Jump to content
vlindermama

Ons kleine prinsesje Chloë*

Recommended Posts

'Gelukkig' om te zien dat er geen berichten in deze folder staan. Hoewel ik dan toch wel mijn dochtertje erbij kan zetten.

Misschien niet helemaal gepast voor dit onderwerp, aangezien wij wel via de natuurlijke manier van haar zwanger zijn geraakt. Maar aangezien we nu met IUI bezig zijn, kom ik hier toch terecht.

 

Maar terugkomend op mijn lieve kleine prinsesje Chloë*, zij is op 25 juli 2011 geboren, maar helaas op 28 juli 2011 overleden.

[ATTACH=CONFIG]5093[/ATTACH]

Ik was 37 weken zwanger toen ik een inwendige bloeding kreeg. Chloë is met spoed gehaald en ik heb 2 operaties gehad die nacht. In totaal 6 liter bloed verloren en doordat ik die bloeding had, heeft Chloë zuurstof tekort gehad. Ze was helemaal perfect en volmaakt, maar heeft geen eerlijke kans gekregen.

Haar/ons uitgebreide verhaal kun je lezen op haar vlindersite: chloerutten.vlindersite.nl

 

Nu anderhalf jaar later zijn we eindelijk weer bezig met het opnieuw zwanger raken en proberen om een 2e kindje te krijgen. We hadden dit al een jaar eerder gewild, maar de diagnose Endometriose werd gesteld en verschillende onderzoeken / operaties en wachtperiodes kwamen er tussen om dit mogelijk te maken.

 

Heel spannend nu, want we mogen over een paar dagen testen...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lieve vlindermama. Wat een verhaal en wat een verdriet.... Heb op de site gekeken en ik wordt er stil van - wat kan je je gevoelens mooi verwoorden. *knuffel*

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vlindermama wat een ongelooflijk verlies!!!! Niet te geloven en wat een verdriet zullen jullie hebben hierom.

 

Heel veel succes met de laatste loodjes wachten tot jullie test!! Hopelijk krijgt Cloë* er een prachtig brusje bij en zal ze zijn/haar beschermeling zijn.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeetje wat heftig ben er stil van

En wat heb je het mooi verwoord

Heel veel sterkte met dit grote verlies van jullie prinsesje

Ik hoop dat jullie meisje snel een brusje mag krijgen

Heel veel succes en sterkte

 

Liefs Jessica

Share this post


Link to post
Share on other sites

Om stil van te worden, wat een groot verlies!

Prachtige site hebben jullie voor haar gemaakt.

Heel veel succes met het traject en alles er omheen, dat jullie dochter maar snel een brusje mag krijgen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lieve vlindermama,

 

ik kan moeilijk de juiste woorden vinden...ik heb jullie site bezocht en ben begonnen met lezen..het is niet voor te stellen dat het zo kan gaan...

Jullie vlindersite is erg mooi, liefdevol en ik hoop van harte dat jullie binnenkort een mooie Test in handen zullen hebben!

 

liefs

Babeth

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeetje vlindermama wat een verhaal. Wat een intens verdriet, bij het lezen voel je het gewoon.

Heel veel succes met de laatste spannende dagen voor het testen en hopelijk komt er snel een brusje voor Chloë*. Daar zal dan altijd over gewaakt worden door haar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lieve vlindermama,

 

Wat hebben jullie een prachtige site gemaakt voor jullie Chloe, maar wat een verdriet, ik ben er stil van en kan de juiste woorden niet vinden! Hopelijk hebben jullie binnenkort een positieve test in handen! Ik duim voor jullie!

 

Liefs Esly!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heel mooi dat Chloe hier een plekje krijgt nu jullie via IUI op de komst van haar brusje hopen.

Gecondoleerd met jullie grote verlies en binnenkort toch hopelijk ook een welverdiend gefeliciteerd... Wat een prachtige vlinder is Chloe (helaas).

Share this post


Link to post
Share on other sites

wat een verdriet voor jullie...zo'n prachtig meisje!

Ik ga heel hard duimen dat ze er gauw een mooi brusje bij krijgt!!

 

liefs stiertje

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dankjulliewel allemaal voor jullie lieve en warme reacties.

Helaas deze maand nog geen positieve test, maar we geven niet op en gaan nu voor volgende maand.

