Jump to content

Chaos in mijn hoofd


kalu
 Share

Recommended Posts

Vorige maand hebben we negatief getest en daarna 7 dagen gebloed als een rund. Inmiddels zijn we eind juni en laat mijn menstruatie alweer 5 dagen op zich wachten. En ondanks dat ik weet dat het niet kan begint mijn hoofd zijn eigen spinsels aan mij te voeren.

 

Want wat als het vruchtje later is ingenesteld, misschien ben je dan toch wel zwanger.

 

Ik weet dat het niet kan maar ik wil het zo graag. Het beheerst mijn leven volledig tot op het punt dat ik bang ben om volgende maand een Cryo terug te laten plaatsen want wat als het weer niet goed gaat. Wanhopig word ik van mezelf.

 

Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Hoi Kalu wat vervelend dat je nog niet ongesteld ben geworden...

 

Je zou acupunctuur kunnen proberen, die zouden ook eventueel kunnen zien of je wel zwanger bent. Dan schijnen er vlekjes in je mond te zien te zijn. In ieder geval kan ze de menstruatie op gang brengen. Heb je nog een keer getest of besproken met het ziekenhuis?

 

Die onzekerheid is echt killing... Maar als je menstruatie begonnen is kan je wel weer toeleven naar de terugplaatsing.

 

Zelf heb ik even een zomerpauze ingelast, even geen hormonen en niet continu wachten en onzekerheid.

 

Hoop dat je een manier kan vinden om het niet je leven te laten overheersen, hoe moeilijk het ook is maar al die spanning is ook niet goed.

 

Succes en liefs

Link to comment
Share on other sites

Ziekenhuis heeft afgenomen 14 dagen na tp dus kan met zekerheid zeggen dat ik niet zwanger ben. Tenminste ik ga er vanuit dat het wel gehecht had moeten zijn daarbij heb ik werkelijk 7 dagen zwaar gebloed Tot het punt dat ik sterretjes begon te zien. Ik hoop dat ik Tot juli even niet ongesteld word zodat weer begin juli met de Cryo Door kunnen maar alles zit momenteel tegen zo ook dit waarschijnlijk.

 

Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Hoi rox, ik heb sinds het mis is gegaan helemaal niets meer gevolgd maar ik begrijp dat ook jullie weer op een Cryo wachten. Ik mag bellen zodra ik in juli ongesteld word en zoals het nu gaat word dat steeds later tenzij ik de komende week niet ongesteld wordt.

 

Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Hey Kalu,

 

Ik herken het wel heel erg hoor... Ik ben maar 4 dgn ongesteld geweest. Daarna dacht ik ook weer van alles te voelen en zo. Nog maar eens een test ertegenaan gegooid, maar die was ook omowit.

Echt niet zwanger dus... Hoe positief en enthousiast ik de eerste keer was zo weinig vertrouwen heb ik nu in de cryo. Ik ben er heel veel mee bezig en heb het ook best moeilijk om de knop om te zetten.

Op het werk heel erg afgeleid en ook tussen mij en mijn vriend zijn er wat spanningen omdat we er beiden anders mee omgaan. Gelukkig hebben we er afgelopen weekend over kunnen praten en is de lucht weer helemaal geklaard.

Niks met minder liefde voor elkaar, maar gewoon een erg kort lontje. Zo erg net nu je elkaar zo hard nodig hebt...

Moeilijk is het he... Wel fijn zo'n topic om je hart te kunnen luchten. Ik haat dit wachten op... Je wordt weer op die sjitbank geparkeerd en zoek het je maar weer uit...

 

Ik ben met de pil gestart na de 'miskraam' en moet de 6e juli de laatste nemen en dan ook beginnen met hormonen voor de cryo tp. We zullen wel enigzins gelijk oplopen.

Hopen op een betere uitkomst dit keer!

Link to comment
Share on other sites

Hoi, ik is weer even geleden dat ik hier ben geweest. Inmiddels een gezonde zoon van 2. Maar na 7 mislukte pogingen en nu weer begonnen met t ivf traject, zkh bezoeken, hormonen spuiten , echo's, was ik ff vergeten hoe zwaar dat allemaal was

