Jump to content

Wachtbankje april 2013


Melis25
 Share

Recommended Posts

Dag dames,

 

Zijn er al meer meiden die in april op het wachtbankje terecht gaan komen en hier willen meeschrijven?

 

Wij hebben ons in februari aangemeld voor een cryobehandeling voor een brusje voor onze zoon. Wij zitten in het VU en daar is het nogal druk (vanwege de goede cijfers qua zwangerschappen) dus om die reden hebben we twee maanden moeten wachten. Voordeel is wel dat we de volgende cyclus met zekerheid aan de beurt zijn, twee maanden wachten is de max.

 

Liefs,

Melis

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 756
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hoi Melis,

 

Ik zal ook op het bankje van April uitkomen, al is een groot deel ervan in Maart. Morgen ga ik voor de eerste FM en verwacht rond het weekend mijn 3de iui behandeling. Het testen zal dan eind Maart of begin April zijn, dus wel zo leuk om op dit bankje neer te strijken omdat ik anders op het randje bungel van het Maart bankje, en die zijn dan al heel rustig so op de laatste dagen.

 

2 maanden wachten is best lang, heb je het goed kunnen volhouden tot nu toe? Is je zoontje ook via behandelingen 'tot stand' gekomen?

 

Succes met wachten!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Emsie,

 

Spannend, morgen de 1e FM meting. Gebruik je eigenlijk hormonen bij een IUI-traject?

 

Twee maanden wachten is inderdaad lang, maar het is ons van tevoren duidelijk aangegeven dus we hebben er rekening mee gehouden. We zitten in het VU, het ziekenhuis met de beste cijfers qua IVF/ICSI zwangerschappen, vandaar de drukte ;-))

Volgende maand zijn we iig zeker weten aan de beurt, dus we wachten nog wel een maandje rustig af!

Mijn zoontje is geboren uit de 1e tp van onze 1e ICSI poging, we hebben nog 5 cryo's.

 

Succes morgen met de FM!

Link to comment
Share on other sites

Hallo allemaal ,

 

Ook wij melden ons voor het april bankje .

 

Nadat wij in oktober een eerste ivf poging hebben gedaan en helaas negatief eindigde met geen cryo's hadden zijn we weer op de wachtlijst geplaatst van het Umc .

Doordat wij bij de ivf ook een pgd traject belopen heeft het heel erg lang geduurt voor wij weer mochten beginnen .

Twee weken geleden hebben wij weer een intake gehad bij de arts ( een andere als die wij eerst hadden want die stopt bij dit ziekenhuis) en de vorige ronde besproken hadden konden we met een recept voor medicatie weer naar huis . Alles is het zelfde gebleven behalve dat gonal-f 50% verhoogd is met de hoop dat er dit keer wel cryo's over blijven ( wat wij ook hopen ).

 

En toen was het afgelopen dinsdag weer zo ver "de eerste spuit deca kon er weer in " en het voelde fijn om te weten dat wij nu weer bezig zijn naar een hele tijd hebben gewacht te hebben .

Op 26 maart hebben wij de eerste echo en waarschijnlijk twee dagen erna weer een .De terugplaatsing (als die er mag zijn is de eerste week van april . en dan twee weken erna testen ( of eerder ;-) ).

 

Emsie veel succes met je eerste fm morgen

 

gr marco ( een van de weinige mee schrijvende man )

Link to comment
Share on other sites

Hey Marco,

 

Welkom hier op het wachtbankje!

Leuk dat je meeschrijft, je bent inderdad één van de weinige mannen, gezellig hoor!!

 

Jullie gaan dus voor de 2e IVF-poging? Hoe hebben jullie de 1e poging ervaren?

 

Als onze cryo's goed ontdooien krijgen we denk ik pas de 3e week van april een terugplaatsing en dus pas begin mei testen...

We wachten, wachten, wachten maar weer af...

Link to comment
Share on other sites

Heb even snel een lijstje gemaakt weet niet of jullie dit fijn vinden maar ik heb er best veel aangehad toen wij de eerste poging ondergingen .

