Jump to content

Ons kleine prinsesje Chloë*


Recommended Posts

'Gelukkig' om te zien dat er geen berichten in deze folder staan. Hoewel ik dan toch wel mijn dochtertje erbij kan zetten.

Misschien niet helemaal gepast voor dit onderwerp, aangezien wij wel via de natuurlijke manier van haar zwanger zijn geraakt. Maar aangezien we nu met IUI bezig zijn, kom ik hier toch terecht.

 

Maar terugkomend op mijn lieve kleine prinsesje Chloë*, zij is op 25 juli 2011 geboren, maar helaas op 28 juli 2011 overleden.

[ATTACH=CONFIG]5093[/ATTACH]

Ik was 37 weken zwanger toen ik een inwendige bloeding kreeg. Chloë is met spoed gehaald en ik heb 2 operaties gehad die nacht. In totaal 6 liter bloed verloren en doordat ik die bloeding had, heeft Chloë zuurstof tekort gehad. Ze was helemaal perfect en volmaakt, maar heeft geen eerlijke kans gekregen.

Haar/ons uitgebreide verhaal kun je lezen op haar vlindersite: chloerutten.vlindersite.nl

 

Nu anderhalf jaar later zijn we eindelijk weer bezig met het opnieuw zwanger raken en proberen om een 2e kindje te krijgen. We hadden dit al een jaar eerder gewild, maar de diagnose Endometriose werd gesteld en verschillende onderzoeken / operaties en wachtperiodes kwamen er tussen om dit mogelijk te maken.

 

Heel spannend nu, want we mogen over een paar dagen testen...

Link to comment
Share on other sites

Vlindermama wat een ongelooflijk verlies!!!! Niet te geloven en wat een verdriet zullen jullie hebben hierom.

 

Heel veel succes met de laatste loodjes wachten tot jullie test!! Hopelijk krijgt Cloë* er een prachtig brusje bij en zal ze zijn/haar beschermeling zijn.

Link to comment
Share on other sites

Lieve vlindermama,

 

ik kan moeilijk de juiste woorden vinden...ik heb jullie site bezocht en ben begonnen met lezen..het is niet voor te stellen dat het zo kan gaan...

Jullie vlindersite is erg mooi, liefdevol en ik hoop van harte dat jullie binnenkort een mooie Test in handen zullen hebben!

 

liefs

Babeth

Link to comment
Share on other sites

Jeetje vlindermama wat een verhaal. Wat een intens verdriet, bij het lezen voel je het gewoon.

Heel veel succes met de laatste spannende dagen voor het testen en hopelijk komt er snel een brusje voor Chloë*. Daar zal dan altijd over gewaakt worden door haar.

Link to comment
Share on other sites

Lieve vlindermama,

 

Wat hebben jullie een prachtige site gemaakt voor jullie Chloe, maar wat een verdriet, ik ben er stil van en kan de juiste woorden niet vinden! Hopelijk hebben jullie binnenkort een positieve test in handen! Ik duim voor jullie!

 

Liefs Esly!

Link to comment
Share on other sites

Heel mooi dat Chloe hier een plekje krijgt nu jullie via IUI op de komst van haar brusje hopen.

Gecondoleerd met jullie grote verlies en binnenkort toch hopelijk ook een welverdiend gefeliciteerd... Wat een prachtige vlinder is Chloe (helaas).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use