Jump to content

hallo, ik ook nieuw hier


snoopy1
 Share

Recommended Posts

hallo iedereen,

 

ik zal mij ook even netjes voorstellen. heb mijn net aangemeld op dit forum.

ik ben calista 23 jaar en woon in een drenthe.

woon samen met mijn vriend en 2 katten.

we zijn nu bijna 2 jaar bezig om zwanger te worden.

 

ik hoop dat ik op dit forum met mijn vragen kan komen. omdat wij ook in een zeer spannende tijd terecht komen.

 

vragen over mij? stel ze

 

groetjes calista

Link to comment
Share on other sites

Van harte welkom!

 

Ik hoop dat je snel zwanger zult raken.

 

Hoe ver zit je al in de medische malle molen? Iui, of al ivf of icsi?

 

in elk geval zul je hier vast alle antwoorden op je vragen vinden. Behalve op die ene.....Wanneer zal t lukken?!

 

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Hoi Calista,

 

Welkom hier meis!!! Jeetje meis watbale dat jullie al 2 jaar bezig zijn! Ik ben ook nieuwsgierig welk traject je in gaat!

 

Ow heelrijk lijkt het me in Drente te wonen!!! Ik woon ook in een dorpje, maar drente is toch heel anders ;-).

 

Heel veel sterkte de komende, spannende, periode! Mocht je vragen hebben aan mij stel ze gerust ;-). Ik wacht nu op mijn 2 menstruaties eer ik weer mag beginnen! Wij doen icsi!

 

Liefs Jeanine

Link to comment
Share on other sites

hallo jeanine,

 

dank je wel. ja idd balen wij hadden het ook graag anders gehad. wij zijn ook erg benieuwd.

ja het is hier heerlijk wonen, kom zelf ook zuid-holland en wil ook echt niet meer terug.;-)

 

dank je wel, en als er vragen zijn dan stel ik ze. jij ook heel veel sterke, hoeveel pogingen mag je nog?

 

groetjes calista

Link to comment
Share on other sites

hallo Jessica,

 

dank je wel.

wij gaan volgende maand voor intake naar zwolle.

wij konden kiezen tussen zwolle en groningen.

hoeveel pogingen heb jij gehad, als ik vragen mag. en hoe is het bij jou gelopen?

 

groetjes calista

Link to comment
Share on other sites

hallo jeanine,

 

dank je wel. ja idd balen wij hadden het ook graag anders gehad. wij zijn ook erg benieuwd.

ja het is hier heerlijk wonen, kom zelf ook zuid-holland en wil ook echt niet meer terug.;-)

 

dank je wel, en als er vragen zijn dan stel ik ze. jij ook heel veel sterke, hoeveel pogingen mag je nog?

 

groetjes calista

 

 

Hey Calista,

 

Wauw ook een hele grote verhuizing zeg vanuit zuid holland naar Drenthe! Ivm mijn paarden hebben mijn man en ik het ook ooit overwogen, maar kan de zee, bollenvelden en mijn fam hier denk toch niet missen :-).

 

Dit is onze eerste icsi poging geweest, we hebben nu nog 3 cryo's in de vriezer, in 3 rietjes! Half september hebben we een gesprek en controle om te kijken of de curettage goed is gegaan en hoe mijn baarmoeder er nu uit ziet dn daarnaasthoe nu verder. Ik heb er bijna een jaar over gedaan om te wennen aan het idee dat wij alleen een kans maken op een kindje via icsi... Pffff en nu met 12 weken ene miskraam van een tweeling gehad. 8 aug pas gecuretteerd.... Vandaar dat ik eerst moet wachten van t Vumc met de volgende terugplaatsing wanneer ik 2 keer heb gemenstrueerd. Heel naar allemaal.

 

Maar meis, ik hoop dat je heel snel een mooie baby in je armen mag houden :-). En die lekker in het mooie drenthe kan laten opgroeien :-D.