 

Kom je ook op het wachtbankje van april kan je je eigen er bij zetten dan houden we het lijstje compleet

 

Wie:

Melis25

Emsie

marcoenjacqueline

 

Echo’s:

1e:

11 maart Emsie

26 maart marcoenjacqueline

 

2e:

 

Punctie:

 

Terugplaatsing :

1e week van april marcoenjacqueline

 

Testen:

Link to comment
Share on other sites

Een lijstje is altijd handig, zeker als het straks wat drukker wordt hier. Ik zet mezelf er nog niet op, aangezien ik pas over 3,5 week mijn volgende menstruatie verwacht. Is allemaal nog iets te algemeen voor een lijstje.

Link to comment
Share on other sites

Hey Melis25 ,

 

thanx .

 

Ja dit wordt onze tweede ivf poging , de eerste poging is best wel goed verlopen . Mijn vrouw heeft heel weinig problemen gehad van de spuiten en van de punctie en we hebben ons er goed op voorbereid en dat zal wel gescheeld hebben . Alleen emotioneel zit je wel in een achtbaan omdat je niet weet wat er gaat gebeuren en dan toch een teleurstelling want wat een afval race zet kwa embryo's ( 5 eitjes gevonden waarvan 4 bevrucht waarvan er maar 1 door het pgd traject is gekomen ) . En daar kan je je niet op voorbereiden maar de rust hebt ons goed gedaan en we gaan weer met frisse moed poging twee tegemoet .

 

 

Voor jullie is het ook spannend het wachten wanneer jullie weer kunnen beginnen en dan of de cryo goed ontdooit . wanneer krijgen jullie meer duidelijkheid wanneer het voor jullie gaat beginnen ?

Link to comment
Share on other sites

Ja, er gaan er altijd een aantal verloren, erg zonde. Hoe oud is je vrouw? Mogen er geen 2 embryo's terug geplaatst worden? Of willen jullie dat niet?

Maar als de overige embryo's niet door de pgd-test heen zijn gekomen dan kun je er verder ook niets mee toch?

 

Wij 'wachten' al twee maanden voor een cryo poging, maar beide keren moeten wachten ivm drukte. We hebben 5 cryo's verdeeld over 3 rietjes, dus 3 kansen.

Het is nu afwachten tot mijn volgende menstruatie, ik verwacht deze de eerste week van april. Dan mag ik op cyclusdag 8 komen voor een echo.

Schrijft je vrouw ook mee op het forum of delen jullie het account?

 

Vind het leuk dat je je mengt tussen alle hormonale vrouwen hier, dapper hoor ;-))

Link to comment
Share on other sites

Hey

 

Wat fijn, een wachtbankje april is geopend. Melis jij schreef ook ik wachtbankje maart of niet?

Maar ik ga hier bij aansluiten als jullie dat goed vinden. Want ook onze terugplaatsing (mits alles goed gaat) zal in april zijn.

 

 

En idd wat leuk, een man in ons midden. Leuk hoor Marco, gezellig. Zie dat jullie al een niet geslaagde poging achter de rug hebben, wat ontzettend balen. zeg. Hopelijk deze ronde meer geluk voor jullie!!!

 

Melis, jullie dus nog een maand wachten, ik zie dat jij in Vu zh zit, Ik ben vorig jaar door Judith Huirne geopereerd. Had ook graag daar bij haar gebleven om ivf te doen, ook gezien de resulaten. Maar dat is voor ons niet haalbaar. Dik 2 uur rijden. Anders was ik ook graag bij haar gebleven. Maar ik blijf nog 5 jaar lang onder controle bij haar i.v.m. mijn niche.

Ik hoop dan ook dat jullie idd volgende maand aan de beurt zijn en er voor zorgen dat die percentage nog een beetje omhoog kan

Link to comment
Share on other sites

ja Melis25 ,

 

Het is inderdaad altijd vervelend dat er toch zoveel afvallen .

 

Het pgd traject haalt alle embryo's die aangedaan zijn of waarvan ze niet zeker weten of het verkeerde gen er in zit uit de roulatie en die embryo's worden gelijk vernietigd. Alleen de goede embryo's mogen terug geplaatst worden .

