Jump to content

draagzak BabyBjorn active carrier


Barbara79

Recommended Posts

Dit is een heerlijke draagzak, eenvoudig zelf om te doen en gemakkelijk te verstellen bij gebruik door meerdere mensen. Geschikt voor baby's van 3,5 tot 12 kg. Het kind kan zowel naar je toe als van je af gedragen worden.

 

Door het comfortabele rug-gedeelte is deze BabyBjorn geschikt voor de veel- en lange afstand lopers.

- Nooit meer problemen met de kinderwagen op smalle, hobbelige, zanderige of modderige bospaden!

- Nooit meer wachten op de trage of smerige liften in warenhuizen of op stations!

- Geen vieze kinderwagenwielen in de schone gang na een herfstwandeling!

- Geen gepruts met zware kinderwagens in veel te kleine kofferbakken!

- Niet meer vastlopen met de brede wagen in smalle gangpaden van de supermarkt!

- Misschien wel het grootste voordeel: lekker twee handen vrij! Ook fijn voor forum-verslaafden die graag op de telefoon forummen tijdens het wandelen ;-)

 

Ondanks het intensieve gebruik is deze draagzak nog in prima staat. Wordt geleverd met originele handleiding, en met twee BabyBjorn slabbetjes waardoor de draagzak extra schoon blijft.

Af te halen in Amsterdam, of op te sturen op kosten van de ontvanger!

Kosten: 40 euro.

 

[ATTACH=CONFIG]4869[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4870[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4871[/ATTACH]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use