Jump to content

Hallo allemaal


l.mahdi

Recommended Posts

Mijn naam is Latifa, ben 39 jaar en net begonnen met een eerste ICSI poging. Ik zit dus midden in de hormoonstimulatiefase Die helaas al dreigt te mislukken, want na de 2e echo blijkt dat er geen activiteit te bespeuren. Vrijdag een laatste echo, maar ze (fert kliniek Tilburg) geven aan dat ik voorbereid moet zijn op een teleurstellende uitslag, want zeggen ze, ik zou al weten dat ik een lage AMH waarde heb en dus een lage eicelvoorraad.

De eerste echo was ook niet zo'n pretje. Toen kon ze mijn 2e eierstok niet vinden, of ik een operatie had ondergaan. Ik schrok me rot.

 

Ik probeer het nu niet te lang te houden, maar ik heb zoveel te zeggen. Ik ben op de forum gekomen om mijn verhalen, vragen kwijt te kunnen. EN wie weet kan ik in de toekomst ook tips en antwoorden geven :icon_flower:

Link to comment
Share on other sites

Hoi Latifa,

 

Welkom op dit geweldige forum!

 

Vervelend dat je mogelijk een teleurstellende uitslag te wachten staan, maar geef de moed niet op! De wonderen zijn de wereld nog niet uit en dat bewijzen veel dames hier.

 

Succes verder!

 

Liefs,

Melis25

Link to comment
Share on other sites

Welkom Latifa!

Ik hoop dat de volgende ronde wel een stuk succesvoller gaat verlopen. Wat een teleurstelling dat de eerste ronde al meteen zo moet eindigen. Ik heb ook een keer meegemaakt dat het niet tot een punctie kwam en vond dat een enorme teleurstelling!

Heel veel sterkte en geef de moed niet op! in ieder geval kan je hier je hart luchten en steun vinden, dus dat helpt je ongetwijfeld door de moeilijke momenten heen!

Floor

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use