Het is een grote afval race van alle eitjes wordt 50% bevrucht (gemiddeld) en daarvan is 50% aangedaan via pgd traject . dus dan blijven er weinig over ;-).

 

Mijn vrouw wordt dit jaar 33 dus er mogen er maar 1 tegelijk terug gezet worden tenzij het de derde poging is dan mogen er twee terug geplaatst worden .

 

Mijn vrouw schrijft hier niet mee , heb destijds een account aangemaakt hier omdat ik graag het fijne ervan wou weten om zo haar beter te kunnen ondersteunen in alles.

Zij weet dat wij hier op zitten maar wilt haar hoofd niet te veel info geven anders gaat ze malen .

 

En zo erg zijn jullie hormonale vrouwen niet hoor ;-) denk dat er heel veel mannen zijn die niet mee schrijven maar meer er mee bezig zijn als dat de vrouwen weten alleen het niet zeggen .

Link to comment
Share on other sites

Hey e82 ,

 

welkom op het bankje van april.

 

Zie dat jij ook al wat pogingen hebt gehad en nu een stap verder en met ivf gaat beginnen .

Welk ziekenhuis ben jij onder behandeling ?

Wij zijn 7 maart begonnen met deca en hebben net zoals jullie de 1e echo op 26 maart in het umc .

Link to comment
Share on other sites

Wij 'wachten' al twee maanden voor een cryo poging, maar beide keren moeten wachten ivm drukte. We hebben 5 cryo's verdeeld over 3 rietjes, dus 3 kansen.

Het is nu afwachten tot mijn volgende menstruatie, ik verwacht deze de eerste week van april. Dan mag ik op cyclusdag 8 komen voor een echo.

 

Het is altijd rot a;s je moet wachten vanwege drukte. maar wel fijn om te weten dat het dit keer gaat gebeuren ! en als het resultaat er ook mag wezen dan zijn die twee maanden wachten ook niet zo heel erg geweest .

Link to comment
Share on other sites

Hoi meidenIk wil me bij julie aansluiten Ik heb een tweeling van ivf dit is al weer vier jaar geledenJanuari ivf twee gehad helaas mislukt wel mooie resultaat zes bevruchte eicellen zes embryo's Een terug geplaatst helaas niet ingenesteld We hebben drie cryos overDeze willen we in deze maand terug plaatsen18maart eerste echo Ben benieuwd of deze cryos wel goed ontdooien en dat we ze niet allemaal niet hoeven te gebruikenIk heb wel na lab gebeld een cryo is van matig kwaliteit en de rest redelijk kwaliteitWie heeft dit ook gehad en toch zwanger geworden?Onze eerste cryo van ivf 1 was van matig kwaliteit en had het ook niet gehaald bij het ontdooien Dus ben best wel bang dat ze het nu ook niet halen Zenuwslopend dit hoorIk lees mee met julie en hoop dat dit een groene bankje word Succes jullie allen !!

Link to comment
Share on other sites

Heb even snel een lijstje gemaakt weet niet of jullie dit fijn vinden maar ik heb er best veel aangehad toen wij de eerste poging ondergingen .

 

Kom je ook op het wachtbankje van april kan je je eigen er bij zetten dan houden we het lijstje compleet

 

Wie:

Melis25

Emsie

marcoenjacqueline

 

Echo’s:

1e:

11 maart Emsie

18 maart Susan 1

26 maart marcoenjacqueline

 

2e:

 

Punctie:

 

Terugplaatsing :

1e week van april marcoenjacqueline

 

Testen:

Heb me eigen bij het lijstje gezet ;)

Link to comment
Share on other sites

emsie, hoe is de 1e echo vandaag verlopen ??

 

de eerste eting was goed, woensdag voor de tweede en dan vrijdag of zaterdag de 3de iui. Wel werd er even getwijfeld of komende iui door moet gaan of dat we een maand overslaan, ivm het ziek zijn van mij partner in december, dit heeft tot 3 maanden nadien invloed op de hoeveelhied en de bewegelijkheid van het zaad. We gaan er gewoon voor, wil nu graag na maanden rust te hebben gehad doorpakken en niet nog een maand wachten, dus over een paar dagen is het weer zover, kijk er naar uit! Klinkt stom maar toch is het zo.

