Jump to content

even voorstellen


roosje1981

Recommended Posts

Hallo Allemaal,

 

Ik ben Roosje en ben 31 jaar jong woon in Maastricht met mijn partner en kids.

We hebben in totaal (samengesteld gezin) 5 kinderen die helaas niet allemaal thuis wonen.

Ik zelf heb 2 dochters van 10 jaar 1eiïge 2-ling en een zoontje van 3 jaar oud. Mijn partner heeft een zoon van 8 jaar ou en een dochter van 5 jaar oud.

We hebben 2 kids volledig thuiswonen. De tweelingmeiden wonen bij hun vader en komen wekelijks thuis en de oudste zoon woont gedeelte in een instelling omdat hij meervoudig gehandicapt is. Door een moeizame bevalling van me jongste is me baarmoeder gescheurd geweest en heeft me kleinste het net gered door het snelle ingrijpen van de gynacoloog en hebben ze me na de keizersnede gevraagd of ik gesteriliseerd wilde worden want ik kon geen kinderen meer krijgen dat zou te gevaarlijk zijn. Ik dacht op dat moment alleen maar aan mijn kleintje en was dolblij dat hij het gered had en zei dus jullie doen maar wat jullie niet laten kunnen ik wil me kindje zien. Nu 3 jaar later heb ik spijt ervan en zijn we gaan kijken voor ivf, we hebben de situatie uitgelegd hier in Maastricht en hun vonden het niet kunnen hoe het gegaan was maar ja kon der niets meer aan doen dus we konden icsi gaan doen. Nu hebben we 7 mei de punctie gehad en er waren 3 follikels die ze konden prikken waarvan er 2 eicellen waren. De 10de mei is de terugplaatsing geweest en de enige embryo waar het goed bij gegaan is is dus terug geplaatst. nu vinden we het beiden heel spannend en ben ik heel erg onzeker of het wel gaat lukken. Maar zal moeten wachten tot de 24ste want dan mag ik testen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use