Jump to content

ivf antwerpen


girl82

Recommended Posts

hallo dames, na 2 mislukte ivf pogingen en een vroege geboorte hebben we besloten om verder te gaan met ivf in belgie. Onze keus gaat uit naar uza ,die is maar 80 km van ons vandaan en werkt ook met cz. Echter ik kan daar weinig info over vinden over de wachttijden etc.

 

Heeft hier iemand misschien ervaring mee? Alle info is welkom!

 

alvast bedankt

Link to comment
Share on other sites

Ik kan je helaas niet helpen, maar wens je wel heel veel succes.. En heb je al contact met ze opgenomen? Hun kunnen jou natuurlijk het beste zelf vertellen hoe het zit met de wachttijden en de behandelingen.. Er zitten hier wel veel dames in het buitenland, maar dan eerder in Dusseldorf.. Succes!

Link to comment
Share on other sites

Monica32,bedankt voor je reactie. Ik heb volgende week een gesprek met mijn eigen gyno. Hij denkt dat ik weer de draad bij hun op pak, maar ik heb geen vertrouwen meer in ivf in Nederland. Ik weet echt niet hoe ik het moet over brengen. ik moet tenslotte ook een kopie van mijn dossier hebben!!

Link to comment
Share on other sites

Girl, voor zover ik weet werkt Cz ook met Gent, ik weet alleen niet of die afstand te doen is voor jullie. Ik zou gewoon open kaart spelen en aangeven dat je wil kijken of een ander zkh mogelijk tot andere inzichten komt, over het algemeen doen ze in het buitenland net wat meer, bv. Assisted hatching, een embryoscoop etc.

dossier kun je ook gewoon vragen hoor.succes!

Link to comment
Share on other sites

Girl, hier een happy en tevreden UZA gangster.

Zelf hebben wij ook geen vertrouwen meer in NL gehad. Hierdoor zijn we overgestapt naar Sint Niklaas.

Daar hebben wij onze IUI's gehad en voor IVF werken ze samen met UZA.

UZA heeft onze bevruchting en terugplaatsing gedaan.

Met een geweldig resultaat moet ik zeggen. Zie banner :)

 

Wel altijd even contact opnemen met CZ. Wij hebben Avero Achmea.

Succes

Wanda

Link to comment
Share on other sites

Girl, hier een happy en tevreden UZA gangster.

Zelf hebben wij ook geen vertrouwen meer in NL gehad. Hierdoor zijn we overgestapt naar Sint Niklaas.

Daar hebben wij onze IUI's gehad en voor IVF werken ze samen met UZA.

UZA heeft onze bevruchting en terugplaatsing gedaan.

Met een geweldig resultaat moet ik zeggen. Zie banner :)

 

 

 

 

 

 

Hoi wanda,geweldig dat het bij de eerste poging is gelukt . proficiat en geniet ervan. Ik ben echt blij met je reactie. Ik heb 2 mislukte ivf's gehad en een vroege geboorte na een spontane zwangerschap.altijd goei embryo's etc. in totaal heb ik 12 terug plaatsingen gehad zonder resultaat. Ik heb verder onderzoeken gevraagd , maar dat wilden ze niet.Ze zeiden tegen me dat ik weer recht heb op drie vergoedingen en dat ik verder moet op dezelfde voet,dus zelfde medicatie enz. Ik heb echt het idee dat ze niet naar mij luisteren en dat ik gewoon een nummertje ben. Daarom heb ik besloten om naar Belgie te gaan. Alleen ik twijfel tussen Gent en UZA. UZA is kwa afstand dichterbij dan gent en over Gent lees ik weer veel tevredenheid.Dus ik weet het echt niet.

Weet je misschien wat de wachttijd voor ivf in UZA is?

 

sorry voor het lange verhaal,maar ik moest even mijn hart luchten.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Girl,

 

Jouw verhaal lijkt zoooo erg op dat van mij.

Ik heb in eerste instantie in NL behandeling gezocht.

Ik heb PCOS en moest aan de Clomid en dat werkte bij de minimum dosis.

Na verschillende forums en ook de bijsluiter gelezen bleek dat je Clomid maximaal 6 maanden mocht nemen.

Aangezien ik die al 2 jaar nam, wil ik wat anders. Daarop heb ik mijn gyn gevraagd wat nu anders moest. Ik kreeg als antwoord " niets, het werkt".

Na 2 jaar braaf te luisteren maar geen resultaat te boeken ben ik voor second opinie naar Sint Niklaas gegaan.

Hierop kreeg ik een BMS (baarmoederslijm) meting. Was 2 dagen voor IUI 7,2 mm. MMMMM zegt gyn (B), onder de 7 doen wij niets.

Is dus niet heel goed.

Ik naar NL terug met een behandeladvies van haar.

Nou IUI ging gewoon door en advies ging in de prullenbak.

Na terugplaatsing zijn we niet meer terug geweest.

Bij de volgende IUI ben ik Menopur gaan spuiten. BMS was op dag 13 al 11,7 mm en dat is ongeveer een week voor de IUI.

Girl doe waar jij je goed bij voelt, als je je "geloof" in je Zkh kwijt bent moet je verder kijken.

Succes

Wanda

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use