Jump to content

Voorstellen


SuziQ

Recommended Posts

Hallo allemaal, ik zal me hier even voorstellen. In januari begin ik aan mijn tweede IVF poging en het lijkt me heel fijn om hier ervaringen te delen, want wat is zo'n traject heftig zeg!!! Ik ben op een bijzondere manier in deze malle molen terecht gekomen. Ik ben single, maar heb een hele sterke kinderwens. Anderhalf jaar geleden heb ik me daarom aangemeld voor KID. Omdat ik al eerder in het ziekenhuis was geweest met klachten die op endometriose wezen, stelde de arts bij het intake gesprek voor om maar meteen te onderzoeken hoe het met mijn vruchtbaarheid is. Erg fijn! Ik bleek inderdaad endometriose te hebben, vandaar het advies voor IVF. In november heb ik mijn eerste poging gedaan, helaas zonder succes. Er waren geen cryo's, dus ik mag nu op voor poging 2.

Verder over mezelf. Ik ben dus single, 40 jaar, werk als beleidsmedewerker milieu bij de overheid en in mijn tijd dans ik fanatiek (salsa, moderne dans, jazzdans) en breng ik veel tijd door met familie en vrienden. Ik heb een nichtje en twee neefjes waar ik dol op ben. En er zijn nog twee tantezeggers op komst, want allebei m'n zussen zijn zwanger.

Link to comment
Share on other sites

Hoi SuziQ

Welkom!

Dapper van je om dit Kl*** traject in je eentje te doorstaan, ik hoop voor jou dat het z'n vruchten (letterlijk en figuurlijk haha) afwerpt.

Mocht je geen aansluiting vinden omdat er misschien niet nog meer dames zijn die dit doen dan kun je altijd instappen bij icsi in eigen cyclus onder topic ICSI, daar sluiten gewoon ook nieuwe dames aan ongeacht hoe of wat ze doen (icsi of IVF)

 

Liefs stiertje

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use