Jump to content

Wachtbankje Mei 2013


ClauS
 Share

Recommended Posts

 • Replies 530
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hey Claus, jeetje, balen zeg, sterkte!

Ik ga je hier in ieder geval gezelschap houden, tenminste, dat hoop ik, want morgen in de telefonische evaluatie hoop ik te horen of er een wachtlijst is en of we dus in mn volgende cyclus wel of niet door mogen met een cryo...

Hopelijk wordt ditbankje groener dan die van maart, in mei leggen alle vogels een ei en hopelijk mogen we ze dan ook uitbroeden he, haha, ik heb er in ieder geval weer zin in! 1 maandje wachten was fijn na de mislukte verse tp, maar nu wil ik weer erg graag verder!!!

Link to comment
Share on other sites

Mogelijk kom ik ook op dit bankje zitten, maar het kan ook zo juni worden. Beetje afhankelijk van of er plek is, of we gelijk door mogen en mijn cyclus. We hebben net een mislukte iui poging achter de rug.

Volgende week woensdag hebben we een gesprek met onze fertiliteitarts. Zeer waarschijnlijk gaan we nu van iui over op ivf ivm weinig zaad. En als het mag gaan we er gelijk voor! En anders start ik alvast het junibankje:laugh:

Link to comment
Share on other sites

Ladies, ik wens jullie heel veel succes de komende tijd en dat dit maar een veeeel groener bankje mag worden dan maart/april!!!

 

Ik zal niet actief meeschrijven hier, maar lees wel mee :laugh:

 

 

...

Link to comment
Share on other sites

Misa en Lisenka, bedankt ;-)..En goed hoor, weer al een kilo er af!

 

Gezellig dat er al meer meiden komen schrijven hier...

 

Ik ben zojuist gebeld. Gelukkig geen wachtlijst voor cryo's en aangezien we er 6 hebben, is de kans groot dat ik eind april/ begin mei een tp heb van een cryo (ontdooien gelijk de volgende als er 1 niet goed ontdooit). Ze vroeg nog of ik mee wilde doen met een onderzoek over kleine medische ondersteuning bij een cryo tp. Wordt dan al het 3e onderzoek waar ik aan mee ga doen, dus vind dt allemaal prima:alles om evt verbeteringen hierin te bevorderen denk ik dan maar! Hier stuurt ze de info nog over op.

Het onderzoek heet Antartica, grappige naam he? Woordspeling van articicial cyclus / beinvloeding en daarbij verwijzing naar antartica omdat ze dus uit de vriezer komen ;-)...

Link to comment
Share on other sites

Lisselotje: wat goed van je, de kg komen veel sneller dan dat ze gaan helaas. Maar zet m op hoor..

Ink: wat leuk dat je aan de onderzoeken meedoet, zo help je ook andere vrouwen in dezelfde situatie.

Mijn man wil niet naar Dusseldorf, maar eerst nog een poging hier doen. Acupunctuur ziet ie wel zitten, en heeft zelfs iemand die dat doet :)

Link to comment
Share on other sites

Ink ik doe ook mee met dat onderzoek, ben jij uitgeloot om het met of zonder hormoon te doen? of krijg je dat nog te horen?

Ik doe het met hormonen ik ben zaterdag begonnen met het slikken van pilletjes

6 cryo,s wat top zeg!!!

Link to comment
Share on other sites

Ben van de bankjes gevallen. Vanmorgen een cb gedaan omdat ik graag de 3-4weken wilde zien maar er stond 'niet zwanger'. Ik schrok me wezenloos want had nergens last van.

Gebeld met de afdeling in ziekenhuis en ik zou bloed komen prikken maar daarna had ik, toen ik naar t toilet ging, een beetje bruin bloedverlies. Ik hoef geen bloed meer te prikken en moet even afwachten tot t helemaal is doorgezet. Maandag moet ik weer bellen voor vervolgafspraak. We hebben 1 cryo dus zullen in mei 'pas' door mogen daarmee omdat dit een verse poging was...

 

 

ik kom dus bij jullie op t mei-bankje.

 

 

 

 

..

Link to comment
Share on other sites

Misa, echt kut zeg, dus helaas welkom hier!

Sas, ik weet inderdaad nog niet in welke groep ik kom. Vandaag krijg ik de info er over binnen en maandag word ik er over gebeld dus dan zal ik vragen wanneer de loting is...

Link to comment
Share on other sites

Leuk dat jullie met een onderzoek mee kunnen doen! Heb dat ook een aantal keer gedaan, bij de afgelopen poging ook, en tis toch een prettig idee dat ze altijd onderzoeken of t nog effectiever kan.

 

Ik moet maandag t zh weer bellen maar als het goed is kan ik toch volgende maand weer door met de cryo (we hebben er 1)?

 

..

Link to comment
Share on other sites

Misa, morgen dus contact met het zh? Of je door mag hangt misschien ook van wachtlijst voor cryos af in jouw zh?

