Jump to content

Als het even niet zo lekker gaat


Raba

Recommended Posts

Beste: Meiden

Ik zit al een enige tijd op dit forum.

Maar merk dat ik het moeilijk vind waar ik mijn verhaal nou kwijt kan.

Het zit namelijk zo na 4 icsi pogingen hebben wij moeten besluiten om te stoppen.

Omdat het te veel geld kost om nog een poging te proberen en we een keus moesten maken want hoe dan ook we willen zo graag een gezinnetje vormen.

De wens is nog zo groot we gaan voor adoptie. Flink sparen en zuinig aan doen.

 

Maar ik vind het zo moeilijk om te zien dat andere een kindje hebben. Of dat mensen slecht zijn voor hun kind.

Ik probeer te genieten maar merk dat ik de laatste tijden daar moeite mee heb. Ik weet wel dat we nog geduld moeten hebben. Maar ons geduld word zo op de proef gesteld dat ik hier wel moeite mee heb.

Nou gaan wij morgen naar Parijs. Leuk denk je maar ik heb er niet zoveel zin in. Om diverse redenen. De eerste is dat we met vrienden gaan nou ja vrienden voor mijn man wel maar voor mij voelt het niet zo. Ik zie er tegen op. Mijn man snapt het gelukkig. Hij zei gelukkig hebben we elkaar. Dat is zeker waar maar ik heb er nog moeite mee. De tweede reden is dat ik mijn zorgen maak over mijn ouders. De reden hiervan is dat mijn broer 2 weken geleden een hersenoperatie heeft gehad en deze is goed gegaan. Maar nu zijn zijn emoties een chaos. Heel snel boos en verwijtend. Nou waren we hier wel op voorbereid maar toch nu is het zo en dat maakt het moeilijk. Hij zei van de week jullie sluiten me hier op (hij zit nu in een revalidatie centrum) En je kon praten met hem wat je wilde maar hij luisterd niet. Nou is die altijd al moeilijk geweest. Echt een zorgenkind voor mij ouders. Maar toch nu is het zo zwaar en ze zijn ook de jongste niet meer. Nu mag die dit weekend naar huis en moet die maandag weer terug. Hij verwijt ons dat hij zo lang moet blijven daar. En je kan hem ook niet duidelijk maken dat de dokter het bepaald. Maak me zorgen hopelijk gaat het in het weekend goed. Want ik kan niet helpen ik ben in Parijs. Mijn verhaal is al weer erg lang ik stop ermee en ga slapen.

Link to comment
Share on other sites

Lieve raba

 

Woorden en antwoorden heb ik helaas niet ook al zou ik het graag anders voor jullie willen zien

Ik hoop dat wonderen voor jullie mogen bestaan

En dat jullie snel een adoptie kindje in je armen mogen sluiten

Ik wens jullie heel veel kracht moed en geluk toe

 

Liefs Jessica

Link to comment
Share on other sites

raba ook ik heb helaas geen antwoorden

maar wil je wel een digtale knuffel geven en probeer toch een beetje te genieten in de stad van de liefde

want ik denk dat als jij en je lief dit al zo sterk door kunnen komen als jullie tot nu oe gedaan hebben dan is er liefde in overvloed en geniet daar een beetje van

dikke kus pleun

Link to comment
Share on other sites

Meis ik hoop dat je toch een mooie tijd hebt het weekend. Even je eigen batterij opladen!!

 

Je hebt een hoop op je bordje gehad de laatste tijd en dat mag je ook moeilijk vinden. Hopelijk helpt het om het van je af te schrijven hier. Heftig van je broer zeg en het afsluiten van jullie kinderwens voor een eigen kindje.

 

Ik hoop met heel mijn hart dat jullie een adoptiekindje in jullie armen kunnen sluiten en al jullie liefde kan geven die jullie hebben.

 

Dikke knuffel voor jou!!

Link to comment
Share on other sites

Lieve Raba,

 

Ik 'ken' je digitaal natuurlijk wel een klein beetje en heb je strijd kunnen volgen om zo graag zwanger te mogen worden, helaas is dit wonder niet weggelegd voor jullie maar hou je vast aan dat wereldwonder: dat is een weg die ook niet voor iedereen is weggelegd. Jij gaat hoe dan ook mama worden en ik blijf ervan overtuigd dat genen en dna er niet toe doen als jullie een kanjer in je armen mogen sluiten. Ja, je hebt een langere adem nodig maar jullie kunnen dat aan: probeer de tijd ondertussen te benutten al snap ik dat dit moeilijk is: je ziet nu natuurlijk alles om je heen wat jij niet hebt maar wat je wel zou willen hebben maar heb vertrouwen in een toekomst als ouders!

 

Wat betreft je broer, jeetje wat heftig!!!! Sterkte en meer dan de woedeaanvallen en de verwijten over je heen laten komen kan je niet: weet dat het niet zijn persoontje is die zo naar doet!

 

Geniet van parijs!!!

Link to comment
Share on other sites

Lieve raba,

 

Wat heb je veel aan je koppie meid.

 

En je had al een vreselijk groot iets in je leven om mee te moeten leven.

En dan eindelijk de knoop doorgehakt om voor adoptie te gaan, is dat ook weer een eeuwigheid wachten.

 

en nu weer dit. Ook weer heel moeilijk. Zowel voor je broer als voor je ouders maar ook voor jou.

ik kan je niet helpen maar ik zou je t liefst wel helpen met alles want je bent een lieve schat.

 

Ik hoop dat je weekendje niet al te zwaar is en dat je maandag weer een beetje 'gelucht' bent om de situatie met je broer goed te kunnen handelen.

 

Heel veel liefs en hou je taai. As always.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use