Jump to content

Een kans om papa te worden ?!


Mussi

Recommended Posts

Laat ik voorop stellen dat ik erg veel respect heb voor de degene die hier een oproep hebben geplaatst en mijn medeleven voor degene die het erg zwaar hebben.

 

Ik richt mij tot jullie omdat ik tezamen met mijn vrouw compleet radeloos ben. Ik zal even kort proberen te omschrijven wat er speelt. Mijn vrouw is nu 40 en is hiermee ruim 10 jaar ouder dan ik ben. Zij heeft uit een eerder huwelijk twee mooie kinderen. Ik heb helaas uit mijn vorige relatie niet de vreugde van een wondertje mogen meemaken, omdat mijn ex vriendin er niet aan toe was. Wij waren beide goed gesetteld. Deze relatie kreeg uiteindelijk erg veel wrijving en beide zijn we toen op het punt gekomen de relatie te stoppen na 6 jaar. Ik ben nu gelukkig met mijn vrouw en wij willen heel graag kinderen samen. We zijn al geruime tijd bezig om kinderen te krijgen. Na veel moeite zijn we langsgegaan bij onze huisarts en fertiliteitsarts om mijn zaad en de eicellen van mijn vrouw te testen/onderzoeken. Mijn zaad bleek gelukkig goed te zijn, maar het tragische nieuws is dat mijn vrouw vervroegd in de overgang is gekomen en wij hierdoor helaas geen kinderen van ons zelf kunnen krijgen. Dit heeft ons intens verdrietig gemaakt. Hoe graag wij het willen en hopen op een wonder, blijft deze tot op heden weg... Als advies hebben wij gekregen dat we wellicht met een eiceldonor onze droom kunnen verwezenlijken.

 

Met dit bericht hoop ik dat iemand ons, met name mij kan helpen met het doneren van een eicel.

 

Ik hoop dat er iemand is die ons kan helpen. Mochten er vragen zijn, wees gerust deze altijd te stellen. Dat kan via onze mailadres donatiekinderwens@hotmail.com

 

Heel veel sterkte aan de stellen die ook een moeilijke tijd doorgaan en degene die doneren.

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi,

 

Erg verdrietig te horen dat jullie aangewezen zijn op ecd maar erg mooi dat jullie er wel voor willen gaan.

wellicht melden zich hier dames om te doneren maar hebben jullie ook al contact gehad met Geertgen? Daar helpen ze oa stellen die aangewezen zijn op een zaad of eiceldonor obv wederkerigheid.

 

Heel veel succes!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Meiske,

 

Wij zijn een tijd geleden meerdere keren langs geweest bij Geertgen, maar omdat mijn vrouw al twee kinderen heeft uit een ander huwelijk en 'al' 40 is, kunnen ze ons niet helpen mits wij een eigen donor hebben. Ook al doen we aan wederkerigheid, wij maken bij Geertgen zo geen kans, is ons duidelijk verteld. Dat is wel hard om te horen, maar we geven de moed niet op. Daarom de oproepen op diverse forums. Dank je wel voor je reactie en hoop inderdaad dat iemand ons kan helpen. Gelukkig zijn we via de mail benaderd en hoop ik dat we zo verder kunnen. Dank voor je medeleven!

 

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use