Jump to content
vlindermama

Ons kleine prinsesje Chloë*

Recommended Posts

'Gelukkig' om te zien dat er geen berichten in deze folder staan. Hoewel ik dan toch wel mijn dochtertje erbij kan zetten.

Misschien niet helemaal gepast voor dit onderwerp, aangezien wij wel via de natuurlijke manier van haar zwanger zijn geraakt. Maar aangezien we nu met IUI bezig zijn, kom ik hier toch terecht.

 

Maar terugkomend op mijn lieve kleine prinsesje Chloë*, zij is op 25 juli 2011 geboren, maar helaas op 28 juli 2011 overleden.

[ATTACH=CONFIG]5093[/ATTACH]

Ik was 37 weken zwanger toen ik een inwendige bloeding kreeg. Chloë is met spoed gehaald en ik heb 2 operaties gehad die nacht. In totaal 6 liter bloed verloren en doordat ik die bloeding had, heeft Chloë zuurstof tekort gehad. Ze was helemaal perfect en volmaakt, maar heeft geen eerlijke kans gekregen.

Haar/ons uitgebreide verhaal kun je lezen op haar vlindersite: chloerutten.vlindersite.nl

 

Nu anderhalf jaar later zijn we eindelijk weer bezig met het opnieuw zwanger raken en proberen om een 2e kindje te krijgen. We hadden dit al een jaar eerder gewild, maar de diagnose Endometriose werd gesteld en verschillende onderzoeken / operaties en wachtperiodes kwamen er tussen om dit mogelijk te maken.

 

Heel spannend nu, want we mogen over een paar dagen testen...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lieve vlindermama. Wat een verhaal en wat een verdriet.... Heb op de site gekeken en ik wordt er stil van - wat kan je je gevoelens mooi verwoorden. *knuffel*

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vlindermama wat een ongelooflijk verlies!!!! Niet te geloven en wat een verdriet zullen jullie hebben hierom.

 

Heel veel succes met de laatste loodjes wachten tot jullie test!! Hopelijk krijgt Cloë* er een prachtig brusje bij en zal ze zijn/haar beschermeling zijn.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeetje wat heftig ben er stil van

En wat heb je het mooi verwoord

Heel veel sterkte met dit grote verlies van jullie prinsesje

Ik hoop dat jullie meisje snel een brusje mag krijgen

Heel veel succes en sterkte

 

Liefs Jessica

Share this post


Link to post
Share on other sites

Om stil van te worden, wat een groot verlies!

Prachtige site hebben jullie voor haar gemaakt.

Heel veel succes met het traject en alles er omheen, dat jullie dochter maar snel een brusje mag krijgen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lieve vlindermama,

 

ik kan moeilijk de juiste woorden vinden...ik heb jullie site bezocht en ben begonnen met lezen..het is niet voor te stellen dat het zo kan gaan...

Jullie vlindersite is erg mooi, liefdevol en ik hoop van harte dat jullie binnenkort een mooie Test in handen zullen hebben!

 

liefs

Babeth

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeetje vlindermama wat een verhaal. Wat een intens verdriet, bij het lezen voel je het gewoon.

Heel veel succes met de laatste spannende dagen voor het testen en hopelijk komt er snel een brusje voor Chloë*. Daar zal dan altijd over gewaakt worden door haar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lieve vlindermama,

 

Wat hebben jullie een prachtige site gemaakt voor jullie Chloe, maar wat een verdriet, ik ben er stil van en kan de juiste woorden niet vinden! Hopelijk hebben jullie binnenkort een positieve test in handen! Ik duim voor jullie!

 

Liefs Esly!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heel mooi dat Chloe hier een plekje krijgt nu jullie via IUI op de komst van haar brusje hopen.

Gecondoleerd met jullie grote verlies en binnenkort toch hopelijk ook een welverdiend gefeliciteerd... Wat een prachtige vlinder is Chloe (helaas).

Share this post


Link to post
Share on other sites

wat een verdriet voor jullie...zo'n prachtig meisje!

Ik ga heel hard duimen dat ze er gauw een mooi brusje bij krijgt!!

 

liefs stiertje

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dankjulliewel allemaal voor jullie lieve en warme reacties.

