Jump to content

Hallo allemaal, even voorstellen


Maite

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

Ik ben Maite, 32 jaar en woon in Landgraaf. Vanaf vandaag is het definitief en gaan wij over van een KID traject naar een IVF traject. Wij hebben vandaag heel veel informatie gehad en dat moet nog even bezinken.

in het dagelijks leven werk ik als postbezorger in Landgraaf en ben ik mama van een prachtige zoon. Onze zoon is gedragen door mijn vrouw, na een zwangerschap via KID.

Mijn hobbies zijn muziek, zingen, lezen, schrijven en bloggen. Dit laatste doe ik dan ook op mijn eigen site. Aangezien ik hier (nog) niet over schrijf op mijn blog ging ik op zoek naar een plek om eventuele vragen en ervaringen te kunnen delen. En die hoop ik hier gevonden te hebben.

Link to comment
Share on other sites

Hoi maite

Welkom op dit forum.

Wanneer gaan jullie samen aan ivf beginnen

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

 

Dank je wel.

Wij gaan beginnen op het moment dat ik weer ongesteld wordt. Zal waarschijnlijk begin komende maand zijn, aangezien ik er nu net vanaf ben.

Link to comment
Share on other sites

Heel spannend.

En nu hopen dat de tijd snel gaat voor jullie.

Zelf zit ik nog in twijfel om al met mijn cryos te beginnen bang dat het nog te vroeg is na mijn miskraam in januari.

Weet je al welke medicijn je gaat gebruiken?

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Puregon ken ik niet.

Zelf heb ik gonal f en menopur gehad en de utrogastan( vieze bolletjes).

En bij de cryos gebruik ik gonal f om extra te onder steunen omdat ik in het verleden veel last heb gehad van een onregelmatige cyclus.

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Die utrogastan, is dat voor na de terugplaatsing? Want na de terugplaatsing krijg ik ook een soort bolletjes ofzoiets.

Puregon zit in een pen (zo'n diabetespen zeg maar) Die heb ik ook gehad voor de KID behandelingen.

Link to comment
Share on other sites

Utrogastan gebruikte ik meteen na de punctie. Zal wel het zelfde effect hebben als die wat jij krijgt.

Gonal f is ook z'n ben vond ik makkelijk te gebruiken maar de menopur moesten we elke avond zelf mengen dat deed mijn vriend ben ik te nerveus voor en pregnyl deed hij ook vond dat maar eng de glazen buisjes breken.

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use