovulatie, zaad, SH-test: alles is goed.

Wel weten we dat ik endometriose heb, alleen niet in welke mate. Morgen(!) krijg ik een laparoscopie en zullen we snel meer weten. Merk wel dat ik er soms ontzettend moe van ben omdat mijn koppie maar blijft malen. Gelukkig kan ik morgen dus even bijslapen :sleeping:

Het is dus best spannend nu, welk traject gaan we in? Want dát we verder gaan staat voor onszelf al helemaal vast.

 

Groetjes, Nienna

Link to comment
Share on other sites

Nu voor het eerst weer online.. Had helemaal geen zin om met de laptop op schoot te gaan zitten!

Endo valt mee, zit maar op 1 plek en die wisten we al.. Zit gelukkig niet in de weg. Verder hebben ze ook geen rare dingen gezien en zou ik in theorie dus zwanger moeten kunnen worden. Tja..

Loop in Ede in het ziekenhuis, moet zeggen dat ze allemaal superlief waren vorige week. Ook heel meelevend met mijn man die zenuwachtiger was dan ik!

Gyn zei dat we waarschijnlijk half jaar in het diepe gegooid worden, omdat eileiders etc ook zijn doorgespoten. Eerst maar naar onze eigen arts volgende maand, kijken wat zij te zeggen heeft.

 

Nu eerst met een paracetamol en een kop thee op de bank hangen en m'n werk op afstand zien te houden...

Liefs!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use