Jump to content

Wachtbankje maart/april


Sally24

Recommended Posts

Hallo lieve dames,

 

ik zag dat er nog geen wachtbankje is voor maart/april. Zijn er meerdere dames die net een tp hebben gehad of binnenkort een tp hebben? We kunnen elkaar dan hier aanmoedigen en een riem onder het hart steken.

 

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Hoi Sally,

Op het wachtbankje na IUI. Zooooooooo spannend weer! 16 maart behandeling gehad, normaal op dag 26 ongesteld na behandeling (zonder op dag 28) maar nu merk ik nog helemaal niks van een aankomende menstruatie. Wanneer is jouw NOD?

Liefs,

Fleur

Link to comment
Share on other sites

Hai veggiegirl! Wat spannend zeg! Nou moet ik wel eerlijk toegeven dat ik niet zo heel veel ervaring heb met iui maar ik weet wel dat het afwachten echt vreselijk is. Wanneer mag je dan officieel testen? Ik mag precies over een week testen.

 

@Jessi ik hou zeker wel een plekje vrij hihi. Ik lees je onderschrift en ik hoop echt dat het dit keer raak zal zijn voor je!

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Hoi dames,

 

Soort van troost om te lezen dat ik niet alleen op dit niet zo comfortabele bankje zit. ;) Ik mag morgen eindelijk testen na 2 zenuwslopende weken. Het is mijn eerste tp nav 1e icsi. Wel 2 x IUI gehad, maar zonder resultaat.

@kaykay lastig! Word je normaal wel altijd ongesteld? Mijn vriendin zegt iedere keer geen bloed = goed. :) Hoewel die vlieger voor mij niet opgaat aangezien ik praktisch niet ongesteld wordt uit mezelf.

 

Heel veel succes dames met die laatste zenuwslopende uurtjes!

 

xx

Link to comment
Share on other sites

Jeetje het is ook spannend! En inderdaad niet zo een comfortabele spanning! Dus 3 mensen mogen morgen testen, hier wordt t dus ook erg spannend!

 

Ik ben twee keer zwanger geweest, en de andere keren werd ik voor de 10 wd ongesteld.

 

Ik houd jullie in de gaten;)

 

Succes meiden

Link to comment
Share on other sites

Hoi allemaal

Succes met de testen hopen op positief bericht.

Ik heb negatief bericht gehad afgelopen maandag hebben ze 11 eitjes van me ontdooit en geen 1 heeft het overleefd weer een zware teleurstelling.

Nu op evaluatie gesprek komen hopen dat we in mei kunnen beginnen met onze 2de ivf behandeling.

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

@liantje, wat enorm balen. Denk je dat je er genoeg hebt ......

 

Bij mij zijn er vandaag 2 embryo`s teruggeplaatst, heb geen idee hoe ik me voel. Wisselt continu, dan weer helemaal :toppie: en dan weer gereserveerd.

In ieder geval vanaf nu dus wachten ......

 

Hoe is het met de de anderen die al getest hebben??

Link to comment
Share on other sites

Ik mag 4 Mei testen. Afgelopen maandag (20-4) terugplaatsing gehad op dag 5 na punctie van 2 embryos.

Het is onze eerste ICSI poging.

 

Dan lopen we gelijk op ! Gebruik je ook de utrogestan. ?

Test je met urine thuis of via lab? Ik kreeg advies via lab, bloed prikken dus. Hoop wel dat ik hetzelfde dag nog hoor! Succes !!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Hallo daar ben ik weer, ik heb een paar maanden pauze gehad maar gister een punctie gehad en der zijn 19 goeie eicellen eruit gehaald. De punctie heeft me heel veel pijn gedaan en het is nu nog steeds niet prettig.

Donderdag krijg ik 2 embryo's terug geplaatst.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use