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



 • Posts

  • Hai goedemorgen dames, na lang wachten is op 5 Juli onze zoon geboren. Het is een heftige maar mooie bevalling geweest.    Hopefullness, zie na jou berichtje van 27-04 geen nieuwe meer. Hoe is het gegaan?
  • Proficiat @Chrissy wat een fantastisch nieuws! 8 Weken alweer, wat gaat het snel he? Fijn dat ze niet zo groot was als vantevoren ingeschat, bij mij viel het ook reuze mee, ze zat op de +1 lijn dus dat is helemaal prima, die heeft ze een poosje gevolgd, daarna ging ze aan het dalen, nu zit ze tussen 0 en -1 vinden ze ook prima. Ze ontwikkeld zich goed, plast en poept, met borstvoeding zien ze dat wel vaker dat ze in het begin heel hard groeien en dat het later stabiliseert. Ze krijgt inmiddels ook hapjes natuurlijk, ze is nu bijna 7 maanden en heeft maatje 68 weegt ruim 7 kg. Ik heb even nagekeken wat zij woog met 8 weken, ze was toen ook 5 kg, toen zat ze nog op de +1 lijn ongeveer. Ze hebben je wel lang door laten lopen zeg, jeetje, waarom doet een ziekenhuis niet wat een fertiliteitsarts adviseert? Dat zeggen ze toch niet voor niks? Gelukkig dat het uiteindelijk wel goedgekomen is, maar dat je hebt moeten praten als brugman zal niet fijn geweest zijn. Ik had gelukkig een gynaecoloog in het ziekenhuis die dat zelf al bedacht had, ze zei hetzelfde als jouw arts, niet voorbij de 40 weken laten gaan, eerder inleiden. Gelukkig dat je nog een fijne bevalling hebt gehad uiteindelijk, ja, wat is fijn, een bevalling is nooit fijn denk ik, maar als je er met een goed gevoel op terugkijkt dan is het goed toch? En dat je de zwangerschap aan het eind beu was moet je je niet schuldig over voelen hoor, dat heeft iedereen! Ik ook! We wilden dat heel graag idd, maar die laatste loodjes zijn heel zwaar, voor iedereen, de zwangerschap is ook enkel een doel om dat te verkrijgen wat je graag wil, een kindje en dat is ons mooi gelukt! Wat een stomme opmerking van die kraamverzorgster, alsof je daar op zit te wachten en alsof wij, iets minder piepjonge moeders al een soort van oma's zijn. Tegen mij zeiden ook veel mensen... Maar je bent een stuk ouder nu! Ja? En? Dus? Ik ben gezond, dus? Heb er niks mee geleden met de bevalling en kuierde zelf naar het bureau voor de 2 weken afspraak daar (half uurtje lopen enkele reis). Ik voelde me prima, zij deed het goed en de gebroken nachten vond ik ook reuze meevallen. Het leek wel alsof iedereen er een punt van maakte behalve ik. Die arts had helemaal gelijk. Mijn huisarts zei destijds, de kansen zijn misschien niet hoog, maar als je niks doet is het sowieso 0. Elke kans, hoe klein ook, is een kans. En zie, je grootste wens is in vervulling gegaan, met IUI notabene! Niet eens IVF. Ik sluit me helemaal aan bij jouw woorden Chrissy, neem alle kansen die je krijgt met beide handen aan, laat die artsen maar lullen! Geniet van je wondertje, maar dat komt vast goed.   
  • Lieve allemaal,  Het is alweer bijna 8 weken geleden, maar eind mei is ons mooie meisje geboren. Gezond en wel! En.... Ze was ook helemaal niet zo groot als ze werd ingeschat! Was dat bij jou ook niet zo @Kitje? Inmiddels is het een flinke dame die al 5 kilo weegt hihi.   Uiteindelijk wel ingeleid, maar toen liep ik al bijna tegen de 40 weken. Zat er ook behoorlijk doorheen tegen het einde en voelde me daar ook weer slecht over, want ik wilde dit toch zo graag? Nog moeten praten als brugman om uiteindelijk op tijd ingeleid te worden. De fertiliteitsarts had ons namelijk benadrukt om niet langer dan 40 weken door te lopen ivm de achteruitgang van de placenta, maar hier in het ziekenhuis wilden ze daar nog niet zo aan zucht...  Uiteindelijk wel een hele fijne bevalling gehad (tenminste, tot zover dat kan) dus het ziekenhuis heeft het weer een beetje goed gemaakt met me 😉 Ik was ook heel snel weer hersteld na de bevalling. Ik hoor het de kraamverzorgster nog zeggen tegen mijn man: "Ze herstelt heel snel voor een oudere moeder". Jawel, wij oudere moeders kunnen dat gewoon 💪 Deze tijd denk ik nog regelmatig terug aan vorig jaar rond deze tijd.... Toen net de deceptie in het ziekenhuis achter de rug en net aangeklopt bij de fertiliteitskliniek. Nog al die onzekerheid of onze grootste wens ooit nog in vervulling zou gaan. Het verdriet en toch ook weer de hoop die ze ons in de kliniek weer gaven. Ik hoor het de oudere arts nog zeggen: :"Je moet altijd hoop blijven houden". En inmiddels ligt er een mooi en heel gezond meisje in mijn armen.  Meiden die hier nog meelezen: Houd vol! Net na mijn 42ste verjaardag ben ik zwanger geraakt van een gezond kindje. Het is dus zeker mogelijk en laat je niks aanpraten door artsen die het denken beter te weten.     
  • Helaas is het hier heel stilletjes de laatste tijd @Mini123 maar fijn te horen dat je wat aan de informatie hebt gehad die wij allen gepost hebben hier. Het zijn voornamelijk eigen ervaringen en onderzoeken dat we gedeeld hebben, hopelijk heb je er wat aan. Ik ben momenteel niet in traject, ik ben een half jaar geleden bevallen van een gezonde dochter, heb nog wel een cryo, maar ik heb momenteel nog geen plannen deze te laten terugplaatsen, maar misschien dat er nog meiden aansluiten hier die wel in traject zitten, ik heb het als heel prettig ervaren om mijn ervaringen en gevoelens te kunnen delen met mensen die weten en snappen wat er in je omgaat, het is geen gemakkelijk traject, met veel ups en downs, hoop en verdriet. Ik wens je heel veel succes toe met je eerste ICSI traject, je zal binnenkort wel een echo hebben denk ik om te kijken hoeveel eitjes er groeien bij je, hopelijk heb je flink veel eitjes om te oogsten! Als je zin hebt kun je altijd een berichtje achterlaten hier om te laten weten hoe het met je gaat, ik kom af en toe nog weleens kijken, maar ben niet zo heel vaak meer online hier. Groetjes!
  • @Hopefulness hoe is het afgelopen meis? Ik kon een tijdje niet inloggen en kan niet zien of ik wat van je berichten gemist heb.    
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use