Jump to content

Chaos in mijn hoofd


kalu

Recommended Posts

Vorige maand hebben we negatief getest en daarna 7 dagen gebloed als een rund. Inmiddels zijn we eind juni en laat mijn menstruatie alweer 5 dagen op zich wachten. En ondanks dat ik weet dat het niet kan begint mijn hoofd zijn eigen spinsels aan mij te voeren.

 

Want wat als het vruchtje later is ingenesteld, misschien ben je dan toch wel zwanger.

 

Ik weet dat het niet kan maar ik wil het zo graag. Het beheerst mijn leven volledig tot op het punt dat ik bang ben om volgende maand een Cryo terug te laten plaatsen want wat als het weer niet goed gaat. Wanhopig word ik van mezelf.

 

Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Hoi Kalu wat vervelend dat je nog niet ongesteld ben geworden...

 

Je zou acupunctuur kunnen proberen, die zouden ook eventueel kunnen zien of je wel zwanger bent. Dan schijnen er vlekjes in je mond te zien te zijn. In ieder geval kan ze de menstruatie op gang brengen. Heb je nog een keer getest of besproken met het ziekenhuis?

 

Die onzekerheid is echt killing... Maar als je menstruatie begonnen is kan je wel weer toeleven naar de terugplaatsing.

 

Zelf heb ik even een zomerpauze ingelast, even geen hormonen en niet continu wachten en onzekerheid.

 

Hoop dat je een manier kan vinden om het niet je leven te laten overheersen, hoe moeilijk het ook is maar al die spanning is ook niet goed.

 

Succes en liefs

Link to comment
Share on other sites

Ziekenhuis heeft afgenomen 14 dagen na tp dus kan met zekerheid zeggen dat ik niet zwanger ben. Tenminste ik ga er vanuit dat het wel gehecht had moeten zijn daarbij heb ik werkelijk 7 dagen zwaar gebloed Tot het punt dat ik sterretjes begon te zien. Ik hoop dat ik Tot juli even niet ongesteld word zodat weer begin juli met de Cryo Door kunnen maar alles zit momenteel tegen zo ook dit waarschijnlijk.

 

Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Hoi rox, ik heb sinds het mis is gegaan helemaal niets meer gevolgd maar ik begrijp dat ook jullie weer op een Cryo wachten. Ik mag bellen zodra ik in juli ongesteld word en zoals het nu gaat word dat steeds later tenzij ik de komende week niet ongesteld wordt.

 

Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Hey Kalu,

 

Ik herken het wel heel erg hoor... Ik ben maar 4 dgn ongesteld geweest. Daarna dacht ik ook weer van alles te voelen en zo. Nog maar eens een test ertegenaan gegooid, maar die was ook omowit.

Echt niet zwanger dus... Hoe positief en enthousiast ik de eerste keer was zo weinig vertrouwen heb ik nu in de cryo. Ik ben er heel veel mee bezig en heb het ook best moeilijk om de knop om te zetten.

Op het werk heel erg afgeleid en ook tussen mij en mijn vriend zijn er wat spanningen omdat we er beiden anders mee omgaan. Gelukkig hebben we er afgelopen weekend over kunnen praten en is de lucht weer helemaal geklaard.

Niks met minder liefde voor elkaar, maar gewoon een erg kort lontje. Zo erg net nu je elkaar zo hard nodig hebt...

Moeilijk is het he... Wel fijn zo'n topic om je hart te kunnen luchten. Ik haat dit wachten op... Je wordt weer op die sjitbank geparkeerd en zoek het je maar weer uit...

 

Ik ben met de pil gestart na de 'miskraam' en moet de 6e juli de laatste nemen en dan ook beginnen met hormonen voor de cryo tp. We zullen wel enigzins gelijk oplopen.

Hopen op een betere uitkomst dit keer!

Link to comment
Share on other sites

Hoi, ik is weer even geleden dat ik hier ben geweest. Inmiddels een gezonde zoon van 2. Maar na 7 mislukte pogingen en nu weer begonnen met t ivf traject, zkh bezoeken, hormonen spuiten , echo's, was ik ff vergeten hoe zwaar dat allemaal was

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use