Jump to content

Even voorstellen (Cherislee, 30, uit Almere)


Guest cherislee

Recommended Posts

Guest cherislee

Hoi,

 

Ik zie dat ik mezelf nooit heb voorgesteld.

 

Via een oud collegaatje ben ik op deze site gewezen. Ik moet het allemaal nog even uitvogelen maar dat gaat goed komen.

 

Ik ben dus cherislee, 30 jaar en woon in Almere. Mijn vriend en ik zijn al 2 jaar bezig voor een kindje en sinds een jaar lopen wij via het Flevoziekenhuis voor IUI. Mijn vriend maakt 100% antistoffen aan waardoor een kindje op de natuurlijke weg krijgen er eigenlijk helemaal niet in zit.

 

We hebben nu 4 IUI gehad waaronder 2 met hormonen. We krijgen hierna nog 1 IUI met hormonen en gaan dan door voor waarschijnlijk ICSI in het VU. Zelf heb ik er niet echt meer vertrouwen in met de IUI maar ik heb vernomen dat het 5 weken duurt voor een evaluatiegesprek voor de IVF/ICSI. Daarom hebben wij besloten om in die tussentijd toch nog een poging IUI te doen. Het komt ook wel mooi uit want mijn vriend is 2 weken geleden erg ziek geweest door de Griep en dit had ook heel veel invloed op de aantal zaadcellen welke na zeven overbleven.

 

Hebben jullie nog vragen, dan hoor ik het wel:)

 

Groetjes cherislee

Link to comment
Share on other sites

Cherilee welkom op het forum

Dus nog twee x Iui en dan icsi spannend zeg

Wij deden ook eerst Iui en hebben toen zijn wij overgestapt op ander ziekenhuis en daar kregen we te horen dat icsi de oplossing was en zie resultaat

Ik wens jullie heel veel succes

 

Groetjes Jessica

Link to comment
Share on other sites

Guest cherislee
Cherilee welkom op het forumDus nog twee x Iui en dan icsi spannend zegWij deden ook eerst Iui en hebben toen zijn wij overgestapt op ander ziekenhuis en daar kregen we te horen dat icsi de oplossing was en zie resultaat Ik wens jullie heel veel succes Groetjes Jessica
Hoi Jessica, Dank je wel. Nee wij doen nog 1 iui en dan gaan we door voor andere behandeling ;-)
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use