Jump to content

begonnen met lucrin


clau83

Recommended Posts

Hallo, ben nieuw hier op het forum dus zal me even voorstellen, ben 31 jaar en heb een dochter van 13. Jong moeder geworden, een aantal jaar geleden een ontsteking gehad en nu geblokkeerde eileiders, maar nog wel wens voor een tweede. Ben net begonnen met lucrin, heb erg veel last van stemmingswisselingen. 11 november de eerste echo en vanaf daar verder. Merk dat mijn vriend het heel moeilijk vindt om te dealen met de stemmingswisselingen, ik voel me daardoor soms onbegrepen en dat maakt de sfeer in huis er niet leuker op. Zijn er misschien mensen hier met tips hoe hiermee om te gaan?

 

Clau83

Link to comment
Share on other sites

Ik heb zelf ook erg last gehad van stemmingswisselingen tijdens de Lucrin vorig jaar. Heb het middel als "hel" ervaren, werd heel erg depressief. Helaas moet ik er nu weer aan om met een nieuwe behandeling te starten. De arts kwam er nu mee dat er een medicijn is die de bijwerkingen kwam verlichten, dus misschien dat dit voor jou ook een optie is. Zeker even de moeite waard om naar te vragen.

Link to comment
Share on other sites

We hopen het ook, maar zijn nu nog in afwachting van aanvullende onderzoeken. Wat ik laatst nog als tip kreeg van iemand is om tijdens de Lucrin producten te gebruiken die plantaardige (fyto) oestrogeen bevatten o.a. lijnzaad en sojamelk bevatten veel fyto oestrogenen. Op deze manier vul je toch dagelijks je oestrogeen een beetje bij, want de Lucrin legt dat natuurlijk stil. Succes met het uitzitten van deze periode, en veel praten uitleggen dat je absoluut niet jezelf bent helpt ook. Mijn vriend begreep het wel mijn omgeving minder, uitleggen hielp hierbij wel.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use