Jump to content

25 jaar en te weinig eitjes


JM9

Recommended Posts

Hallo ik ben 25 jaar en blijkt dat ik te weinig eitjes aan maak ik heb 1 keer ivf gehad en en de wilde icsi doen naar Werd de andere 2 keren afgeblazen en werd Het iui nu hebben ze gezegd dat ik aan eicel donatie moet denken maar dat wil ik niet hebben mensen hier ook ervaringen mee?

 

 

Gr

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Hi jm9,

 

Wat, hoeveel en hoe lang heb jij gespoten? Ik zou per definitie een second opinion van een ander ziekenhuis vragen. Bij voorkeur het uz Gent. Die zijn meer gespecialiseerd dan de Nederlandse ziekenhuizen.

 

Ik heb hier zelf geen ervaring mee, maar bij mij varieerde het aantal eitjes tussen vieren zestien in vier icsi's..ik heb ook geleerd dat je niets meteen aan moet nemen, maar vooral doorvragen en ook een ander ziekenhuis vragen.

 

Succes!

Link to comment
Share on other sites

Hallo dit is mijn 3e ziekenhuis ik spuit ongeveer een maand hormonen maar m'n eitjes groeien gewoon niet blijf steeds hangen op 1 of 2 ze zeggen dat ik vervroeg in de overgang kom

Link to comment
Share on other sites

Ha jm9

Ik heb hier ook geen ervaring mee, maar laten ze dan die twee eitjes niet door groeien tot 22mm? En doen ze alsnog een punctie, bij mij is er in het begin geprikt op hoeveelheid eicel aanmaak en dan krijg je een waarde er uit, maar dat was meer omdat ze eerst dachten dat mijn eileiders dicht zaten maar dat bij mij ligt het probleem niet maar wel fijn dat het is getest. Succes hoop dat er een oplossing is.

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Hmmm jm9,

 

das lastig. Met 225 en jouw leeftijd zouden er meer eitjes moeten zijn. Dat vervroegd in de overgang komen, klinkt dan aannemelijk. Toch zou ik het er niet bij laten zitten. Hebben ze bij jou ook een menopur (natuurlijke hormonen) geprobeerd of alleen puregon? Ik reageer beter op menopur dan puregon namelijk. En men kan volgens mij tot 300 voorschrijven...

 

Daarnaast kan je je fsh laten meten. Kijk voor meer info hierover op freya.nl

 

kijk voor een second opinion bij mevr Valkenburg in België of het uz Gent. Daar onderzoeken ze meer zaken....

 

succes!

Link to comment
Share on other sites

Ik krijg 29 juni een gesprek voor menuprijs 300 eh ze hebben afgelopen keer een eitje laten groeien tot 22 vandaag test gedaan maar helaas nu 29 juni afwachten maar zit er aardig door heen Pff. Bedankt voor de berichten!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use