Jump to content

polypoid endometrium ( onregelm.baarmoederslijmvli


Regenboog

Recommended Posts

Hallo Dames en Meiden,

 

Ik zal me gelijk even voorstellen : ik ben een vrouw, 45 jaar oud. Heb 10 jaar medische molen achter de rug waarvan iui en ivf. Helaas zonder resultaat. Ik had de kinderwens vorig jaar min of meer afgesloten ( niet zonder slag of stoot ) totdat mijn man er afgelopen najaar weer over begon. Hij kon er maar niet overheen stappen.

Toen hebben we ons in eiceldonatie verdiept en na veel wikken en wegen en lange gesprekken de sprong genomen. Dit voorjaar hebben we onze eerste poging gedaan in IB in Alicante.

Helaas ook weer zonder succes, ai, dat kwam hard aan, we hadden toch wel enigzins gerekend op een positieve test ook omdat ze daar schermen met 70 % slagingspercentage.

 

Vanmorgen via de skype het na gepsrek gehad en nu blijkt ( en daar komt ook gelijk mijn vraag ) ik heb onregematig baarmoederslijmvlies. In het engels noemen ze dat polypoid. Ik heb recent een hysteroscopie ondergaan en heb geen kwaadaardige poliepen. Maar zei de arts, het zou van invloed kunnen zijn op de innesteling. Ze weten daar niet genoeg van om daar een oordeel over te vellen. Hij raadde me aan het "gewoon "nog een keer te proberen.

 

Is er iemand hier op het forum die zwanger is geworden met een onregelmatig baarmoederslijmvlies ? Ik post deze vraag maar bij IVF omdat hier de meeste lezers zijn denk ik en ik niet goed weet onder welk ander topic ik het moet zetten.

Ik hoop eigenlijk op een postief antwoord maar ook negatieve reacties zijn welkom ( vrouwen met een onregelmatig baarmoederslijmvlies waarbij het ook niet lukt ) zodat ik het eindelijk een plekje kan geven.

 

alvast bedankt,

groet,

Regenboog

Link to comment
Share on other sites

Hoi Regenboog.

 

Ik heb ook problemen met mijn BMS. Bij een HSG in 2008 werden 5 myomen vewijderd. 1 liet men zitten omdat die te dicht bij een eileider zat.

De meningen waren verdeeld of ik daarmee zwanger kon worden ivm innestel problemen.

Tijdens mijn behandelingen groeide mijn myoompje mee maar uiteindelijk raakte ik toch zwanger in febr 2010 na de TP van 2 emmies en is daaruit ons wondertje Jesse ontstaan.

Nu proberen we vanaf januari een brusje, ik ben inmiddels bijna 39, mijn man is 45.

Op de weg naar de 1e IVF bleek ik weer onregelmatigheden te hebben in mijn baarmoeder, dik slijm en een poliep.

Ik heb in april een curretage gehad en was daarna weer ''schoon". De myoom zit er wel nog steeds, inmiddels kleiner en versteend maar niet makkelijk weg te halen.

Start ivf begin mei. Ik had meteen al de dik slijm en bij dag 10 zag men op de echo voor de follikel meting weer poliepen, tenminste in Hengelo.

Ik heb gehoorlijk veel menopur gespoten (450). Ik denk zelf dat mijn BMS daar zo dik van geworden is.

Bij de TP in Ddorf was er volgens Scholtens niets bijzonders.

Volgens hem hebben sommige vrouwen nu eenmaal van natuur meer BMS.

 

In elk geval ben ik dus 1x zwanger geraakt met dik slijm en een myoom. Nu zit ik in de wachtweken na de TP.

 

Hoop dat ik je een beetje moed kan geven!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Else,

 

bedankt voor je snelle reactie !

Wat een goed bericht dat het bij jou toentertijd gelukt is, dat geeft me idd weer een beetje moed. Hoe dik was jouw BMS de laatste keer ?

 

succes met de WW ! Ik hoop dat het nu weer lukt !

Link to comment
Share on other sites

Ik had 2 dagen voor de punctie 15 mm. Bij de uitgangsecho 11, 2 dagen later 8 en daarna dus 15 met 'bulten' erin. Ik heb er bij het terugplaatsen wel naar gevraagd maar de dokter vond het dus niets opvallends.

Ik hoop op meer reacties voor je!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use