Jump to content

Wachtbankje augustus


Floortje

Recommended Posts

Hi dames!

 

Daar ben ik weer! Ik moest even herstellen van de miskraam (tjonge, jonge, wat een kap is zoiets zeg!) en ik was natuurlijk van plan het nu de laatste cryo's op waren er voorlopig even bij te laten, maar ja.... De eerste spuit deca is er zojuist in gegaan, dus daar gaan we weer! Het lijkt wel alsof dat spul verslavend is, het is gewoon zo moeilijk om te stoppen als je zo graag wil.

 

Globale planning is 21 juli uitgangsecho en de eerste week van augustus punctie en terugplaatsing. Dus ik open bij deze maar vast het augustusbankje. Eigenlijk begint het wachten toch met de eerste spuit deca? Wachten op een goede uitgangsecho, wachten op goede follikels, wachten op een punctie, wachten op mooie embryo's. We moeten al zo veel wachten, dus waarom wachten met het wachtbankje om elkaar aan te horen en op te peppen!

 

Ik moet even een beetje bijlezen, maar hoop dat het met jullie allemaal goed gaat en wie weet kom ik weer oude bekenden of nieuwe lotgenoten tegen zodat we elkaar een beetje kunnen steunen!

 

Liefs,

 

Floor

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 457
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

@Floortje: Ik kom ook op het wachtbankje augustus, ik krijg waarschijnlijk rond de 1e of 2e week augustus mijn cryo terrugplaatsing, ik wacht nu op mijn menstruatie die ik over ongveer 10 dagen verwacht en dan mag ik beginnen met de progynova pillen en dan op dag 17 terugplaatsing, spannend weer.

Succes met spuiten hoop je niet al teveel bijwerkingen heb van de deca.

Ik wens je veel succes met alles.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Marielle,

 

Leuk! Dan gaan we waarschijnlijk ongeveer gelijk op! En ik zie dat je al een dochtertje hebt, ook leuk!

 

Ik word persoonlijk minder ziek van het prikken dan van de progynova, maar dat verschilt echt heel erg per vrouw. Heel veel vrouwen hebben amper last van de progynova, maar ik hoor daar helaas niet bij. Blij dus dat ik weer mag prikken. Van het prikken word ik wel erg moe en dat is wel zwaar met een kleine peuterpuber, maar ach, het is maar voor een paar weken en voor een goed doel!!! Ik slik vanwege mijn pcos ook metformine en dat werkt, zeker de eerste weken, altijd enorm op mijn darmen en maag, maar gelukkig krijg ik pilletjes metclopramide tegen de misselijkheid, dus dan is het allemaal redelijk te doen.

 

Ik zie alleen zo op tegen weer een punctie. De vorige keer had ik rond de dertig follikels en het was echt een hel. Gelukkig gaan we nu voorzichtiger stimuleren, ik hoop eigenlijk heel dat we op 3-5 follikels uitkomen, want meer kan ik echt niet aan vrees ik... Minder is ook niet leuk want bij minder dan 3 follikels wordt de poging waarschijnlijk afgebroken en dat is ook een enorme teleurstelling, dat hebben we al een keer meegemaakt. Die pcos eierstokken zijn heel lastig te stimuleren, het is een beetje alles of niets, dus het worden weer spannende weken!

 

Ik zie dat jullie nog een cryo hebben, wat spannend! Hopelijk ontdooit hij prachtig! Wel fijn hoor, die cryo's zijn toch een soort cadeautjes, heerlijk dat je niet weer een punctie hoeft te hebben en niet hoeft te spuiten!

 

Jij ook veel succes!

 

Floor

Link to comment
Share on other sites

Hoi

Helaas ( omdat het niet gelukt is ) kom ik bekende dames tegen, ik ben nu aan het wachten ziekenhuis is 2 weken dicht dus moet ik mijn duiveltjes afwachten begin augustus en daarna als onze laatste Cryo goed is ontdooid TP .

