Jump to content

Hoi even voorstellen Ik ben Carmen een wensmoeder


Carmen

Recommended Posts

Hoi ik wil mij even voorstellen ik ben sinds vandaag lid geworden van het ivf moeders forum.

Ik ben Carmen en ben al bijna 9 jaar gelukkig in de liefde met mn partner stef.

En wij zijn al 5 jaar bezig met ons kinderwens en hebben vele onderzoeken en behandelingen ondergaan uiteindelijk kwam het nieuws dat ik geen eicel voorraad meer heb.

Wij hadden toen de keuze voor eiceldonatie, en daar hebben wij samen lang en goed over gepraat.

En uiteindelijk hadden wij eind 2014 via een vriendin een lieve donor gevonden die onbaatzuchtig ons wilde helpen en daar ook sterk achter stond.

Zij had een sterke nuchtere instelling en zag de eiceldonatie als een kans om ons te helpen en daaruit is er een 1e ivf behandeling geweest waarop er uiteindelijk 2x een tp is geweest maar helaas is misgegaan.

En zij wil helaas niet meer verder voor een nieuwe ivf behandeling ivm zij nu zelf een kinderwens heeft.

En daar hebben wij ook de allergrootste respect voor dat zij dit heeft besloten.

Al is de teleurstelling voor ons groot.

Tot op heden hebben wij nog geen geluk met het vinden van een nieuwe eiceldonor.:egg-chicken:

Dus wij zijn weer op zoek naar een lieve vrouw die ons zou willen helpen om ook onze kinderwens te kunnen vervullen.

Wij hebben nog recht op 2 ivf pogingen en hierbij wil ik heel graag een oproep doen naar een lieve eiceldonor die in de omgeving van Groningen of in Groningen zelf woont die ons graag zou willen helpen om onze bijzondere kinderwens te laten vervullen.

Een lieve donor die het puur belangeloos ziet maar graag een ander wilt helpen, en geen eigen belang of onnatuurlijke eisen stelt mocht er een eventuele zwangerschap ontstaan bij ons dmv haar eicellen.

De eisen die in het UMCG in Groningen worden gesteld voor de eiceldonor zijn:

* Zij mag niet ouder dan 32 zijn.

* het liefst heeft zij al een voltooid gezin,(geen eigen kinderwens meer).

* Zij volledig achter haar besluit staat om eiceldonor te worden.

 

 

Wij staan onder behandeling in het UMCG Groningen ivm wij ook in groningen wonen.

Ivm mijn reisziekte is het ook niet haalbaar om eventueel naar een ander ziekenhuis te komen.

Ik heb geen familie waar ik beroep op kan doen,en in mijn eigen kringen zijn er geen geschikte eiceldonors.

Alvast enorm bedankt en hoop dat iemand ons zou kunnen helpen.

heel veel groetjes van een wensmoeder met een grote wens:angel1::angel1::gekruiste vingers 2

Link to comment
Share on other sites

Hoi Jheroen

Dank je wel voor je berichtje.

Ja lijkt mij een fijne site waar je terecht kan als je met ivf bezig bent.

Het is niet niks,en het is super dat deze site er is voor alle vrouwen die met ivf beginnen,bezig zijn en hier terecht kunnen.

 

groetjes Carmen

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use