Jump to content

Amper zwangerschapskwaaltjes, help!


Guest Hope33

Recommended Posts

Guest Hope33

Hi meiden!

 

Ik zit best in de stress en ik hoop dat iemand me kan helpen. Dit is mijn nu mijn 5e zwangerschap, ik heb 2 mk's, 1 ma, en een goede zwangerschap waarvan ons zoontje is geboren gehad. Ik ben vandaag 5 weken 2 dagen. De laatste zwangerschap was begin dit jaar en na 8 weken een missed arbotion en gecurreteerd op 3 maart. Toen ik zwanger was van ons zoontje was ik 18 weken lang kots en kots ziek en ik heb elke kwaal en klacht in die zwangerschap gehad. Mijn laatste zwangerschap, begin dit jaar had ik zo weinig kwaaltjes, en na tig hcg bloedtesten bleek dat het een missed arbotion was. Nu dus 5 wkn en 2 dgn zwanger. Het is nu mijn 3e dag dat ik amper kwaaltjes heb. Afgelopen donderdag was ik de hele dag niet lekker, en steken in baarmoeder, buik, borsten, bekken, lage rugpijn en heel moe. En daarvoor afgelopen maandag 1 dag niet lekker. Eigenlijk komt het erop neer dat ik 1 dagje een beetje een offday heb, en dan een paar dagen is er niets aan hand, tis dat de test positief is. Wie herkend dat? Dat kwaaltjes komen en gaan, en eigenlijk ook maar amper kwaaltjes? Is de zwangerschap goed gegaan? Het idee om weer een kindje te verliezen...

 

groetjes Hope

Link to comment
Share on other sites

Lieve hoop

 

Ik kan je wel andere verhaal vertellen.

Ik had alle klachtjes tot echt niks binnen houden

Maar op de tweede echo was het niet meer goed

Het zegt echt niks of je nu veel of geen kwaaltjes hebt.

Misschien kan je hcg controle doen

Hopelijk heb je wat aan mijn verhaal

 

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Hope

Ik snap goed wat je voelt, maar iedere zwangerschap is anders. Bij zoon: kort misselijk en vervolgens 9 maanden zin in vette happen, bij dochter behoorlijk misselijk en daarna alleen maar zin in zoet en deze zwangerschap: enorm misselijk enorm moe en nergens zin in.

Ken genoeg mensen die nergens last van hadden en genoeg die enorm ziek waren maar waar het niet goed ging!

Nog ff volhouden tot 12 weken en snel een echo ☺️

Succes en sterkte!

Link to comment
Share on other sites

Hé Hope,

spannend hè allemaal! Zo ben je heel blij door super HCG uitslagen uit je bloed, een paar uur later kun je weer ontzettend twijfelen.

Ik snap het heel goed dat alle rotervaringen uit het verleden het niet makkelijker maken. Als je net positief test lijken die 12 weken eindeloos. Zijn ze nog zwaarder dan de wachtweken na de terugplaatsing. En dan ineens, als je achterom kijkt bent je toch weer een stukje verder gekomen terwijl je dacht dat het nooit zou lukken.

Ik was vanaf de positieve test zo nu en dan wat misselijk en alles smaakte een beetje vreemd. Vanaf zes weken barstte het kwaaltjesgeweld in volle hevigheid los. Het zou dus zomaar kunnen dat je de volle laag nog krijgt. Volgens het boekje wat ik van moeder voor moeders kreeg heeft ook 20% van de zwangeren helemaal nergens last van. Misschien heb je dat wel gewoon verdient na de loodzware zwangerschap van je zoontje. We gaan gewoon samen heel hard uitkijken naar onze echo van 19 augustus. Ongetwijfeld met nog heel veel bange en onzekere momenten, maar we kunnen nu niets anders dan gewoon doorgaan!

Link to comment
Share on other sites

Niet teveel stressen Hope, is heel lastig! Ik heb 2 vriendinnen die zwanger zijn en ook nergens last van hebben. De ene had in het begin wel kwaaltjes maar die waren ineens weg, echo was gewoon goed. En wat Minoes zegt heb ik ook gehad, dus wel of geen kwaaltjes zegt helemaal niks!

Link to comment
Share on other sites

Het is elke keer zo anders bij mijn dochter spuugde ik vanaf 5 weken elke minstens 3x en max 15x per dag en dat 9 maanden lang

En nu deze zwangerschap ben ik vanaf 7.5/8 weken misselijk geweest tot een week of 16 en heb ik maar een paar keer gespuugd

 

Ook had ik vreselijk veel bloedverlies dit keer tot 13 weken en bij mijn dochter alleen heel iets bij 6 weken

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use