Ik wens jullie veel suc6

Link to comment
Share on other sites

@floortje: Ja ik heb al dochter, en las jij ook al een zoon.

 

Ik heb nog geen progynova geslikt maar dr is me wel verteld dat je er misselijk van kan worden, dus dat is even afwachten. En heb nog maar 1 cryo dus hoop op een goede ontdooiing.

Mocht dit niet het geval zijn dan mag ik in augustus meteen verder voor een 2e ivf behandeling maar we hopen dat we niet zover komen, maar dat is afwachten.

En ik heb ook veel pijn gehad met de punctie bij mij waren er maar 10 aan geprikt maar het deed ontzettend veel pijn.

Ik wens je heel veel succes met de behandeling....

Link to comment
Share on other sites

Ik wil hier ook graag mee schrijven, zit alweer 2 weken aan de deca en sinds woensdag aan de gonal-f, volgende week vrijdag de eerste fm en ik verwacht de week daarna punctie en tp.

Dit is de 1e icsi voor een 2e kindje, alleen de deca is ontzettend tegen gevallen, veel last van vermoeidheid, hoofdpijn en stemmingswisselingen. Nu de gonal erbij is gaat het een stuk beter.

 

Ik wil iedereen veel succes wensen!

Link to comment
Share on other sites

@Marielle, ach, dus jij hebt ook zo'n akelige punctie gehad. Dan hoop ik inderdaad nog harder voor je dat het niet weer zo ver hoeft te komen! Het kan met de progynova echt alle kanten op. En als je de bijsluiter gaat lezen wordt het alleen maar erger, dus gewoon slikken en dan merk je vanzelf wel hoe je reageert, toch? Misschien valt het wel heel erg mee!

 

@Poezebeest, gezellig dat je er bij komt! En ook voor een tweede kindje! Wat een leuke naam, ik heb er vier en een zwerver die in het konijnenhok woont ;-) Ik heb precies hetzelfde als jij met de deca. Hoofdpijn en heel erg moe (en warm ook trouwens) en zodra de puregon erbij komt gaat het een stuk beter. Voor de misselijkheid krijg ik pilletjes. Ik hoop morgen over een week met de puregon te mogen starten, ik voel me nu na de tweede dag spuiten al inzakken.

 

X, Floor

Link to comment
Share on other sites

Ook ik kom hier meeschrijven meiden. Ik spuit sinds 9 juni Deca, wat langer dan normaal vanwege de vakantiedrukte in het ziekenhuis, en sinds 10 juli Puregon. Woensdag heb ik de 1e FM. Begin volgende week verwacht ik de punctie en eind volgende week de terugplaatsing.

Ik herken jullie Deca bijwerkingen: hoofdpijn, moe en het spontaan in ene keer heel erg warm krijgen. En ligt het nou aan mij dat de Deca spuiten steeds botter worden of krijg ik een eeltlaag op mijn buik (haha), ze gaan er steeds moeilijker in.

Ik wens jullie allemaal succes meiden. En laten we gaan voor een mooi en heel groen augustus wachtbankje!

Link to comment
Share on other sites

Hi Nikkie, ik heb je wel al eerder gevolgd op het forum! Welkom hier en wat spannend dat de punctie er al zo snel aan zit te komen... Hoe voel je je nu? Kan je een beetje 'groene' energie vinden?

We gaan voor groener dan groen! Deze maand moet het gewoon eens een keertje gaan lukken!

Link to comment
Share on other sites

Volgens mij reageert je huid op waar je eerder de spuiten deca hebt gezet. Op sommige plekjes krijg ik hem er bijna niet in en als ik er iets naast ga zitten 'floept' ie zo naar binnen. En ik heb een behoorlijke speklaag...

Link to comment
Share on other sites

Ik heb het zo warm, als ik nu een foto van mijn hoofd zo plaatsen, zouden jullie denken dat het een ontplofte tomaat is!! Ik ging vandaag gewoon op blote voeten de kippen voeren en de hond uitlaten, zo warm heb ik het....