 

Melis25 het is iui in eigen cyclus, ik spuit alleen Pregnyl de dag voor de plaatsing. Vanaf de 4de x, dat zou dan zijn als deze mislukt dan willen ze nog 3x met hormoon aanbieden. Totaal 6x, daarna hebben we weer een gesprek en gaan we mogelijk over op ivf of icsi, maar zover zijn we nog niet!

 

Het is al lkkr gezellig aan het worden op het bankje! Op naar groen!

Link to comment
Share on other sites

haha het is inderdaad al gezellig druk aan het worden . en hopelijk is het voor allemaal een groen einde .

 

Ik ben ook al vanaf december aan het voorkomen dat ik ziek wordt en buiten de verkoudheid heb ik het nog steeds ontlopen en ziek zijn zelf is het probleem ook niet maar als er koorts bij komt kijken dan gaat de zaad kwaliteit achter uit . Dus zoals onze arts zei "voel je griep aankomen slik dan maar paracetemol en dan hou je je lichaam koorts vrij .( of dit nu geheel goed is is een tweede)

Link to comment
Share on other sites

haha het is inderdaad al gezellig druk aan het worden . en hopelijk is het voor allemaal een groen einde .

 

Ik ben ook al vanaf december aan het voorkomen dat ik ziek wordt en buiten de verkoudheid heb ik het nog steeds ontlopen en ziek zijn zelf is het probleem ook niet maar als er koorts bij komt kijken dan gaat de zaad kwaliteit achter uit . Dus zoals onze arts zei "voel je griep aankomen slik dan maar paracetemol en dan hou je je lichaam koorts vrij .( of dit nu geheel goed is is een tweede)

 

Helaas heeft mijn partner dagen koorts gehad......

Kunnen er nu niets meer aan doen, hopen op het beste dan maar.

Morgen meting twee!

Link to comment
Share on other sites

De tweede meting is ook weer een feit. Het vreemde was dat er nauwelijks een ander beeld was dan afgelopen maandag, dus nu vrijdag weer terug komen voor een meting en maandag kan de iui dan plaatsvinden. Hoop maar dat we dan niet te laat zijn.....:myfignerscrossed:

Link to comment
Share on other sites

Hoi,

 

Mag ik ook met jullie meeschrijven?

 

Na 6 IUI behandelingen en 2 IVF pogingen in Düsseldorf ben ik juli vorig jaar bevallen van een prachtige dochter. Omdat mijn AMH erg laag is (