 

Dikke knuffel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • Oh, wat een fijn nieuws @Kiona77 sowieso 2 in de vriezer, dat zijn toch weer mooi 2 extra kansen, echt top! Even doorduimen nog dan dat die andere 2 nog lekker doordelen een dagje en alsnog worden ingevroren morgen. Ik denk dat je super opgelucht bent nu. Ik heb ook blasto's teruggeplaatst gekregen Kiona, ook 5 dagen oud. 1 'gewone' blasto en 1 vroege blasto waren het, dus die eerste is ietsje verder in ontwikkeling. Dus in principe zou ik ook na 10 dagen al kunnen/mogen testen, maar ik hou maar gewoon 3 december aan al ben ik op 30 november officieel 'over tijd' Hopelijk zijn ze hier inmiddels ingenesteld, want schijnbaar gebeurt dat binnen de 48 uur met een blasto 🙂 Fijn dat je zo een fijne en begripvolle arts hebt en dat hij je toch extra bollen heeft voorgeschreven. Ik snap ook niet zo goed waarom ze hier in NL allemaal zo moeilijk er over doen, want het kan geen kwaad als je 'teveel' progesteron hebt. Fijn dat je bms er perfect uit zag, dan kan hij/zij lekker innestelen en verder groeien. Ik heb ook een fototje van de kinderen gekregen, ze hebben me aangewezen waar ze zitten en daar zie je idd 2 stipjes, maar je moet het wel weten, anders zie je het niet. In NL vragen ze dat meestal niet idd, ze doen gewoon eentje, maar als je boven de 38 hebt dan mag je kiezen voor 2, ze hebben liever geen meerlingzwangerschappen dus de meesten hebben het er daarom niet over en doen net alsof de neus bloedt. Het is denk ik idd leuk als je zoontje niet alleen opgroeit, hij heeft nu dan ook een leeftijd dat hij het bewust mee maakt enzo. Mijn zoon is alleen opgegroeid en die vond dat niet altijd even leuk, ondanks dat hij altijd met vriendjes mocht afspreken, als er niemand voorhanden was, dan was die wel alleen. Hij heeft het niet als vervelend ervaren, maar had wel zoiets van als ik dan toch aan dit begin dan is wel mijn wens om 2 kindjes te mogen krijgen. Dat hoeft niet tegelijk, dat mag ook omstebeurt, maar nu er dan toch 2 in zitten mogen ze ook allebei blijven. Ik aai nu dan maar iedere dag mijn buik en zeg, jullie zijn welkom kindjes, blijf maar mooi zitten. En dan nu samen op het bankje Kiona. Fijn dat we het samen kunnen delen, dat voelt iets minder alleen he? Vanaf nu duim ik voor ons beidjes Kiona! 🤞🙏🍀  
  • Hoi meiden,  Heb de terugplaatsing achter de rug. Ik had 3 hele mooie embryo's van hele goede kwaliteit. Hiervan hebben ze er 1 terug geplaatst en 2 ingevroren. De overige 2 embryo's houden ze nog een dagje langer in de broed kast. Als die goed doorontwikkelen worden die morgen alsnog ingevroren.                                                Ik mag na 10 dagen testen @Kitje omdat ik een terugplaatsing had van een blastocyste, dat is een embryo van 5 dagen oud. Na mijn iui behandelingen mocht ik altijd na 14 dagen testen. Dan moest er eerst een bevruchting plaats vinden en nu is het al een embryo wat alleen nog in moet nestelen.  De arts was super aardig en begripvol. Ik kreeg zonder moeite voor 2 weken extra ustrogan. Hij zei dat het niet echt nodig was maar begreep wel dat het voor mij nu extra spannend was nadat het mis is gegaan.    Mijn baarmoederslijmvlies zag er perfect uit zei hij. Ik kreeg ook een echo mee waarop te zien is waar ze het embryo hebben geplaatst. Niet dat je het embryo ziet maar je ziet wel het uiteinde van het slangetje.  Ze hebben aan mij niet gevraagd of ik er 1 of 2 wilde. Ik snap wel dat je er voor 2 hebt gekozen @Kitje . Het is super leuk als ze elkaar hebben. Mijn zoontje is 2, bijna 3, en ik vind het juist zo leuk voor hem als hij niet alleen opgroeit.                                                  Nu maar veel bidden en hopen dat er mooie kindjes geboren worden. Fijn om niet alleen op het wacht bankje te zitten, Kitje! 
