Jump to content

Kinderwens en televisieprogramma


Redactie_TTNY

Recommended Posts

Het krijgen van een kindje is echt een wonder en verre van vanzelfsprekend, maar een kinderwens is wel voor veel mensen herkenbaar. Wij zouden het mooi vinden om de verschillende manieren waarop mensen hiermee bezig kunnen zijn, onder de aandacht te brengen. Om te laten zien dat het krijgen van een kindje niet vanzelfsprekend is, maar ook om anderen te inspireren de moed niet te laten zakken.

Het nieuwe RTL4 programma ‘This Time Next Year’ volgt mensen die in een jaar tijd hun grote droom of wens proberen te verwezenlijken. Voor het programma zijn wij daarom op zoek naar mensen die hun kinderwens proberen te vervullen en dit bijzondere traject met ons willen delen.

 

Ben jij geïnteresseerd en/of wil je meer informatie? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje naar marjet@vorstmedia.tv

Bekijk voor een impressie van het programma de oproep van onze presentatrice http://www.rtl.nl/thistimenextyear

Link to comment
Share on other sites

Misschien ook even posten in het wachtbankje van mei, daar zitten de dames die nu bezig zijn met zwanger worden. En ik gun hen allemaal van harte dat ze this time next year allemaal een prachtbaby in hun armen hebben! In de praktijk zijn we op dit forum helaas vaak wel ietsje langer bezig dan een jaar trouwens. Wel goed om je dat te realiseren bij het maken van het programma, dit is een meedogenloos traject met veel verdriet en teleurstelling, ik hoop dat jullie daar met warmte mee om zullen gaan.

Link to comment
Share on other sites

@olijfje_76 dat hoeft niet hoor denk dat iedereen het wel gezien heeft op mijn voorpagina zeg maar ataat het al vier keer in beeld

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Ik was gisteren eerlijk gezegd een beetje boos door deze post.

Alsof je kunt kiezen dat je kinderwens binnen een jaar uitkomt!! De voorbeelden in het filmpje op de website van rtl gaan over leren bodybuilden. Ja dat is maakbaar. Maar niet alles in het leven is dat. Alsof je iemand met een ziekte vraagt toch zeker een jaar te blijven leven...

Het leven is niet altijd maakbaae, het heeft weinig te maken hoeveel moeite je doet, maar meer of kinderen je gegund zijn. De dames hier zetten daar ook medische stappen voor of kiezen dat niet te doen. Als ik zou weten dat deze hele molen altijd een kind zou opleveren, was de keuze heel anders geweest.

Dus ja, Olijfje, jouw reactie verwoord het wat minder heftig. Maar potverdorie zeg! Mochten we maar kiezen dat we allemaal next year zwanger zijn of al bevallen! Pfff.

Dit lijkt me nou typisch zo'n onderwerp om weg te houden uit een dergelijk programma waar jet gaat over wensen en dromen waarbij je zelf flinke invloed hebt op het wel of niet bereiken.

 

Verstuurd vanaf mijn LG-H850 met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Ik pas voor dit programma. Ze maken het vast zieliger om kijkcijfers te halen. Ik ben ervoor om het taboe te doorbreken over vruchtbaarheidsproblemen. Maar ik zie mezelf nou echt niet in zo'n programma zitten eigenlijk

 

Verstuurd vanaf mijn SM-A300FU met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Guest Sas25

Ik heb hetzelfde als jou Johanna. Ik wordt er ook bozig van en pas ook voor dit programma. De meeste vrouwen hier zijn veel langer bezig dan een jaar om de kinderwens uit te laten komen. Laat staan dat jullie ons een jaar volgen inclusief 9 maanden zwangerschap.. moeten we binnen 3 maanden zwanger worden ofzo? Zo onrealistisch en ze denken niet na bij het plaatsen en verwoorden van deze post. En denk ook dat het voor de kijkcijfers mooi meegenomen is zon zielig verhaal..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use