Jump to content
Nele0107

Wie nam AD en raakte zwanger met icsi

Recommended Posts

Dag dames,

Sinds maart 2019 ben ik gestopt met mijn Antidepressiva die ik nam. We hadden samen een kinderwens en ik wou het beste voor ons kindje. Ondertussen 2iUi en 1icsi terugplaatsing verder merk ik dat de hormonen en negatieve resultaten zorgen dat ik opnieuw aant glijden ben. Nu ben ik serieus terug aant nadenken om terug op te starten. Zijn er hier mensen die ervaring hebben. Die AD nemen en waarbij de icsis poging toch lukt? Ik ben bang dat AD op de poging ook invloed heeft.

 

Graag jullie ervaringen aub

Alvast bedankt

Groetjes 

Nele

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • Je gaat inderdaad nog veel spannende nachtjes tegemoet @Kitje!  Je hebt al wat ervaring, dus zeker doen wat goed voelt. Net als wat Nora toen ook zei. Positieve gedachtes zullen vast ook helpen 😊. Ik ga voor je duimen dat deze kleine er niet ‘uitvalt’. Donderdag is het erop of eronder voor mij. Ben heel benieuwd! Je leest op veel forums dat men al veel vroeger test. Durf het gewoon niet.. Vind donderdag al eng zat. Ben natuurlijk wel bang voor slecht nieuws en wat dan.. Hoe gaat die klap zijn? Moet daarna ook gewoon de hele dag werken.. Wellicht is dat dan een goede afleiding.. Maar goed. Nu niet aan denken en positief blijven 💪😄.   
  • Hoi dames,  ik wil me graag toevoegen in jullie 40+ groep. Ik ben onlangs in oktober 40 geworden en heb in december mijn eerste inseminatie gehad met Cryos donorzaad in Zwolle. Helaas was dit niet raak. Nu heb ik van de week een 2e poging gehad 🙏. Alleen mijn AMH is erg laag, 0.22. Hier maak ik me best wel zorgen om. Fijn om te zien dat er lotgenoten zijn.  Ik ben nog niet bezig met IVF, hoop wel mocht t op deze manier niet lukken, dat ik hiervoor in aanmerking kom.
  • Hoi, meiden, hier even een update van deze kant. Vanmiddag om 12 uur tp gehad van 1 embryo. Het andere eitje is helaas onbevrucht gebleven, dus dat was jammer. Het is een embryo van 3 dagen en hij was 6 cellig en kwaliteit 1, dus dat laatste is top. Op 3 dagen zou die 6-8 cellig moeten zijn volgens de embryoloog, dus hij ligt redelijk op schema. Ik heb besloten om deze allerlaatste poging met mijn allerlaatste embryo helemaal zenn te doorstaan, dus ik ben expres gaan werken vandaag. De eerste keer had ik tp op zaterdag, toen ben ik gras gaan maaien, hij viel eruit, de tweede dag ben ik op de bank gaan zitten, toen viel die er ook uit, dus nu heb ik besloten dat ik gewoon net doe alsof die er niet is en gewoon mijn leven leid zoals anders, dus ben ik gaan werken, vanaf het werk naar de tp en daarna weer terug naar mijn werk (heb kantoorbaan dus geen zwaar werk), daarna de boodschapjes gedaan en nu net terug van mijn half uurtje avondwandeling (megasaai en koud, brrrr) en nu maar hopen dat deze wil blijven zitten en dat ik begin februari als een blije gup ook op een roze wolk kan plaatsnemen. Lieve @Onzefamilie bedankt voor je berichtje, superlief dat je ondanks alles nog aan ons denkt en wat fijn dat je wat van je laat horen. Ik vind het zo rot voor je dat het mis gegaan is, ik hoop dat jullie hier uiteindelijk goed doorheen rollen en dat de volgende poging raak is. Het is jullie zo gegund! Hoe was het gegaan vandaag? Heb je al meer duidelijkheid of je gecurrateerd moet worden? Ik hoop zo dat het niet hoeft, want dat lijkt me geen pretje. Sterkte meis! Dankjewel @Nora90 voor je berichtje, het duimen en de positieve vibes. Ik ga proberen hier zo positief mogelijk in te staan en zeg ook steeds tegen mezelf, dit gaat hem worden! Ik probeer idd zoveel mogelijk afleiding te zoeken en verder alles zo normaal mogelijk te laten verlopen. Donderdag heb ik met een vriendin afgesproken en vrijdag met mijn moeder hapje eten. Voor komende week probeer ik ook wat leuks te gaan doen af en toe. Kennismaking met vk is weer een nieuwe stap in dit proces voor jou en dan donderdag de echo, wordt spannend zo voor je. Ik hoop dat je een mooi hartje ziet kloppen overmorgen. @Marsukar jij ook veel succes gewenst donderdag met testen, ook zo spannend voor jou. Ik hoop zo dat je positief test en naast Nora op het roze wolkje kan gaan zitten. Soms hoor je het weleens dat iemand niet ongesteld wordt en dan toch negatief test, alle scenario's zijn mogelijk en iedere vrouw reageert anders. Maar geen bloed is goed (al bewijst Nora dan ook wel weer het tegendeel daar in). Keep the faith meis! Voor wat betreft de poezenbollen, voor zover mij bekend zit hier geen HCG hormoon in (wel in Pregnyl) maar Progeteron. Volgens mij kun je niet vals positief testen met de bollen, maar wel met Pregnyl als deze nog niet uit je lichaam is afgebroken. Nog maar 2 nachtjes slapen voor jullie (en een heleboel voor mij 😂)  
  • @Marsukar Nog 2 kleine dagen 😄 Wel goed om te horen dat je je goed voelt en geen bloed geeft moed he 😄 haha 
  • Zeker ook een spannende dag voor jou aanstaande donderdag @Nora90. Ik heb gelukkig nog steeds geen teken dat  mijn menstruatie eraan gaat komen.. Maar voel verder nog steeds niks. Af en toe een krampje of steekje, die ik vast uitvergroot in mijn hoofd. Voel mij gelukkig ook goed en weer goed gehumeurd 😊. Ben wel heel bang voor de test donderdag. Hoop zo dat die positief is.  Echt heel spannend!!!!!!
 • Topics