Denk dus dat dat ook door deca komt, want dat had ik vorige keer ook!

Link to comment
Share on other sites

@Floortje. Ik herken die opvliegers van je ... er lijkt niks aan de hand en dan in ene keer het idee hebben dat het zweet je overal uitbreekt, is niet zo want ik zweet er niet bij maar het gewoon van de ene op de andere minuut heel heel heel erg warm hebben. Komt denk ik echt van die deca.

Ik voel me prima, heb het gevoel alsof ik de hele wereld aan kan ... haha ... genoeg positiviteit in me op het moment. Jammer dat ik deze keer geen acu heb, brengt me heel veel rust in de wachtweken, maar het is niet anders, mijn acupuncturiste is met vakantie. Dus vertrouw ik deze keer maar op mijn eigen zen gevoel ... hihi.

En hoe voel jij je? In de groene mood? Volgende week je eerste uitgangsecho?

Link to comment
Share on other sites

Hi Nikkie,

Ja, inderdaad, soms denk ik echt dat ik ontplof van de warme!! Mijn moeder vroeg vorige keer of ik gek was geworden, omdat het helemaal geen lekker weer was (het was januari!), maar ik in een topje en een korte broek liep ;-)))

Wat lekker dat je je zo goed voelt zeg! Houd dat gevoel vast zou ik zeggen! Wel jammer van je acu, maar blijkbaar ben je deze keer gewoon sterk genoeg! Morgen je eerste FM? Ik ben heel benieuwd, laat je weten hoe het was?

ik voelde me tot gisteren echt onverslaanbaar, tegen het manische aan, maar ik heb vandaag echt een enorme zenuwinzinking gehad. Ik zag het gewoon ineens helemaal niet meer zitten! Ik heb enorm gehuild en was echt een beetje in de war. Mijn moeder is gekomen om op te passen en ik heb de hele dag geslapen, terwijl ik echt nooit overdag slaap! Het gaat nu wel weer wat beter, maar ik twijfel even enorm over waar ik in hemelsnaam mee bezig ben... Maar goed, hopelijk is het morgen weer beter. Ik ga gewoon proberen het groene zen gevoel van jou over te nemen ;))) Haha! Ik heb zaterdag een afspraak voor de uitgangsecho, maar aan moet wel echt morgen mijn menstruatie doorzetten. Die had vandaag moeten komen, na een Duphaston kuur, maar dat is gek genoeg niet gebeurd. Ik begrijp er niks van. Als morgen mijn menstruatie niet komt, dan moet ik de afspraak voor de echo verplaatsen naar maandag. Ook geen ramp, maar ik had nu een afspraak bij mijn favoriete arts...

Nou, slaap lekker en veel succes morgen!

x, Floor

Link to comment
Share on other sites

Volgens mij reageert je huid op waar je eerder de spuiten deca hebt gezet. Op sommige plekjes krijg ik hem er bijna niet in en als ik er iets naast ga zitten 'floept' ie zo naar binnen. En ik heb een behoorlijke speklaag...

 

Dit had ik ok Floortje wat je wel kan doen is net voor dat je inspuit je spiren met warme doek opwarmen dan ontspanen ze en dan is makkelijker om een te spuiten bij mij was echt dat ik rode en parse vlekken had zeggen zij alergie ah ja gelukig niet het hele leven. En opvligers die erken ik ook opeens zo waarm begon te zweten dit komt echt van Deca maar ja liever dit dan hoofdpijn of je di ook hebt ??

 

Sterkte met spuiten en met bijwerkingen.

Link to comment
Share on other sites

Hi Mely,

Fijn dat jij het ook herkent. Ik had het vorige keer wel heel erg warm, maar de afgelopen dagen had ik echt vanuit het niets van die enorme knallende opvliegers. Het lijkt vandaag trouwens wel wat rustiger. Zaterdag heb ik de uitgangsecho, dus als ik dan met de puregon mag beginnen, is het ergste achter de rug. Qua bijwerkingen dan, want ik zit niet bepaald te wachten op de punctie!

