Jump to content

Afscheid van het forum


ChrisH

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

Al een tijdje ben ik niet meer actief geweest hier. Mijn kinderwens is (vooralsnog) vervuld.

Na jaren wachten, ben ik in februari 2012 moeder geworden van een tweeling, Lisanne en Jasper. Daarna werd het een heftig jaar toen bij mijn zoon epilepsie werd vastgesteld. Jasper heeft in de Isala Klinieken, in het AMC, SEIN (epilepsiekliniek) en uiteindelijk in het UMCU verbleven. Uiteindelijk was Jasper zo'n 9 weken in totaal opgenomen. Nog voor zijn 1e verjaardag, op 4 januari dit jaar, is hij geopereerd. Hij had een goedaardige tumor die de epilepsie veroorzaakte. De epilepsie zorgde voor aanvallen waarbij Jasper stopte met ademhalen en helemaal grijs werd. Sinds de operatie in het UMCU heeft hij geen aanvallen meer gehad en inmiddels is de medicatie ook bijna helemaal afgebouwd. Ik herken hem soms niet meer, zo druk is hij. Door de medicijnen is Jasper eigenlijk een hele tijd sloom en suf geweest. Op dit moment komen we dankzij de artsen van SEIN en het UMCU helemaal tot rust. Mijn man en ik kunnen nu pas goed genieten van Lisanne en Jasper. Ook Lisanne kan nu meer aandacht krijgen nu het met Jasper steeds beter gaat. Hij heeft een ontwikkelingsachterstand opgelopen, maar ik heb goede hoop dat hij die achterstand inhaalt nu de medicatie afgebouwd wordt. Ik zie hem stapje voor stapje de dingen doen die Lisanne allang doet.

 

Op dit moment voelt mijn gezin als compleet. Toch houd ik de deur voor een 3e kind nog op een kleine kier. We hebben nog cryo's en die laten we nog even bewaren. Vanaf de geboorte tot nu hebben we amper kunnen denken aan volgende zwangerschap. Nu kiezen mijn man en ik ervoor om eerst nog eens een tijd te genieten van de kinderen die we hebben.

 

Met een aantal dames heb ik via FB contact. Het zijn de januari/februari/maart 2012 mama's. Een aantal heb ik dit jaar ook voor het eerst in het echt gezien. Dat was heel erg leuk en gezellig.

Ik heb erg veel steun gehad aan dit forum. Ik wens iedereen hier het beste en wellicht nog eens tot ziens hier.

Link to comment
Share on other sites

Chris, bedankt voor het delen van jouw verhalen in het isala topic en alle steun en opbeurende woorden die je mij en ook anderen gegeven hebt! Waardevol! Fijn om te lezen dat het goed gaat met lisanne en steeds beter met jasper! Ik wens jullie heel veel geluk samen!

 

Liefs mare

Link to comment
Share on other sites

Lieve Chris jeetje meid wat een veel bewogen jaar hebben jullie achter de rug zeg

Het is het ergste wat je kan hebben mijn broertje en ik hebben ook epilepsie

Hopelijk komt die helemaal van zijn epilepsie af

En zijn achterstand haalt die helemaal in zo telezen komt helemaal goed

Wens jullie heel veel geluk

 

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use