Jump to content

@ November 2011 Forum Mama's


Ang3l

Recommended Posts

Hi allemaal. Ik zie net , het November 2011 Forum is al gesloten. Over 4 weken wordt Donny Jeremias dus nu al 1 jaar oud. (25.Oktober zoals jullie misschien nog weten)

Er waren toch nog meer die al eerder waren geboren dan in November.

Judith, was jij niet ook ingeleid ? Jose? Jij was toch eerder toch ? En wat was er met Tweety ? Hm...Kan me niet meer helemaal herinneren, maar zou het wel leuk vinden om nog ff iets van jullie te horen.

 

En hier nog wat Fotos von Donny...(herinnern jullie jullie nog, hij was maar 39 cm groot en 2260 gram. )

 

Hij loopt al en speelt graag met zijn auto en de bal. Hij praat ook al veel worden. Een heel gezellig leuk ventje, die veel lacht. Beneden zijn er 2 tandjes, boven 1tje. Hij heeft erg last van zijn boventandjes en huilt daardoor op dit moment veel. Doorslapen doet hij nog niet. Maar ja, wij zijn er erg trots op hem en voor al zijn zusje Nina is helemaal gek...

 

Ik hoop dat ik nog van jullie wat hoor....

 

Liefs

Sylvia

Link to comment
Share on other sites

Hoi Ang3l,

 

Fijn dat het zo goed gaat met jullie! Met de novembermama's gaat het ook heel goed.

We schrijven inderdaad niet meer in het topic, heb hem daarom gesloten.

Er is inmiddels een fb-groep erg actief waar we veel schrijven.

 

Ik ben inderdaad ook ingeleid, maar wel gewoon in november bevallen.

Het gaat allemaal zo snel, tjee.....wat is een jaar toch snel voorbij.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



 • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use