Ik ben vandaag al ongesteld geworden, had het eigenlijk pas donderdag verwacht, en morgen pas contact met de mw over de aanmelding vh onderzoek, dus weet niet of ik daar nu wel aan mee kan doen...

Link to comment
Share on other sites

Bij ons zijn geen wachtlijsten (gelukkig) maar ik dacht ergens te hebben gelezen dat je een maand moet wachten na een verse tp.. Ach, ik hoor het morgen wel.

 

Hopelijk kan je vanaf morgen dan alsnog gelijk deelnemen, misschien handig om morgenochtend gelijk te bellen of heb je dan al een afspraak staan met hen?

 

..

Link to comment
Share on other sites

Helaas moet ik me hier weer aan gaan sluiten

ik heb een vroege miskraam gehad mocht maar een weekje genieten van me zwangerschap zondag helaas begon de menstruatie

nu voel ik me leeg ik ga zo het ziekenhuis bellen voor hoe en wat.

we hebben nog twee cryos over dus we houden de moet erin

Link to comment
Share on other sites

Susan, heel veel sterkte toegewenst!

 

Misa, het zh gesproken?

Ik kan deze ronde niet mee doen met dat onderzoek ivm dat ik dan gisteren de medicatie had moeten starten.

Ik volg nu dus het normale cryo beleid en moet op dag 10, volgende week dinsdag dus, s ochtends vroeg voor de 1e echo...

Mocht deze poging mislukken, ga ik de volgende ronde mee doen met het antartica onderzoek, maar hopelijk is dat natuurljjk niet nodig!

Link to comment
Share on other sites

Ja, ik heb contact gehad. Alles is schoon (ze denkt na wat ik uitlegde te hebben gezien, dat t een tweeling zou zijn geweest.... Vandaar dat ik zo vroeg al hcg aanmaakte...). Ik moet een cyclus afmaken en bellen bij mijn volgende menstruatie. Ik zal dus op zowel mei als juni kunnen zitten... Maar ik blijf vooralsnog ff lekker hier :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Susan, heel veel sterkte toegewenst!

 

Misa, het zh gesproken?

Ik kan deze ronde niet mee doen met dat onderzoek ivm dat ik dan gisteren de medicatie had moeten starten.

Ik volg nu dus het normale cryo beleid en moet op dag 10, volgende week dinsdag dus, s ochtends vroeg voor de 1e echo...

Mocht deze poging mislukken, ga ik de volgende ronde mee doen met het antartica onderzoek, maar hopelijk is dat natuurljjk niet nodig!

 

jij gaat gewoon helemaal niet meedoen met dat onderzoek want je gaat gewoon hardstikke zwanger zijn!! :clap2:

Link to comment
Share on other sites

Na het gesprek van vanmiddag met de fertiliteitsarts is er besloten dat we niet mee doen met de maand mei, ik zal op het juni bankje komen!

Even een maandje rust, ook best lkkr! Kan het zaad ook wat aansterken na de koorts van december, hopelijk zijn ze bewegelijket in Juni! Eerst nig een ronde iui om te kijken of het zaad van kwaliteit veranderd en anders is

