Jump to content

AMC dames!


Mama-in-love

Recommended Posts

Hoi! Shit zeg, wel zwanger en dat het gelijk weer fout gaat :-(. Sterkte ermee... Wij lopen ook in het AMC en zijn nog niet weer gestart, maar willen wel ergens komend half jaar ons weer aanmelden voor een cryoTP. Wij hebben uit de tweede ICSI nog 4 cryootjes over, en willen toch wel heel graag proberen ons kwartet compleet te maken ;-). Zal wel raar zijn, ik verhuisde naar de afdeling gyneacologie toen de CVV ging verhuizen naar de nieuwe locatie, dus daar ben ik nog helemaal niet geweest!

 

We hebben al wel weer contact gehad met het zh en begrepen dat er op het moment geen lange wachttijden zijn voor cryoterugplaatsingen. Weet jij wat de wachttijden voor ICSI's op het moment zijn (mocht het zover gaan komen)?

Link to comment
Share on other sites

Er zijn helemaal geen wachttijden :D

Voor ons zoontje heb ik 1 jaar (!) op de wachtlijst gestaan! Voor de cryo helemaal niet gelukkig.

 

Vandaag is de miskraam op gang gekomen en dinsdag nog een keer HCG prikken en dan plan van aanpak bespreken geloof ik.

Ik hoop niet dat we eerst weer op gesprek moeten komen :( Wil nu zo snel mogelijk door eigenlijk...

 

 

Spannend dat jullie ook weer mogen!! Het is echt wel héél erg mooi geworden hoor! Vind het echt super en zo zijn altijd erg lief vind ik..

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Hier inmiddels de miskraam achter de rug, gesprek in zh gehad en we mogen snel weer door voor een nieuwe ICSI poging.

31-12 starten met de deca en 14-1 de uitgangsecho. Daarna starten met Menopur. Vorige keer toen ik zwanger raakte van onze zoon gebruikte ik puregon.

Ze hadden een nieuw protecol zeiden ze...

 

Bijna weer starten met prikken dus... :)

 

Niemand verder in het AMC???

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Ik ben onderweg terug. De ene kant 5 follikels andere kant 7. Ze waren erg tevreden over de groei en het lijkt erop dat een 2e meting niet eens meer nodig is! vanmiddag krijg ik hierover meer duidelijkheid als de bloed uitslag bekend is om 14 uur. Spannend! De vorige keer had ik 3 fm's nodig en een verhoging van 150 naar 300 eh!

Link to comment
Share on other sites

En? Gelijk pregnyl mogen zetten en inmiddels dis ook de punctie gehad, of toch nog een meting? Spannend hoor....

 

Hier staan de plannen voor een cryoTP even in de koelkast ivm een genetische afwijking die bij onze zoon gevonden is - we wachten eerst af of hij deze afwijking van een van ons heeft gekregen of dat het 'de novo' is en dus niet erfelijk.....

Link to comment
Share on other sites

Jee, dat is wel even schrikken of niet, als je zoon ineens een genetische afwijking blijkt te hebben.

Nu dus hopen dat het de Novo is..

 

Ik heb zaterdag ochtend de punctie gehad. Een pijnloze punctie met 10 eicellen als resultaat. Het pijnloze is maar even gebleken want ik had gisteravond enorme buikpijn. Hopelijk is het morgen minder!

 

Als alles nu goed blijft gaan zal dinsdag de tp plaatsvinden naar daar mogen we di ochtend pas voor bellen ;)

Link to comment
Share on other sites

Hi Miepie,

 

Jeetje, spannend. Wanneer krijg je die uitslag? En is het een vervelende afwijking, of heeft hij er vrijwel geen last van? En hoe hebben ze het ontdekt? Per toeval, of worden ze extra gevolgd, omdat ze met z'n drietjes zijn?

 

En daarna voor de cryo's? Als die net zo hard hun best doen heb je er straks zes, dan komt een elftal echt dichterbij! Gezellig hoor, niets leuker dan een groot gezin toch?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use