Jump to content

Advies gezocht Utrogestan


ivf1982

Recommended Posts

Hoi,

 

Ik ben op zoek naar tips/advies. Afgelopen maand heb ik mijn 1e ivf behandeling gehad, helaas werd ik 5,5 dag na de terugplaatsing ongesteld, ik vond dit heel erg snel, hebben jullie dit ook wel eens gehad?

 

Persoonlijk denk ik dat de Utrogestan bij mij niet werkte. Begin volgende week heb ik een gesprek met mijn arts over de behandeling, heeft iemand misschien tips wat ik aan moet kaarten tijdens dit gesprek, of er andere medicijnen zijn ipv Utrogestan.

 

Alvast heel erg bedankt.

 

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Buiten Pregnyl heb je nog een medicijn, ben even de naam kwijt, eigen bijdrage daarvan is wel hoger.

 

Ik heb ook Pregnyl 5000 gespoten maar idd door overstimulatie mee moeten stoppen.

 

Hoi Sylvie,

 

Bedoel je toevallig Lutinus, die zijn namelijk een stuk duurder dan Utrogestan? Ik las op internet ook iets over Crinone, maar als ik het internet afzoek zijn er zoveel medicijnen dat ik door de bomen het bos niet meer zie :happy:.

 

Ik ben niet heel bang voor een overstimulatie door Pregnyl, tijdens mijn punctie zijn er 7 eicellen gevonden (het zijn er genoeg, maar ik heb niet het idee dat dat er heel veel zijn).

Mijn eerstvolgende tp is als alles goed gaat een cryo terugplaatsing, helaas moet dat in mijn ziekenhuis met hormonen, dus met Utrogestan.

 

Liefs Joyce

Link to comment
Share on other sites

Sorry ik reageer weer lekker laat maar ik had inderdaad 1500 IE Pregnyl klaarliggen toen ze ineens met utro aan kwamen zetten.

Er is zoveel te krijgen op gebied van medicijnen en allemaal werkt het net weer anders... het is in elk geval goed dat je je erin verdiept. Ik ben benieuwd wat de arts zegt!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use