Jump to content

Hallo nieuw hier !!!!!!


**adrienne**

Recommended Posts

Hallo lotgenoten,

 

 

Na 6 jaar nog steeds kinderloos te zijn, ben ik vol goede moed deze maand weer gestart !!!!

 

Wij doen een ICSI behandeling met IMSI + EMBRYOSCOPE, dit alles in Dusseldorf (1e keer hier)

 

Afgelopen maandag heb ik de punctie gehad en van de 12 eicellen 4 bevruchtingen, die dus nu in de ebryoscope zitten.

 

Morgen heb ik de TP dus ben erg benieuwd of ze het alle 4 overleefd hebben......

 

Graag wat ervaringen met de embryoscope dit is namelijk geheel nieuw voor ons !?

 

Veel liefs ,

 

**Adrienne**

Link to comment
Share on other sites

Hoi vrouwtje theelepel,

 

Ik kan je Düsseldorf echt aanraden ! Zulke fijne en lieve medewerkers.... voor de nederlandse patienten een heel nederlands team.

En de beste uitkomst is toch wel de punctie onder narcose !!!! Had ik nog nooit gehad maar dat is echt helemaal super

 

liefs adrienne

Link to comment
Share on other sites

Hoi Adrienne,

Welkom hier !

Helaas ook al zo lang bezig met jullie kinderwens, zie ik. Wow, zoveel eicellen, daar kan ik alleen maar van dromen.

Suc6 met de TP morgen, hopelijk gaat je toppertjes krijgen.

Wij hebben pas onze intake in dusseldorf gehad en kregen te horen dat wij misschien ook imsi gaan doen, maar ik moet nog eerst op mijn bloeduitslag wachten (AMH / DHEA), dus voor nu...geduldig wachten...

Groetjes,

Jolanda

Link to comment
Share on other sites

Welkom! Ik ben zwanger van twee embryoscope-babies. Sja mijn ervaring is dus wel goed he, maar eigenlijk ervaar je er zelf weinig van. Omdat we eerst IVF deden zonder embryoscope en nu ICSI met embryoscope kan ik je ook niet zeggen of het echt beter is geweest. Tenslotte hebben we niet voor niets de stap naar ICSI gemaakt. Als je het leuk vindt, hier een filmpje van een van onze emmies:

 

Heel veel succes!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use