 • Similar Content

  • By Irene30
   Inmiddels heb ik 2 ICSI rondes erop zitten. Tot nu toe met geen resultaat. Bij de tweede poging zijn er twee cryo’s ontstaan. Deze zijn echter van slechte kwaliteit. Mijn hoop is op dit moment 0 om precies te zijn. Ik hoor graag van anderen hun ervaringen. 
    
   Ireen
  • By Irene30
   Hallo lotgenoten,
   Even een korte intro. Mijn vriend en ik zijn al 9 jaar samen. Door een medische fout is het lastig voor mijn vriend om kinderen te krijgen. Jaren geleden ben ik gestopt met de pil met de hoop dat het toch een keer zou gebeuren. Helaas is dit nooit gebeurd.
   Toen wij eenmaal terecht konden bij de fertiliteitsarts volgde er nog 1 jaar aan testen om van alles uit te sluiten, terwijl het voor ons wel duidelijk was. Uiteindelijk mochten we dan beginnen met ICSI. Poging 1: 1 embryo matige kwaliteit. Na 2 weken werd ik ongesteld. Poging 2: 3 embryo’s 1 matige kwaliteit die werd teruggeplaatst maar bleef biet plakken helaas. De andere 2 liggen nu in de vriezer en zijn van slechte kwaliteit. Ik heb hier geen hoop meer in maar laat ze natuurlijk wel terugplaatsen. Ik grijp alles aan!
   Onze volgende stap is het buitenland. Momenteel zijn wij in gesprek met Istanbul. Hier zijn ze verder met technieken en hebben goed contact met Nederland. Hier in Nederland voel ik mij een nummertje en worden standaard protocollen nageleefd. Mijn partner en ik zitten beiden in zorg en hebben meer vertrouwen in het buitenland. Ik zou graag hier met anderen verhalen uitwisselen over zowel cryo’s en buitenland ervaringen. Ondanks dat ik een fijn netwerk heb met lieve betrokken familie en vrienden kan het proces soms zo eenzaam zijn. 
    
   Ireen
  • By Nora90
   Hoi iedereen,
   Elke keer als ik iets opzocht over ICSI en het wachten na een tp kwam ik uit op deze website.
   Dus heb ik mezelf vandaag aangemeld.
   6 dagen geleden was bij mij de tp van 2 eerste kwaliteit blastocystes (dag 5 na bevruchting).
   Gister avond laat kreeg ik tijdens een toiletbezoekje heeeeeellll licht roze afscheiding bij het afvegen. Toen begon ik al lichtelijk in paniek te raken, maar vandaag is het echt bruin en niet alleen bij een toiletbezoek. Het is nog steeds wel minimaal, maar het lijkt bij mij erop alsof er een menstruatie zit aan te komen. 
   Heeft iemand dit ook gehad maar dat het alsnog in een zwangerschap resulteerde? Ik mag 3 jan testen, naar ik vrees voor het ergste....
  • By Nora91
   Goedemorgen allemaal,
   Ik ben hier nieuw! Ik ben al een tijdje lid van Babybytes, maar daar vind ik niet echt informatie over mijn situatie op dit moment.
   Ik was wat aan het rondsurfen en toen kwam ik op deze site terecht. Her en der wat gelezen, maar allemaal oude berichten (2010).
   Wij zijn 3.5 jaar bezig met onze kinderwens. Tot onze eerste ivf behandeling was iedereen ervan overtuigd dat alles prima werkte zowel bij mij als bij vriendlief.
   Twee weken terug onze eerste ivf behandeling gehad na 6 niet gelukte iui's. 11 eicellen en 60 miljoen zaadcellen. Ik was nog bang dat ze zouden zeggen geen eicellen dus super blij. Met zo een aantal verwacht je toch wel bevruchting maar twee dagen later kregen we een telefoontje dat er géén één bevruchting was ontstaan! 
   Nu hadden we afgelopen donderdag een gesprek en vertelde ze ons dat er geen rijpe eicellen tussen zitten. 
   Deze donderdag hebben we nog een vervolg gesprek zodat we alles even konden laten bezinken.
   Hun plan is nu dat ik naast de decapeptyl, gonal-f 150 en pregnyl 5000, menopur ga gebruiken. En dat er een dubbele dosis pregnyl gegeven wordt. Want het kan zijn dat ik te weinig reageer op de medicatie. En menopur en dubbel pregnyl helpt bij de rijping. Ze zullen dan wel icsi gaan doen om geen risico te nemen dat de zaadcellen eventueel niet door de wand komen.
   Dit komt maar heel weinig voor dus ze kon ook geen slagingskansen geven. De kans is er ook dat dit 'bij mij past" en dan hebben we vette pech want dan moet je naar eiceldonatie gaan kijken. 
   Zijn er hier meiden die geen rijpe eicellen hadden maar met menopur wel rijpe eicellen? Of met een andere behandeling?
  • By Kaatje86
   Hoi allemaal, 
   Heeft iemand misschien ook een behandeling die half ivf en half icsi word gedaan? 
    
×

Important Information

Terms of Use