Jump to content

kinderwagen ombouwen


Mrs. De Vries

Recommended Posts

Hoi meiden,

 

Ik ben er weer met de zoveelste baby vraag.

Onze zoon is vrij lang. Hij past bijna niet meer in de wagenbak. (bugaboo cameleon)

Maar hij is pas 4 maanden. We kunnen de kinderwagen wel ombouwen, maar is dat wel goed voor onze zoon? Ze mogen toch nog niet zitten?

De wagenbak is geloof ik 74 cm en zoon was vorige week 66cm. Het wordt aardig krap dus. :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Pippe de wandelwagen kan je toch ook plat leggen onze dochter lag daar ook al in vanaf 4 en half maand

Wij hebben een mutsy weet niet of er verschil tussen zit

 

Liefs Jessica

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Oke, die kan wel plat, maar bij de bugaboo leg je niet alleen de leuning plat. Dus dan 'liggen' ze in de zit houding. Hetzelfde principe als maxi-cosi toch? Daar mogen ze ook maar max 2 uur in.

 

Ik heb even een plaatje gezocht voor jullie beeldvorming, ;-)

http://www.babydealscapelle.nl/shop/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/b/u/bugaboo_cameleon_dark_blue_sand_72dpi_768x1024px_e.jpg

Link to comment
Share on other sites

Pippe, ik heb een joolz en Fiene heeft va 6 mnd inderdaad plat in de stoel gelegen. Verschil met maxicosi is, dat t ruggetje in de stoel vlak ligt, terwijl ze in de mc een klein beetje rond liggen. Volgens mij kan t echt geen kwaad hoor!Zie nu ook t plaatje, kan de zitting nog horizontaler? Dat kon bij de joolz nl wel, dan lag ze helemaal vlak. Bij de bugaboo lijkt t alsof de stoel in ligstand niet 100% vlak staat.

Link to comment
Share on other sites

Oke, heeft de bolle rug ook met de heupen te maken? Ik dacht dat het grootste probleem de heupen waren. (heb net even op internet gekeken en volgens mij gaat het toch om de rug.)

De zitting alleen kan niet platter. Ik geloof dat je alleen het geheel kan verstellen. (dus kantelen van zit naar lig)

Ik heb geen andere keus dan ombouwen denk ik. Ik zou nog even kunnen wachten, maar vind het ook zo zielig dat hij straks anders van kruin tot teen strak in de bak ligt. :laugh:

 

Hij heeft een rechte rug in de wandelwagen, dan zal het toch niet belemmeren?

Link to comment
Share on other sites

Pippe hij kan dus niet platter

Ik kan die van mij helemaal plat leggen anders wacht je nog twee weekje of probeer je het gewoon lastig anders even aan ha vragen succes

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Pippe E ligt ook al een tijdje in het andere gedeelte als je hem maar plat legt is er toch volgens mij niks aan de hand ik heb een Quinny en daar kan ze wel helemaal plat maar je kunt hem moeilijk strak in de bak leggen haha

 

Zo af en toe zetten wij haar ook wel even rechtop aangezien mevr heel erg nieuwsgierig is en graag alles wil zien haha maar dat is dan maar eventjes

Link to comment
Share on other sites

Hij kan wel in het volgende deel 'liggen'. De meningen zijn erover verdeeld: Wij moesten juist vaak van houding wisselen omdat Mikai een voorkeur had voor overstrekken en dan moest hij juist meer zitten zeg maar. Advies: veel in de wipstoel en maxi-cosi overdag. Dat kan echt geen kwaad volgens onze fysio. Wel opletten dat ze ook dan nog beide kanten op kijken als ze in slaap vallen en niet 1 voorkeurshouding hebben voor het hoofd.

Onze oudste hebben we ook vrij vlot overgedaan. En als je eenmaal over bent, laat je je kleintje daar echt niet de hele dag in liggen slapen.

Link to comment
Share on other sites

Wij hebben de wagen toch omgebouwd. Ik zelf zou claustrofobisch worden als ik met de afmetingen van T nog in de bak moest gaan liggen. :laugh:

We houden er nu rekening mee dat we niet al te lang gaan wandelen. Of bij een pauze/picknick/terrasje hem op een kleedje laten spelen. Heerlijk dat de zomer eraan komt.

Link to comment
Share on other sites

Die 2 uur lijkt me eerlijk gezegd ook meer een richtlijn dan een strakke grens. Als je toevallig eens 3 uur weg bent zal dat echt geen kwaad kunnen. Doe je dat dagelijks 3 keer dan uiteraard wel. Onze jongste lag ook vrij snel over van reiswieg naar kinderwagen, hij was ook groot. En wij wandelden ook echt lang, maar hij doet het prima. Ook in de maxi-cosi heeft hij wel eens langer gelegen, bijvoorbeeld als hij in slaap was gevallen. Dan liet ik hem gewoon liggen tot hij wakker werd...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use