Jump to content

afscheiding


kmvans

Recommended Posts

hallo dames,ik zit in de stress.Ik heb vorige week woensdag (2-5-2012) een terug plaatsing gehad,het was mijn eerste keer ivf.Nu heb ik sinds donderdag 10 mei bruine afscheiding.Is dit normaal of is het de ongesteldheid die door de hormonen op een laag pitje zit?Ik mag woensdag pas een zwangerschapstest doen en ik zit er even helemaal doorheen,heeft iemand anders dit ook mee gemaakt?groetjes Kim

Link to comment
Share on other sites

Het hoeft niks te betekenen. Er zijn zelfs vrouwen met heftige bloedingen en een intacte zwangerschap. Er zijn echter ook vrouwen die overtijd raken en niet zwanger zijn. Je kunt er gewoon nog niks van zeggen. Hoe moeilijk het ook is, je kunt alleen wachten tot je mag testen... Als je meer wil lezen hierover kun je de zoekfunctie van het forum gebruiken. Bruine afscheiding maakt ons allemaal van slag.

 

Veel succes met het wachten

Link to comment
Share on other sites

bedankt voor je snelle antwoord.Ik zat idd al wat te lezen hier over bruine afscheiding bij andere vrouwen.het kan alle kanten op zie ik,voor nu zal ik maar moeten ontstressen.Woensdag weet ik het..

Link to comment
Share on other sites

Ja ik weet hoe moeilijk het is, heb talloze wachtweken mee mogen maken. Gelukkig is het weekend, kun je afleiding zoeken en dan gaat de tijd vast sneller. Woensdag wordt voor mij ook een spannende dag dus als je ideeën hebt waardoor de tijd sneller gaat...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use