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share
 • Posts

  • Lieve dames! Ik ben een hele tijd afwezig geweest. Ik heb echt een pauze genomen was alles, zelfs toen mijn man en ik in februari hebben besloten nog 1 laatste poging in Brussel te willen ondernemen heb ik besloten er tot ik weer aan de hormonen ging er echt niet mee bezig te zijn. En dus ook hier niet te komen. Dat is best aardig gelukt moet ik zeggen, niet alleen het hier niet komen maar ook echt even los koppelen. Maar daardoor heb ik van alles gemist!! @Kitje zo fijn dat jij en je meisje elkaar steeds beter leren kennen, ze is inmiddels al 8 maanden ongeveer? Ik hoop dat je heerlijk van je meisje geniet 😍 en de combinatie met werken ook een beetje gaat. Ik kan mij voorstellen dat je er niet naar uit keek. Maar hopelijk heb je inmiddels wel een fijne balans. is die stomme collega er nog? Die je zo slecht trok aan het einde? 😉 of hadden de hormonen en vermoeidheid ook wat invloed? @Chrissy Van harte gefeliciteerd met de geboorte van je dochter! Het blijft fantastisch dat jij "gewoon" via IUI dit wondertje hebt gekregen. Ik hoop dat het goed gaat met jullie @Heleen79 Wat ontzettend verdrietig!! Ik begrijp wat voor ontzettende rollercoaster het is geweest. Van ongelofelijk blij en opgelucht dat je zwanger kan worden tot ongelofelijk verdrietig dat het mis is gegaan. Helaas heb ik, en vele op dit forum vergelijkbare ervaring. Lukt het om ook kracht te putten uit het feit dat je zwanger kan raken? Of is dat nog te vroeg of misschien werkt dat voor jou niet zo? Ik hoop dat je inmiddels eventueel weer verder kan.  @Mini123 welkom, haha het recht om dat te zeggen heb ik bijna niet. Aangezien ik er nogal even tussenuit ben geweest. Maar.... misschien ben ik wel een relevante op dit moment voor je. Want ik ben in juli met mijn 4de ICSI traject gestart. Na 3 keer in NL, nu in België Brussel, Jette). Ik ben benieuwd waar je staat in je eerste ICSI traject en de resultaten tot nu toe zijn! Als je het leuk vindt hierover dingen te delen, of vragen te stellen. Dan lijkt mij dat gezellig. @Bailey2021 wat heerlijk dat je zwanger van twee meisjes bent! Inmiddels ben je denk ik al bevallen? Hopelijk is alles helemaal goed verlopen, is toch extra spannend met een Tweeling zwangerschap. Het lijkt mij heel bijzonder een tweeling, en op onze leeftijd extra top (als het medisch allemaal goed gaat) omdat het dan misschien lukt om 2 kinderen te krijgen waar onze leeftijd kan zorgen dat het na elkaar lastiger is. Ik hoop dat de meisjes lekker tot week 38 zijn blijven zitten en gezond en wel nu in je armen liggen. Korte status update van mijn kant. Misschien weten jullie nog dat ik in NL mijn 3 ICSI pogingen heb benut in 2020 en 2021. Ik heb twee keer een miskraam gehad (1 keer na een verse Terugplaatsing van ICSI 2), en 1 keer een Missed Abortion bij een natuurlijke zwangerschap 3 jaar geleden.  Mijn laatste ICSI poging in NL in december 2021 eindigde met een enorme domper, aangezien na een mislukte terugplaatsing van de twee verse embryo's de enige cryo die ik in december wilde laten terugplaatsen is niet goed ontdooid. Mijn man en ik hebben echt even de ruimte genomen om te overwegen wat we gingen doen. We hebben ook echt nagedacht om te stoppen na 5 jaar proberen en bijna 3,5 jaar medische molen en alle teleurstellingen. Maar we hebben ook gesproken om nog 1 laatste keer een poging te wagen. En omdat het totale traject zo stom eindigde met dat niet goed ontdooien en omdat we in de toekomst geen spijt willen hebben dat we het niet een keertje in het buitenland hebben geprobeerd. We hebben ook heel serieus gesproken over eventueel werken met donor materiaal (eitje of volledige embryo) maar daar heel bewust niet voor gekozen. Ik twijfel er niet aan of we net zo veel van een kindje hadden gehouden als dat wel succesvol zou zijn maar voor ons allebei bleek dat niet de route te zijn. We wilden het nog 1 keer met ons eigen materiaal proberen. En na een beetje onderzoek gekozen voor België, Jette in Brussel.  