 

Nikkie, hoe was de follikelmeting? Goed nieuws?

 

 

Poezebeest, hoe voel jij je ondertussen? Gaat het een beetje met de bijwerkingen?

Link to comment
Share on other sites

Mijn FM was lichtelijk teleurstellend ... maar 4 eicellen en ze kan ook niets vinden op de reservebank ... Juist omdat ik nu weer Puregon spuit had ik gehoopt op meer follikels, laatste keer ook zo weinig maar dat kwam toen door de Menopur. Maar ik wanhoop nog niet want ik heb er tenslotte maar eentje nodig en wat ik altijd roep tegen iedereen prent ik nu mezelf ook maar in ... het gaat om de kwaliteit en niet om de kwantiteit. Maandag de 2e FM en dan waarschijnlijk woensdag de punctie. Wordt dus vervolgd ...

 

Gaat het weer wat beterder met je Floortje? Wellicht komt het door je ongi die op doorbreken staat dat je je zo voelde? Af en toe kan het ook geen kwaad hoor om al die tranen er eens uit te gooien. Het is verdorie ook niet niks wat wij allemaal moeten doorstaan, het is een grote emotionele en heftige rollercoaster. Nou ik hoop dat je onverslaanbaarheid weer terug hebt. Je kan het! Sterkte meid.

Link to comment
Share on other sites

Hallo! Mag ik hier ook bij komen zitten 'wachten'?

Helaas kom ik hier wat bekenden tegen...Floortje, Nikki, Mely, ik had jullie liever niet gezien (om goedbedoelde redenen hè!!!). Floortje, je klinkt superpostief, precies weer goed opgeladen na je mk?! Gelijk heb je! We gaan echt nog wel eens een beebje in onze armen sluiten!

 

Zelf ben ik aan het wachten op de russen. Van zodra die komen, 'mag' ik beginnen met de pil (heb het lange schema). Om dan begin augustus de suprefact te nemen en vanaf 16 augustus de menopur. Heb net een maandje verplichte rust gehad en geen pil of medicatie of wat dan ook moeten nemen (ook wel eens fijn!). Maar nu lieten die Russen op zich wachten, dus ik testen... Weer een hele heisa met valse testers achter de rug... indroogstreepjes die ècht wel op een streepje leken! Of misschien is er 'iets' geweest, maar al in een heel vroeg stadium misgegaan. Nochtans, het waren kruidvattesters! Maar goed, ben dus aan het wachten! Heb nu wel al een beetje bruinverlies, maar wil maar niet doorzetten...grrrr.

 

Dan hebben ze afgelopen vrijdag nog bloed genomen om mijn amh waarde te checken...Tja, ik word in december 38, dus "toch handig om te weten waar we staan". Maar in principe verwacht de specialist niks ongewoons. Mmmm...ben toch pas ècht gerust als ik een positieve uitslag krijg hoor. Dus ook daar wacht ik op...Misschien vrijdag, anders maandag zal de uitslag binnen zijn.

Maar zelfs als die minder goed zou zijn, dan verandert er niks aan de volgende behandeling. De fert.arts heeft sowieso de dosis menopur verhoogd van 2 ampullekes naar 3 ampullekes (omdat de vorige IVF er 'maar' 6 follikels van de 12 hadden gereageerd). In het geval van een lagere amh zouden ze de dosis verhogen, maar dat is dus al gebeurd. Maar toch...het geeft wel weer wat extra druk als die waarde minder goed zou uitvallen hè. En dat kunnen we wel missen. Maar aan de andere kant, er is er maar eentje nodig hè! Mijn dochtertje is er zo eentje :)

 

Ik ga mijn pu en tp waarschijnlijk nog wel in aug hebben, maar mijn wachtweken na tp zullen in september vallen. Toch zou ik graag hier wat mee wachten. Zoals Floor al zei, ook die eerste weken moet je veel wachten, wachten op echo's, groeiende follikels, bevruchtingen, tp's,...en die zou ik gaag met jullie delen!

