Jump to content

Niks te zien op echo met 5 weken 3 dagen


anita79

Recommended Posts

Vanmorgen in het ziekenhuis geweest och hevige krampen en beetje bloedverlies. Nu was er helemaal niets te zien op de echo behalve een dik baarmoederslijmvlies. Er is geprikt voor HCG. Gyn denkt aan miskraam of bbz (als ziet alles er wel rustig uit, dus kleine kans maar op laatste). Maar ik heb echt maat weinig bloedverlies gehad. Ben nu zo onzeker. Heb pas over 2 weken weer een afspraak voor echo en ik word nu al gek van het wachten. Iemand ervaring hiermee?

Link to comment
Share on other sites

he getver Anita :-( ik had bloedverlies bij 6 weken incl. stolsels maar geen krampen. Ik heb toen met 6w1d een spoedecho gehad en daar was godzijdank een kloppend hartje te zien. Ik begrijp je angst maar al te goed. Ik stierf echt duizend doden. Nou is 5w3d wel erg vroeg en te vroeg voor een kloppend hartje maar dan zouden ze toch wel een vruchtzakje moeten zien denk ik. Ik hoop voor je dat het geen bbz is. Heb je geen stolsels verloren?

Link to comment
Share on other sites

Anita wat klote. Als er nu ech helemaal niks te zien is, is geen boed nieuws nee :-( Ik heb bij mij vorige zwangerschap hetzelfde gehad en dat bleek toen een bbz. Had wat bloedverlies, geen krampen, bij vijf weken een echo en niks in de baarmoeder. Ook toen nog niks te zien in de eileiders oid. Ik moest toen regelmatig (om de drie dagen geloof ik) bloedprikken en echo's laten maken en met zes weken bleek het idd toch in de eileider te zitten.

 

Ik vond dat afwachten echt vreselijk. We wisten wel zeker dat het geen goede zwangerschap was, maar verder was het hartstikke onduidelijk en had ik ook gewoon kwaaltjes want m'n hcg bleef stijgen. Persoonlijk vind ik het ook heel erg lang om je nu twee weken te laten wachten hoor! Wanneer krijg je de uitslag van het hcg, dat kan al een indicatie geven welke kant het op gaat.

 

Hoop voor je dat je snel duidelijkheid hebt en dat het geen bbz is. Je hoeft overigens geen stolsels te verliezen bij een vroege miskraam hè. Het is nog hartstikke pril em als er niet echt iets goeds gegroeid is, kan het ook als het ware 'verdwijnen'. Soms vinden ze bij een bbz het vruchtje ook nooit terug, dan neemt je lichaam het gewoon op.

 

Veel sterkte en trek aan de bel bij het ziekenhuis als je je rot voelt, het niet vertrouwt of gewoon niet meer trekt.

Link to comment
Share on other sites

Hopelijk hebben ze vanmiddag de uitslag van het bloed. En ik moest bellen als ik weer erge buikpijn kreeg, dan kon ik eerder langskomen. Maar ga vanmiddag maar bellen voor een eerdere afspraak. Ben nu nog geen 2 uur verder en word nu al gek van het wachten.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use