Ik kan niet zeggen dat ik het een war bad vind in België, dat had ik wel eens op een forum gelezen maar ik vond het vooral groot en onpersoonlijk. Eigenlijk veel meer dan het Nederlandse Ziekenhuis. En wat een ellende met file. ALTIJD file bij Antwerpen, vaak bij Breda en 1 keer al bijna twee uur vast gestaan tot we in Utrecht waren vanuit Amsterdam😒. We zijn bijna elke keer de nacht ervoor al in Brussel gaan slapen om geen file stress te hebben en we meestal ook al vroeg de afspraak hadden. Dus we hebben nu een 4de ICSI ondernomen en ik mag vrijdag een bloed test doen. Vreselijk spannend dus weer!!  IK heb allerlei extra onderzoeken ondergaan, en eigenlijk blijft de conclusie dat alles er goed uit ziet, mijn bloedwaarden, vorm baarmoeder, hoge AMH voor mijn leeftijd, sperma. Dus geen nieuwe inzichten. En eigenlijk bijna hetzelfde gedaan als in NL. Alleen een kort protocol waar ik in NL altijd eerst met de pil ben gestart en daarna relatief lang prikken en hormonen gebruiken. Hier begon ik gewoon met Gonal F (300, dat is ook een verschil) op dag 2 van mijn cyclus en had ik op dag 11 al een punctie. Er zijn 13 eicellen geoogst, 7 rijp, 5 bevrucht en op dag 3 nog 4 in de race. Eigenlijk was het plan tot dag 5 door te ontwikkelen maar het lab heeft er voor gekozen toch op dag 3 de verse TP te doen. Het was een A kwaliteit, 8 cellig en geen fragmentatie. De overige 3 lieten ze wel tot dag 5 door ontwikkelen. Ik moet nog te horen krijgen of en hoeveel dat gered hebben (ik verwacht 1 of 0). Ik heb wel veel meer pijn gehad dan in NL, omdat ik tegen over stimulatie aanzat. Maar gelukkig met rust, veel drinken en paracetamol was het beheersbaar..... Dit gaat onze laatste poging zijn. Ik merk dat ik dat ongelofelijk spannend vind. Aan de ene kant wil ik graag weten wat de status is, om het eventueel ook een plek te gaan geven. Aan de andere kant vind ik het zo eng dat ik dan met lege handen sta en ook de hoop een einde heeft. Dus lieve dames... weer spannend!! Liefs    
  • Hai goedemorgen dames, na lang wachten is op 5 Juli onze zoon geboren. Het is een heftige maar mooie bevalling geweest.    Hopefullness, zie na jou berichtje van 27-04 geen nieuwe meer. Hoe is het gegaan?
  • Proficiat @Chrissy wat een fantastisch nieuws! 8 Weken alweer, wat gaat het snel he? Fijn dat ze niet zo groot was als vantevoren ingeschat, bij mij viel het ook reuze mee, ze zat op de +1 lijn dus dat is helemaal prima, die heeft ze een poosje gevolgd, daarna ging ze aan het dalen, nu zit ze tussen 0 en -1 vinden ze ook prima. Ze ontwikkeld zich goed, plast en poept, met borstvoeding zien ze dat wel vaker dat ze in het begin heel hard groeien en dat het later stabiliseert. Ze krijgt inmiddels ook hapjes natuurlijk, ze is nu bijna 7 maanden en heeft maatje 68 weegt ruim 7 kg. Ik heb even nagekeken wat zij woog met 8 weken, ze was toen ook 5 kg, toen zat ze nog op de +1 lijn ongeveer. Ze hebben je wel lang door laten lopen zeg, jeetje, waarom doet een ziekenhuis niet wat een fertiliteitsarts adviseert? Dat zeggen ze toch niet voor niks? Gelukkig dat het uiteindelijk wel goedgekomen is, maar dat je hebt moeten praten als brugman zal niet fijn geweest zijn. Ik had gelukkig een gynaecoloog in het ziekenhuis die dat zelf al bedacht had, ze zei hetzelfde als jouw arts, niet voorbij de 40 weken laten gaan, eerder inleiden. Gelukkig dat je nog een fijne bevalling hebt gehad uiteindelijk, ja, wat is fijn, een bevalling is nooit fijn denk ik, maar als je er met een goed gevoel op terugkijkt dan is het goed toch? En dat je de zwangerschap aan het eind beu was moet je je niet schuldig over voelen hoor, dat heeft iedereen! Ik ook! We wilden dat heel graag idd, maar die laatste loodjes zijn heel zwaar, voor iedereen, de zwangerschap is ook enkel een doel om dat te verkrijgen wat je graag wil, een kindje en dat is ons mooi gelukt! Wat een