het ivf/icsi.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share
 • Posts

  • Hai goedemorgen dames, na lang wachten is op 5 Juli onze zoon geboren. Het is een heftige maar mooie bevalling geweest.    Hopefullness, zie na jou berichtje van 27-04 geen nieuwe meer. Hoe is het gegaan?
  • Proficiat @Chrissy wat een fantastisch nieuws! 8 Weken alweer, wat gaat het snel he? Fijn dat ze niet zo groot was als vantevoren ingeschat, bij mij viel het ook reuze mee, ze zat op de +1 lijn dus dat is helemaal prima, die heeft ze een poosje gevolgd, daarna ging ze aan het dalen, nu zit ze tussen 0 en -1 vinden ze ook prima. Ze ontwikkeld zich goed, plast en poept, met borstvoeding zien ze dat wel vaker dat ze in het begin heel hard groeien en dat het later stabiliseert. Ze krijgt inmiddels ook hapjes natuurlijk, ze is nu bijna 7 maanden en heeft maatje 68 weegt ruim 7 kg. Ik heb even nagekeken wat zij woog met 8 weken, ze was toen ook 5 kg, toen zat ze nog op de +1 lijn ongeveer. Ze hebben je wel lang door laten lopen zeg, jeetje, waarom doet een ziekenhuis niet wat een fertiliteitsarts adviseert? Dat zeggen ze toch niet voor niks? Gelukkig dat het uiteindelijk wel goedgekomen is, maar dat je hebt moeten praten als brugman zal niet fijn geweest zijn. Ik had gelukkig een gynaecoloog in het ziekenhuis die dat zelf al bedacht had, ze zei hetzelfde als jouw arts, niet voorbij de 40 weken laten gaan, eerder inleiden. Gelukkig dat je nog een fijne bevalling hebt gehad uiteindelijk, ja, wat is fijn, een bevalling is nooit fijn denk ik, maar als je er met een goed gevoel op terugkijkt dan is het goed toch? En dat je de zwangerschap aan het eind beu was moet je je niet schuldig over voelen hoor, dat heeft iedereen! Ik ook! We wilden dat heel graag idd, maar die laatste loodjes zijn heel zwaar, voor iedereen, de zwangerschap is ook enkel een doel om dat te verkrijgen wat je graag wil, een kindje en dat is ons mooi gelukt! Wat een stomme opmerking van die kraamverzorgster, alsof je daar op zit te wachten en alsof wij, iets minder piepjonge moeders al een soort van oma's zijn. Tegen mij zeiden ook veel mensen... Maar je bent een stuk ouder nu! Ja? En? Dus? Ik ben gezond, dus? Heb er niks mee geleden met de bevalling en kuierde zelf naar het bureau voor de 2 weken afspraak daar (half uurtje lopen enkele reis). Ik voelde me prima, zij deed het goed en de gebroken nachten vond ik ook reuze meevallen. Het leek wel alsof iedereen er een punt van maakte behalve ik. Die arts had helemaal gelijk. Mijn huisarts zei destijds, de kansen zijn misschien niet hoog, maar als je niks doet is het sowieso 0. Elke kans, hoe klein ook, is een kans. En zie, je grootste wens is in vervulling gegaan, met IUI notabene! Niet eens IVF. Ik sluit me helemaal aan bij jouw woorden Chrissy, neem alle kansen die je krijgt met beide handen aan, laat die artsen maar lullen! Geniet van je wondertje, maar dat komt vast goed.   
  • Lieve allemaal,  Het is alweer bijna 8 weken geleden, maar eind mei is ons mooie meisje geboren. Gezond en wel! En.... Ze was ook helemaal niet zo groot als ze werd ingeschat! Was dat bij jou ook niet zo @Kitje? Inmiddels is het een flinke dame die al 5 kilo weegt hihi.   Uiteindelijk wel ingeleid, maar toen liep ik al bijna tegen de 40 weken. Zat er ook behoorlijk doorheen tegen het einde en voelde me daar ook weer slecht over, want ik wilde dit toch zo graag? Nog moeten praten als brugman om uiteindelijk op tijd ingeleid te worden. De fertiliteitsarts had ons namelijk benadrukt om niet langer dan 40 weken door te lopen ivm de achteruitgang van de placenta, maar hier in het ziekenhuis wilden ze daar nog niet zo aan zucht...  Uiteindelijk wel een hele fijne bevalling gehad (tenminste, tot zover dat kan) dus het ziekenhuis heeft het weer een beetje goed gemaakt met me 😉 Ik was ook heel snel weer hersteld na de bevalling. Ik hoor het de kraamverzorgster nog zeggen tegen mijn man: "Ze herstelt heel snel voor een oudere moeder". Jawel, wij oudere moeders kunnen dat gewoon 💪 Deze tijd denk ik nog regelmatig terug aan vorig jaar rond deze tijd.... Toen net de deceptie in het ziekenhuis achter de rug en net aangeklopt bij de fertiliteitskliniek. Nog al die onzekerheid of onze grootste wens ooit nog in vervulling zou gaan. Het verdriet en toch ook weer de hoop die ze ons in de kliniek weer gaven. Ik hoor het de oudere arts nog zeggen: :"Je moet altijd hoop blijven houden". En inmiddels ligt er een mooi en heel gezond meisje in mijn armen.  Meiden die hier nog meelezen: Houd vol! Net na mijn 42ste verjaardag ben ik zwanger geraakt van een gezond kindje. Het is dus zeker mogelijk en laat je niks aanpraten door artsen die het denken beter te weten.     
  • Helaas is het hier heel stilletjes de laatste tijd @Mini123 maar fijn te horen dat je wat aan de informatie hebt gehad die wij allen gepost hebben hier. Het zijn voornamelijk eigen ervaringen en onderzoeken dat we gedeeld hebben, hopelijk heb je er wat aan. Ik ben momenteel niet in traject, ik ben een half jaar geleden bevallen van een gezonde dochter, heb nog wel een cryo, maar ik heb momenteel nog geen plannen deze te laten terugplaatsen, maar misschien dat er nog meiden aansluiten hier die wel in traject zitten, ik heb het als heel prettig ervaren om mijn ervaringen en gevoelens te kunnen delen met mensen die weten en snappen wat er in je omgaat, het is geen gemakkelijk traject, met veel ups en downs, hoop en verdriet. Ik wens je heel veel succes toe met je eerste ICSI traject, je zal binnenkort wel een echo hebben denk ik om te kijken hoeveel eitjes er groeien bij je, hopelijk heb je flink veel eitjes om te oogsten! Als je zin hebt kun je altijd een berichtje achterlaten hier om te laten weten hoe het met je gaat, ik kom af en toe nog weleens kijken, maar ben niet zo heel vaak meer online hier. Groetjes!
  • @Hopefulness hoe is het afgelopen meis? Ik kon een tijdje niet inloggen en kan niet zien of ik wat van je berichten gemist heb.    
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use