 

Liefs Jeanine

Link to comment
Share on other sites

hoi Jeanine,

 

haha ja idd. lang verhaal:happy:. met paarden kan ik me het goed voorstellen. hier is ruimte zat. maar idd de zee en de duinen mis ik ook wel.

 

oh bah is idd heel naar. wat een verhaal ook weer.

kan me voorstellen dat je er lang aan heb moeten wennen dat jullie alleen kans maken via icsi. ik heb dat niet zo erg. maar die onzekerheid.

 

ja dank je dat hopen wij ook. hoop ik ook voor jou.

 

liefs calista

Link to comment
Share on other sites

Ooo met tel reageren haha

En van beide zwanger eerste helaas miskraam en nu een prachtige dochter van 9 week en 4 dagen

Wens je heel veel succes als je wat meer wilt weten mag je ook privé bericht sturen

Link to comment
Share on other sites

hoi,

 

2 jaar geleden alweer. heftig.

 

ik heb mijn hele verhaal ook onder ivf staan.

maar mijn vriend heeft traag zaad. bij mij was alles goed. daar konden ze geen bijzonderheden vinden.

 

liefs

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share • Posts

  • Hai goedemorgen dames, na lang wachten is op 5 Juli onze zoon geboren. Het is een heftige maar mooie bevalling geweest.    Hopefullness, zie na jou berichtje van 27-04 geen nieuwe meer. Hoe is het gegaan?
  • Proficiat @Chrissy wat een fantastisch nieuws! 8 Weken alweer, wat gaat het snel he? Fijn dat ze niet zo groot was als vantevoren ingeschat, bij mij viel het ook reuze mee, ze zat op de +1 lijn dus dat is helemaal prima, die heeft ze een poosje gevolgd, daarna ging ze aan het dalen, nu zit ze tussen 0 en -1 vinden ze ook prima. Ze ontwikkeld zich goed, plast en poept, met borstvoeding zien ze dat wel vaker dat ze in het begin heel hard groeien en dat het later stabiliseert. Ze krijgt inmiddels ook hapjes natuurlijk, ze is nu bijna 7 maanden en heeft maatje 68 weegt ruim 7 kg. Ik heb even nagekeken wat zij woog met 8 weken, ze was toen ook 5 kg, toen zat ze nog op de +1 lijn ongeveer. Ze hebben je wel lang door laten lopen zeg, jeetje, waarom doet een ziekenhuis niet wat een fertiliteitsarts adviseert? Dat zeggen ze toch niet voor niks? Gelukkig dat het uiteindelijk wel goedgekomen is, maar dat je hebt moeten praten als brugman zal niet fijn geweest zijn. Ik had gelukkig een gynaecoloog in het ziekenhuis die dat zelf al bedacht had, ze zei hetzelfde als jouw arts, niet voorbij de 40 weken laten gaan, eerder inleiden. Gelukkig dat je nog een fijne bevalling hebt gehad uiteindelijk, ja, wat is fijn, een bevalling is nooit fijn denk ik, maar als je er met een goed gevoel op terugkijkt dan is het goed toch? En dat je de zwangerschap aan het eind beu was moet je je niet schuldig over voelen hoor, dat heeft iedereen! Ik ook! We wilden dat heel graag idd, maar die laatste loodjes zijn heel zwaar, voor iedereen, de zwangerschap is ook enkel een doel om dat te verkrijgen wat je graag wil, een kindje en dat is ons mooi gelukt! Wat een stomme opmerking van die kraamverzorgster, alsof je daar op zit te wachten en alsof wij, iets minder piepjonge moeders al een soort van oma's zijn. Tegen mij zeiden ook veel mensen... Maar je bent een stuk ouder nu! Ja? En? Dus? Ik ben gezond, dus? Heb er niks mee geleden met de bevalling en kuierde zelf naar het bureau voor de 2 weken afspraak daar (half uurtje lopen enkele reis). Ik voelde me prima, zij deed het goed en de gebroken nachten vond ik ook reuze meevallen. Het leek wel alsof iedereen er een punt van maakte behalve ik. Die arts had helemaal gelijk. Mijn huisarts zei destijds, de kansen zijn misschien niet hoog, maar als je niks doet is het sowieso 0. Elke kans, hoe klein ook, is een kans. En zie, je grootste wens is in vervulling gegaan, met IUI notabene! Niet eens IVF. Ik sluit me helemaal aan bij jouw woorden Chrissy, neem alle kansen die je krijgt met beide handen aan, laat die artsen maar lullen! Geniet van je wondertje, maar dat komt vast goed.   