stomme opmerking van die kraamverzorgster, alsof je daar op zit te wachten en alsof wij, iets minder piepjonge moeders al een soort van oma's zijn. Tegen mij zeiden ook veel mensen... Maar je bent een stuk ouder nu! Ja? En? Dus? Ik ben gezond, dus? Heb er niks mee geleden met de bevalling en kuierde zelf naar het bureau voor de 2 weken afspraak daar (half uurtje lopen enkele reis). Ik voelde me prima, zij deed het goed en de gebroken nachten vond ik ook reuze meevallen. Het leek wel alsof iedereen er een punt van maakte behalve ik. Die arts had helemaal gelijk. Mijn huisarts zei destijds, de kansen zijn misschien niet hoog, maar als je niks doet is het sowieso 0. Elke kans, hoe klein ook, is een kans. En zie, je grootste wens is in vervulling gegaan, met IUI notabene! Niet eens IVF. Ik sluit me helemaal aan bij jouw woorden Chrissy, neem alle kansen die je krijgt met beide handen aan, laat die artsen maar lullen! Geniet van je wondertje, maar dat komt vast goed.   
  • Lieve allemaal,  Het is alweer bijna 8 weken geleden, maar eind mei is ons mooie meisje geboren. Gezond en wel! En.... Ze was ook helemaal niet zo groot als ze werd ingeschat! Was dat bij jou ook niet zo @Kitje? Inmiddels is het een flinke dame die al 5 kilo weegt hihi.   Uiteindelijk wel ingeleid, maar toen liep ik al bijna tegen de 40 weken. Zat er ook behoorlijk doorheen tegen het einde en voelde me daar ook weer slecht over, want ik wilde dit toch zo graag? Nog moeten praten als brugman om uiteindelijk op tijd ingeleid te worden. De fertiliteitsarts had ons namelijk benadrukt om niet langer dan 40 weken door te lopen ivm de achteruitgang van de placenta, maar hier in het ziekenhuis wilden ze daar nog niet zo aan zucht...  Uiteindelijk wel een hele fijne bevalling gehad (tenminste, tot zover dat kan) dus het ziekenhuis heeft het weer een beetje goed gemaakt met me 😉 Ik was ook heel snel weer hersteld na de bevalling. Ik hoor het de kraamverzorgster nog zeggen tegen mijn man: "Ze herstelt heel snel voor een oudere moeder". Jawel, wij oudere moeders kunnen dat gewoon 💪 Deze tijd denk ik nog regelmatig terug aan vorig jaar rond deze tijd.... Toen net de deceptie in het ziekenhuis achter de rug en net aangeklopt bij de fertiliteitskliniek. Nog al die onzekerheid of onze grootste wens ooit nog in vervulling zou gaan. Het verdriet en toch ook weer de hoop die ze ons in de kliniek weer gaven. Ik hoor het de oudere arts nog zeggen: :"Je moet altijd hoop blijven houden". En inmiddels ligt er een mooi en heel gezond meisje in mijn armen.  Meiden die hier nog meelezen: Houd vol! Net na mijn 42ste verjaardag ben ik zwanger geraakt van een gezond kindje. Het is dus zeker mogelijk en laat je niks aanpraten door artsen die het denken beter te weten.     
  • Helaas is het hier heel stilletjes de laatste tijd @Mini123 maar fijn te horen dat je wat aan de informatie hebt gehad die wij allen gepost hebben hier. Het zijn voornamelijk eigen ervaringen en onderzoeken dat we gedeeld hebben, hopelijk heb je er wat aan. Ik ben momenteel niet in traject, ik ben een half jaar geleden bevallen van een gezonde dochter, heb nog wel een cryo, maar ik heb momenteel nog geen plannen deze te laten terugplaatsen, maar misschien dat er nog meiden aansluiten hier die wel in traject zitten, ik heb het als heel prettig ervaren om mijn ervaringen en gevoelens te kunnen delen met mensen die weten en snappen wat er in je omgaat, het is geen gemakkelijk traject, met veel ups en downs, hoop en verdriet. Ik wens je heel veel succes toe met je eerste ICSI traject, je zal binnenkort wel een echo hebben denk ik om te kijken hoeveel eitjes er groeien bij je, hopelijk heb je flink veel eitjes om te oogsten! Als je zin hebt kun je altijd een berichtje achterlaten hier om te laten weten hoe het met je gaat, ik kom af en toe nog weleens kijken, maar ben niet zo heel vaak meer online hier. Groetjes!
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use