Jump to content

en nu?


spygirl

Recommended Posts

OP 1-1 tp gehad.

Ik mocht vandaag controleren.

Beetje eigenwijs en gisteren gedaan. 1 streepje...

vanochtend ook maar 1 streepje...

Ik heb in boekje gekeken van zh maar krijg daar nog niet echt antwoord.

 

Ik heb geen bloed verloren of iets.

Moet ik er vanuit gaan dat het mislukt is of....?? of is er nog hoop?

MOet ik morgen dan het zh al bellen of toch nog afwachten?

Ik weet wel dat je geen pasklaar antwoord kan geven, misschien dat iemand toch een positieve afloop had?

Link to comment
Share on other sites

Hoi Spygirl,

 

Door de hormonen kan je menstruatie wat later op gang komen dan normaal. De meeste vrouwen die zwanger zijn testen op dag 12 na tp wel positief maar er zijn altijd uitzonderingen natuurlijk. Als de innesteling laat is of als je sowieso weinig hcg aanmaakt kan het te vroeg zijn. Ik wil je geen valse hoop geven maar elk lichaam is verschillend natuurlijk. Ik heb zelf geen ervaring met negatief en dan positief testen op deze termijn. Bij mijn eerste IVF testte ik ook negatief en werd uiteindelijk vier dagen later pas ongesteld. Ik hoop natuurlijk op een wonder voor je maar hou er rekening mee dat je niet zwanger bent.

Link to comment
Share on other sites

dank je voor je reactie.ik ga er ook maar vanuit dat het niet gelukt is.maar ik had echt het gevoel dat het gelukt was. mensen wezen erop dat ik de hele dag met mijn handen op mijn buik zat. was misselijk en moe en koffie kan ik niet meer verdragen.ik geloof dat de hormonen mij bedonderd hebben :-(

Link to comment
Share on other sites

Ik weet niet of je utrogestan gebruikt maar dat kan ook de ongi tegen houden bij mij deden die dat wel altijd

Is niet bij iedereen zo maar het kan

Door de utrogestan krijg je ook valse zwangerschapskwalen

 

Maar goed ik hoop voor je dat je te vroeg hebt getest en dat je zwanger bent

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use