  • Lieve allemaal,  Het is alweer bijna 8 weken geleden, maar eind mei is ons mooie meisje geboren. Gezond en wel! En.... Ze was ook helemaal niet zo groot als ze werd ingeschat! Was dat bij jou ook niet zo @Kitje? Inmiddels is het een flinke dame die al 5 kilo weegt hihi.   Uiteindelijk wel ingeleid, maar toen liep ik al bijna tegen de 40 weken. Zat er ook behoorlijk doorheen tegen het einde en voelde me daar ook weer slecht over, want ik wilde dit toch zo graag? Nog moeten praten als brugman om uiteindelijk op tijd ingeleid te worden. De fertiliteitsarts had ons namelijk benadrukt om niet langer dan 40 weken door te lopen ivm de achteruitgang van de placenta, maar hier in het ziekenhuis wilden ze daar nog niet zo aan zucht...  Uiteindelijk wel een hele fijne bevalling gehad (tenminste, tot zover dat kan) dus het ziekenhuis heeft het weer een beetje goed gemaakt met me 😉 Ik was ook heel snel weer hersteld na de bevalling. Ik hoor het de kraamverzorgster nog zeggen tegen mijn man: "Ze herstelt heel snel voor een oudere moeder". Jawel, wij oudere moeders kunnen dat gewoon 💪 Deze tijd denk ik nog regelmatig terug aan vorig jaar rond deze tijd.... Toen net de deceptie in het ziekenhuis achter de rug en net aangeklopt bij de fertiliteitskliniek. Nog al die onzekerheid of onze grootste wens ooit nog in vervulling zou gaan. Het verdriet en toch ook weer de hoop die ze ons in de kliniek weer gaven. Ik hoor het de oudere arts nog zeggen: :"Je moet altijd hoop blijven houden". En inmiddels ligt er een mooi en heel gezond meisje in mijn armen.  Meiden die hier nog meelezen: Houd vol! Net na mijn 42ste verjaardag ben ik zwanger geraakt van een gezond kindje. Het is dus zeker mogelijk en laat je niks aanpraten door artsen die het denken beter te weten.     
  • Helaas is het hier heel stilletjes de laatste tijd @Mini123 maar fijn te horen dat je wat aan de informatie hebt gehad die wij allen gepost hebben hier. Het zijn voornamelijk eigen ervaringen en onderzoeken dat we gedeeld hebben, hopelijk heb je er wat aan. Ik ben momenteel niet in traject, ik ben een half jaar geleden bevallen van een gezonde dochter, heb nog wel een cryo, maar ik heb momenteel nog geen plannen deze te laten terugplaatsen, maar misschien dat er nog meiden aansluiten hier die wel in traject zitten, ik heb het als heel prettig ervaren om mijn ervaringen en gevoelens te kunnen delen met mensen die weten en snappen wat er in je omgaat, het is geen gemakkelijk traject, met veel ups en downs, hoop en verdriet. Ik wens je heel veel succes toe met je eerste ICSI traject, je zal binnenkort wel een echo hebben denk ik om te kijken hoeveel eitjes er groeien bij je, hopelijk heb je flink veel eitjes om te oogsten! Als je zin hebt kun je altijd een berichtje achterlaten hier om te laten weten hoe het met je gaat, ik kom af en toe nog weleens kijken, maar ben niet zo heel vaak meer online hier. Groetjes!
  • @Hopefulness hoe is het afgelopen meis? Ik kon een tijdje niet inloggen en kan niet zien of ik wat van je berichten gemist heb.    
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use