Jump to content

Luna2008

Recommended Posts

Hallo,

 

 

Even onze situtatie kort voorstellen. Wij hebben een dochter van ondertussen 6 jaar en deze is er gekomen door IUI. Was vanaf de eerste keer gelukt. Na een paar jaar wouden we nog een broertje of zusje voor haar. Na 6 IUI poggingen geen enkel possitief resultaat! Vorig jaar in september zijn we begonnen met IVF.

Eerste poging mislukt

Tweede poging miskraam op 7 weken

Derde poging miskraam op 4 weken

Vierde poging hartje was gestopt op 8 weken

Vijfde poging (nu) ben ik terug zwanger. Ik nam 3 x per dag vaginale ustrogestan al bijna 14 dagen. Nu heb ik daarjuist mijn bloedonderzoek terug gekregen en moet ik de ustrogestan verhogen naar 4 per dag. Mijn hormonenwaarde was iets te laat. Moet ik mij zorgen maken? Zijn er nog mensen bij wie dit gebeurd?

 

Grtjs

 

Vanessa

Link to comment
Share on other sites

Hoi Luna

Ik zou mij geen zorgen maken. Kan me voorstellen dat de angst voor weer een miskraam enorm groot is die zorg zul je tot aan t einde hebben. Maar t feit dat ze je medicatie verhogen omdat die waarde toch te laag is is een goed teken. Misschien is die waarde altijd te laag geweest? En gaat t nu met t ophogen niet mis. Maar ik snap je onzekerheid

 

Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Vanessa, ten eerste gefeliciteerd met je zwangerschap! Als ik het zo zie wat je hebt meegemaakt, begrijp ik de onzekerheid wel. Wat Bianca ook al zegt: het zal in ieder geval niet aan de progesteron waarde liggen als je meer utro-bollen moet gebruiken, dus het is alleen maar goed dat ze daar op gepikt hebben.

Mag ik vragen of je ook nog andere onderzoeken hebt gehad? bv immuun onderzoek of afwijkende bloedstolling?

 

Sterkte en ik ga voor je duimen dat het goed blijft gaan!!

 

Liefs,

Noes

Link to comment
Share on other sites

Hallo,

 

Bedankt. Morgen moet ik terug laten bloednemen en dan gaan ze het terug bekijken.

 

Ik heb reeds veel onderzoeken gehad.

8 jaar geleden heb ik een kijkoperatie ondergaan omdat ik fibromen had op mijn eierstokken. En nu heb ik nog verschillende onderzoeken laten doen. Ze hebben ook gynetische onderzoeken gedaan en het laatste vruchtje heb ze onderzocht. Bij de gynetische onderzoeken is niets abnormaal gevonden en bij het vruchtje hadden ze chromosoom 22 vastgesteld. Daarom heb ik nu de cryo's eerst laten onderzoeken op afwijkingen. En de 2 cryo's die ze nu teruggeplaatst hebben hadden ook geen afwijkingen. Dus hopen dat het nu in orde komt!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use