Jump to content

10 dagen na tp van cryo


qwendo

Recommended Posts

Hallo iedereen,

 

 

in juni had ik mijn eerste icsi poging gehad, terugplaatsing was een vers embryo, maar helaas na 10 dagen kreeg ik spontaan me maandstonden, toch moest ik nog even bloedtest ondergaan, de waarde stond op 0. volgens mij totaal niet aangeslegen )

ze hebben 2 embryo's ingevroren na 2 dagen opvolgen om zeker te weten of het goede waren.

op 7 AUG hebben ze eentje terug geplaats, ze zeiden dat het een heel goedje is , dat het tijdens de ontdooing niets heeft verloren van kwaliteit.

vandaag ben ik 10 dagen verder, soms eens korte steekjes in me buik, pijnschuten in me onder rug, en ik vind dat me borsten wat zwaarder zijn, als ik voel, zijn er duielijk klieren voelbaar, maar doet geen pijn.

heb al opgevangen door dat ik utrogestan en proginova neem dat je maandstonden wegblijven, dus daarop kan ik niet op ingaan he. had veel zin om vandaag een bloedtest te laten doen, maar me ventje wil dat ik wacht tot op dag 14; Krijg het wat op me zenuwen, ik weet niet wat te denken, komen die kleine tekens van de pillen en utrogestan dat ik neem, of kan ik zwanger zijn; pppfffffffff,

 

Ik ben al mama van 2 kindjes, beiden via hormonen, maar onze 3 de kinderwens ligt moeilijker, bij familie kan ik niet terecht, ze staan niet achter me , doordat ik een zoontje heb met ass. ( de ouste ) nu 9 jaar , en een dochter van 5 jaar . daarom schrijf ik eens in kort wat ik ondergaan heb.

 

groetjes qwendo

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use