  • Ja, goed idee @Aslyn je kan altijd proberen idd, wie weet wordt er wel inene iemand spontaan zwanger ofzo en belt die de behandeling af, you never know, maar ik zou zeker bellen idd. Zeker als je niet zo piep meer bent dan telt iedere maand. Hoop zo voor je dat je eerder kunt dan januari! Ja, toen ik besloot voor 2 heb ik ook bewust het risico op twins genomen, aan de ene kant denk ik dan wel van oeh, dat gaat nog wat worden in mijn eentje, maar aan de andere kant heb ik wel voor hetere vuren gestaan, dus dit gaat me ook lukken. Het zal druk zijn, maar dat geeft niet, want ik weet ook dat als die kleine wel was blijven zitten dat ik na zijn geboorte ook was gegaan voor een broertje of zusje omdat ik niet weer een kind alleen wil laten opgroeien, als er dan 2 tegelijk komen dan ben ik meteen klaar en groeien ze lekker samen op. Het zal zijn voor- en nadelen wel hebben ook en ik zou het echt als een kadootje zien als ik ze allebei mag houden. Ah, ok, ja daar had ik ooit wat van gelezen, maar helpt dus niet. Heb ook positieve verhalen gehoord over baarmoedermassage en acupunctuur, maar heb er uiteindelijk niks mee gedaan. Hier is er weer een dagje voorbij iig, die eerste wachtweek vind ik altijd nog wel gaan, maar vanaf het weekend gaat het spannend worden. Tot nu toe ben ik er nog best relaxed in. Ik hoop het ook dat het ons jaar wordt, het jaar waarin wij allemaal een kindje gaan krijgen (of kindjes).... Keeping the fingers crossed here! 🤞
  • @Kitje ik hoop zo graag voor je dat het een tweeling wordt, zou toch geweldig zijn? Mijn 2 zussen hebben beiden een tweeling, ze zijn zo leuk. Zal misschien wel erg druk worden in je huis, maar dat is toch juist gezellig.  Ik tel ook af met jullie.  fingers crossed..  ik ga morgen nog eens het ziekenhuis bellen en vragen of zij mij niet op de lijst kunnen zetten, mocht er iemand uitvallen, dat ze mij kunnen bellen 🙂   je had trouwens eerder aangegeven over innestelings kruiden / thee, ik heb ze geprobeerd en bij mij heeft het niet gewerkt.    ik had wel kruiden gebruikt om m’n baarmoeder op te warmen voor dat het werd teruggeplaatst en daarna had ik positief getest.  ik ga ze weer bestellen.  Oww dames ik hoop zo graag dat 2021 ons jaar wordt. 
  • Dankjewel @Siepie lief van je. Ja, als we alle positieve signs just interpreteren dan zou het helemaal goed moeten komen toch? Mazzel met de trein en dan ook nog eens op jouw verjaardag testen, dat moet gewoon helemaal goed komen toch? Ben vanavond bij mijn moeder geweest, haar verteld dat de terugplaatsing is geweest, ze vond het net zo spannend als ik en vertelde dat ze een soort van droom had gehad van mij met een tweeling... 😬 Ja, zegt ze, hoe ga je dat dan doen in je eentje? Dat zien we dan wel weer, maar die kans is niet zo heel erg groot, laten we eerst maar eens deze 2 weken door zien te komen... 😅 In Letland was het koud, brrr.. Het vroor er gisterochtend en de weg was spekglad, moest nog goed uitkijken met lopen dat ik niet uitgleed enzo. Met onze contactpersoon was het prima, ze stond in het vliegveld op me te wachten, daar was ik verrast over want de vorige keer mocht ze niet naar binnen. Met de doctor was het ook goed en de zuster was lief voor me. Niemand heeft naar mijn zoontje gevraagd, ik heb er verder ook niks over gezegd verder, het ging voornamelijk over deze poging en de embryo's enzo. Ze waren verder behulpzaam als anders, zijn met me naar de apotheek gereden voor de medicatie en ook weer netjes naar het hotel gebracht. Ze loopt dan echt met me mee naar binnen dat ze zeker weet dat ik safe binnen ben en ze vroeg me te appen als ik veilig thuis was. Dus dat maar netjes gedaan gister en toen kreeg ik als antwoord dat ze blij was dat ik thuis was en dat ik haar moest laten weten als er bijzonderheden waren. Nou, @Kiona77 morgen is jouw dag... De dag van de terugplaatsing. Hopelijk zijn ze er nog alle vijf zodat je een mooie terugplaatsing krijgt. Succes alvast en ik zal voor je duimen! Laat je nog even wat weten? Dan zitten we gezellig samen op het wachtbankje 🙂  
 • Topics

×

Important Information

Terms of Use