Helaas deze maand nog geen positieve test, maar we geven niet op en gaan nu voor volgende maand.

 

Dikke knuffel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
  • Posts

    • Hoi meiden,  Heeft er iemand nog wat plekjes over naar Gonal en Meriofertis? ❣️❣️❣️❣️
    • Ohh, dan lopen we echt bijna gelijk @Onzefamilie dit is gewoon meant to be! Als ik de 1e ongesteld wordt, dan moet ik op de 12e de echo doen, de 13e bevruchten ze dan de eitjes en de 18e tp. Als het de 31e komt dan alles een dag eerder waarschijnlijk. Eea is ook afhankelijk van de echo, ze zeiden dat na de echo de data mss nog een of 2 dagen bijgesteld konden worden. Moet dan op de eerste dag weer met de Estrofem beginnen, de poezenbollen en Duphaston volgt dan na de echo, dan krijg ik de rest van het protocol. Zwangerschapstest dan op 2 juli. Er gaat wel vliegverkeer naar Letland, maar momenteel is het alleen nog dat je een goede reden moet hebben daarheen te gaan. Alleen de buurlanden mogen zo er in. Ik hoop en bid dat het deze keer dan wel gaat lukken.... Spannende tijd nu voor jou ook Onzefamilie... Zou mooi zijn, de 15e, kun je eerst nog onbezorgd de verjaardag van jullie zoon vieren. En dan daarna rust pakken. Dat ga ik deze keer dus ook veel meer doen dan alle andere keren. Ik zorg dat alles in kannen en kruiken is hier, dat ik 2 weken lang niet veel hoef te doen. De clinic zei ook dat dat moest, 2 weken rustig aan doen en niet zwaar tillen. Terwijl hier in NL zeggen ze dat je gewoon alles mag. Maar, zou gewoon vragen idd Onzefamilie, of dat kwaad kan, de 15e. Fingers crossed voor ons allemaal.... 🤞🍀  
    • @Kitje   Wat goed nieuws, zo blij voor je.. nou dan lopen jij en ik gelijk. Wat geweldig, duimen dat vliegverkeer open gaat. Ja dan is het destiny.   Nou mag pas 8 juni echo en dan hopenlijk beginnen  met de amazing poezenbollen... ze zeiden dan als alles goed erui ziet. Dat ze week later terug plaatsen ligt aan de slijmlaag in mijn baarmoeder.  Dus hoop 15de want 13 en 14 vieren we onze zoon  zijn 4De verjaardag.    Ik ga gewoon vragen of dat kwaad kan.  @marsukar, pas goed op jezelf en als je in bezit ben van een yoga bal raad ik aan dan lekker voorzichtig schommelen. Dat helpt voor de bloedtoevoer en helpt de  placenta kracht te geven.   Fijn weekend pinksteren
    • Ja, spannend, ik hoop het ook. Komende week zou er meer duidelijk worden volgens mijn contactpersoon. Ze houdt me goed op de hoogte. De timing is perfect dit keer, want precies in die week ben ik alleen thuis waarschijnlijk. En kan ik gewoon gaan zonder dat ik hoef uit te leggen waarom ik een paar dagen weg ben. Volgens mijn contactpersoon is het destiny en moet het gewoon goed komen. Fijn dat het goed gaat met jou @Marsukar dan ook niet druk maken hoor, anders zouden ze dat niet gezegd hebben. Enige nadeel met laagliggende placenta is dat het eventueel voor de opening zou kunnen schuiven en dan zou je een keizersnede moeten ondergaan als dat zo is. Als er iets mis zou zijn, dan hadden ze dat wel gezegd ook, gewoon lekker op je gevoel blijven gaan, dat is meestal wel juist. En naarmate ze groter wordt, en sterker, ga je haar meer voelen. Over een paar weekjes dan mopper je als ze weer eens tegen een rib heeft geschopt, of als je een nacht wakker hebt gelegen omdat ze de hele nacht druk bezig is geweest... 😂 Want vaak worden zij druk als jij wil slapen..... Ook als je rustig ligt voel je alles beter natuurlijk, dat scheelt ook. Nou, fijn weekend voor iedereen, het wordt prachtig weer! Lekker genieten ervan. Groetjes
  • Topics

×

Important Information

Terms of Use