 

En...ook om mijn enorme groene gevoel met jullie te delen!!! Augustus is niet voor niks de oogstmaand!!!! Dus nu gaan we hier een groene tsunami veroorzaken!

 

xxx

Edited by bettyboopke
essentieel foutje verbeterd
Link to comment
Share on other sites

Hè verdorie Nikkie, wat jammer. Ik kan met voorstellen dat je op meer follikels had gehoopt! Maar.... Ik had bij mijn eerste poging maar 4 follikels. Toen wilden ze eigenlijk afbreken om in een volgende ronde voor meer te gaan, maar ik wilde per se de punctie doen. Het resultaat komt net met papa uit bad... De laatste keer had ik meer dan 30 follikels en daarvan 16 eicellen, 7 embryo's, eentje vers teruggeplaatst en drie cryo's, ook allemaal teruggeplaatst. En dat hele traject heeft een miskraam opgeleverd. Kortom: ik ben het levende bewijs dat het echt gaat om de kwaliteit en niet om de kwantiteit!

Er zijn zelfs theorieën dat er toch altijd maar een of enkele dominante follikels zijn. Volgens mij heb ik een keer een Amerikaans onderzoek gelezen over dit onderwerp. Als er heel veel follikels groeien, moet de energie ook verdeeld worden over veel follikels die dan per saldo zwakker zijn. Zo is ongeveer de redenering. Ik vind het eerlijk gezegd best wel een logisch verhaal. Zo logisch dat ik blij ben dat we nu op de laagste dosis Puregon gaan stimuleren om hopelijk 3 of 4 follikels te krijgen in plaats van 30. De voornaamste reden is dat ik niet nog een keer een punctie wil doormaken met 30+ follikels, maar ik geloof ook wel dat kwantiteit misschien wel ten koste kan gaan van de kwaliteit! Als ik 4 follikels zou hebben, zou ik een gat in de lucht springen!

Nou, is dat niet even een portie peptalk?

 

Hier gaat het gelukkig weer wat beter, en je vermoeden klopt helemaal Nikkie! Mijn menstruatie is begonnen en dat voelt als een enorme opluchting! Ik heb dus net besloten dat ik weer onverslaanbaar ben en deze keer gewoon hartstikke zwanger ga worden! Ik weet niet of dit gevoel een uur, een dag of een maand gaat duren, maar ach, ieder positief moment is mooi meegenomen in dit slopende traject!

 

Nou, lekker rustig aan doen jij en je buikje koesteren en tegen je mooie follikels praten! Ze doen het hartstikke goed 'The fantastic four'. Dat gaat gewoon hartstikke goedkomen!

 

X, Floor

Link to comment
Share on other sites

@Floor. Thanx voor je peptalk ;-). Die redenering klinkt idd heeeel logisch. Ik ga heel goed voor mijn fantastic four (hihi) zorgen.

Fijn dat jij vanaf nu weer onverslaanbaar bent. Hou vast dat gevoel. You go girl!

Enneh ... jeetje ... meer dan 30 follikels ... dat moet een heftige punctie geweest zijn.

 

@Bettyboopke. Welkom. Helaas ;-) 'kennen' wij elkaar. Wat een toestanden heb je gehad met die valse testen. Nu maar hopen dat die ongi snel doorbreekt zodat je verder kan. Succes!

Link to comment
Share on other sites

@Bettyboopke! Hè wat jammer nou, ik heb nog zo voor je geduimd!! Nou ja, dan gaat het dus augustus worden!! Kom maar op met die groene tsunami van jou! Haha... Spannend zeg van je Amh. Ik hoop in ieder geval dat het allemaal goed is! De reden is niet leuk, maar wel gezellig elkaar weer te ontmoeten hier. En je bent meer dan welkom vind ik! Dan kan je altijd later nog een bankje opschuiven, of we maken er gewoon een augustus/september bankje van. Geen probleem, gezellig en welkom!

