Jump to content

Nieuw hier maar niet geheel onbekend met IVF


Krissy78

Recommended Posts

Hallo Allemaal,

Ik ben hier eigenlijk nooit eerder geweest, en dat terwijl ik toch al een zoontje heb die met ivf verwekt is...

ik zal zo mijn geschiedenis hieronder nog opsommen,

maar voor nu:

Mijn naam is Krista, 33 jaar, getrouwd, 1 zoontje (dec 2010, na 1ste poging ivf)

Nu op voor poging 3 voor een broertje/zusje icm ICSI.

 

Ik kwam via google hier terecht omdat ik nu veel maar veel te kleine folikels heb en vroeg me af of mensen hiermee bekend waren (ik niet bij mijn voorgaande pogingen)? Ik heb woensdag mijn derde echo en als de vijf folikels die vandaag 13mm waren niet boven de 15 mm zijn, dan gaat de punctie niet door... vindt het nu toch erg spannend worden en begin erg op te zien tegen een eventuele poging 4... maar goed heb nog steeds goede hoop dat woensdag het licht op groen gaat...

 

Over mij:

maart 2007 gestopt met de pil

maart 2008 naar huisarts en mmm in gestapt

2009 gestart met IUI, zonder dat er een oorzaak gevonden is bij alle onderzoeken en operaties...

maart 2010 1ste keer IVF, TP van 1 top Embryo, verder geen embryo's, maar bleek niet nodig.

Dec 2010 is onze zoon Brent geboren! Wat een heerlijk mannetje!

nov 2011 gestart met 1ste poging IVF voor broertje of zusje: 1 matige embyo, geen innesteling

feb 2012 2de poging IVF: 1 matige embryo, complicaties, maar geen innesteling

juni 2012 3de poging IVF met ICSI...

 

Ben benieuwd hoe het hier is.

Link to comment
Share on other sites

Krissy, ik ben niet bekend met kleine follikels dus kan je er geen tips/info over geven. Wel ben ik bekend met ICSI en wil je dan ook heel veel suc6 wensen met je behandeling! Hopelijk gaan de follikels lekker groeien!

Waar ben je onder behandeling?

 

Groetjes Nathalie

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use