 

@Nikkie, echt, zo punctie gun je niemand, ik zal je de details besparen, maar het was vreselijk. Ik doe liever 10 keer een behandeling met 3 follikels per punctie dan een keer een behandeling met 30. Volgens mij is het vrijwel onmogelijk zwanger te raken als je zo in de prak ligt en zo veel pijn hebt. Ik ga dus lekker op naar een bescheiden oogst!

 

Slaap lekker dames!

Link to comment
Share on other sites

Yes!!! De Russen zijn er! En hoe....pffff.... :/

Maar nu kan ik beginnen aan de pil, dus 16 augustus kan ik starten :))

Ja ik ga natuurlijk ervan uit dat er op de basisecho geen rare dingente zien zullen zijn!

Ik kijk ernaar uit!

 

Hè Floor, kan nog steeds niet geloven dat jij een punctie had van 30 (!!!!!!) follikels...! Dan had je toch vóór de punctie ook al last? Want 30 van die opgeblazen zakjes in je buik...tjongejonge!

Goed dat één en ander is aangepast! Ben benieuwd hoe het dit keer zal gaan?!

 

Morgen ga ik toch al eens bellen naar Leuven om te horen of mischien mijn resultaat van de bn al bekend is (amh). Ze gingen vandaag of morgen het bloed analyseren, dus morgen of maandag zou de uitslag bekend zijn. Toch wel spannend!

 

Nu even crashen op de zetel, ben bekaf, mijn buikje heeft het zwaar te verduren!

xxx

Link to comment
Share on other sites

hoi meiden,

Ik kom mij hier ook aanmelden. Ik heb vandaag mijn punctie gehad. Bij de 1e keer had ik 16 eitjes en vandaag 8, maar er waren 2 eitjes niet rijp genoeg, dus moeten we het doen met 6. Maar op zich een aardige score. Zaterdag mag ik het ziekenhuis bellen of er delingen zijn en zondag is de terugplaatsing.

Ik had me veel zorgen gemaakt over de prik die je voor de puntie krijgt, maar thuis had ik een paracetamol genomen. Alles is goed verlopen. Thuis ben ik lekker in bed beland en heb 4 uur geslapen. Heerlijk. Nu veel gedronken (1.5 L) en ik voel me alweer wat beter...

 

@ Floor, 30 eitje, daar moet je toch niet aan denken. Ik vond de 16 al veel, maar 30 is me iets teveel.

@ meiden die net begonnen zijn, veel succes. Van de deca had ik ook hoofdpijn, maar licht. Maar in combi met Gonal-F iets heftiger. Na een paracetamol was ging het weg.

Ik hoop dat dit een groen bankje.

 

Groetjes Angélique

Link to comment
Share on other sites

@Bettyboopke!!! Zo, lekker leeglopen op de bank! Ik weet hoe je je voelt, ik vloeide zelfs bij mijn miskraam niet zo erg. Nou, lekker, dan zijn onze buikjes lekker schoon om straks een prachtig veelcellig embryootje te ontvangen! Rust maar lekker uit. Ik heb me voorgenomen mezelf deze ronde echt in acht te nemen. Niet te veel afspraken, stress vermijden. Vorige keren hobbelde ik maar door en volgens mij is dat toch niet bevorderlijk.... Op naar de start! Ben benieuwd naar je uitslagen, laat je het weten als je nieuws hebt? En ja, natuurlijk had ik voor die punctie al last, ik leek wel een drachtig hangbuikzwijn! En zo voelde ik me ook! Maar ik moet je zeggen dat ik nu ook al weer veel vocht vasthoud.

 

@Anna, gezellig en welkom! 6 eicellen is best een aardige score toch? Gefeliciteerd! Ik hoop voor je op mooie embryo's er breken spannende dagen voor je aan! Houd ons op de hoogte!

 

@Nikie hoe is het met jou vandaag? Beetje optimistisch?

 

@Poezebeest, morgen follikelmeting? Spannend!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use