Jump to content
Monique80

Utrogestan

Recommended Posts

Goedendag, 

Ik ben nieuw hier.

Ik heb mijn tp gehad en ik ben zwanger. Nu is onlangs mijn progestorn getest en deze is aan de lage kant. Mij is gezegd dat ik ipv 1200mg utrogestan, 1600mg utrogestan moet innmenen. Ik gebruik de vaginale. Er is mij gezegd dat ik per dag 800mg vaginaal moet inbrengen en 800mg oraal, ik moet dan de vaginale oraal innemen. Wie heeft hier ervaring mee en is dit wel ok.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Similar Content

  • Guest
   By Guest
   Hallo meiden, 
    
   ik zit al jaren in de mmm en heb 8 miskramen gehad. Dokter en gyn willen mij geen utrogestan voorschrijven hij gelooft er niet in, maar ik heb er zoveel goede verhalen over gehoord. Ik sta nu aan de voet van Ivf.
   heeft iemand utrogestan over welke ik kan overkopen? Of een idee waar ik het zonder recept kan krijgen? Het heeft volgens mij geen schadelijke bijwerkingen dus baat het niet dan schaadt het niet was mijn idee..
    
   ik hoor het graag, liefs
   Robin
  • Guest
   By Guest
   Hallo meiden, 
    
   ik zit al jaren in de mmm en heb 8 miskramen gehad. Dokter wil mij geen utrogestan voorschrijven hij gelooft er niet in, maar ik heb er zoveel goede verhalen over gehoord. Ik sta nu aan de voet van Ivf.
   heeft iemand utrogestan over welke ik kan overkopen? Of een idee waar ik het zonder recept kan krijgen? Het heeft volgens mij geen schadelijke bijwerkingen dus baat het niet dan schaadt het niet was mijn idee..
    
   ik hoor het graag, liefs
   Robin
  • By Jesme
   Lieve meiden, wie o wie heeft er nog wat utrogestan over? Ik neem het heel graag over, tegen vergoeding natuurlijk. Mijn arts wil het helaas niet voorschrijven.
  • By Suus88
   Wie heeft er nog UXXX over. Ik zou dit heel graag willen overnemen.
  • By Stef07
   Hoi Dames, 
   ik ben met spoed op zoek naar Utrogestan, wie heeft er nog iets over wat ik over zou kunnen nemen? Mijn arts wil het niet voorschrijven ondanks meerdere keren vragen. Ziekenhuis vindt het niet nodig en kon volgens hen direct stoppen bij een positieve test maar dit voelt voor mij helemaal niet goed:( in het verleden progesteron tekort gehad en daarom extra zorgen hierover. 
    


 • Posts

  • Lieve @Aslyn, ik zou je nu zo graag een welgemeende knuffel willen geven en samen met kitje en jou willen schreeuwen, vloeken en tegen dingen aan willen trappen. Ik vind het zo erg voor je... Ik kan het niet goed onder woorden brengen, maar ik voel je verdriet. 💕
  • @Aslyn Och meid, kom net even op het forum kijken en lees nu dit vreselijke nieuws.....gecondoleerd, ik vind het echt verschrikkelijk voor je  de tranen schieten in mijn ogen en ik weet gewoon niet wat nog te zeggen..... wat een pijn en verdriet moet jij nu voelen..... heel heel heel veel sterkte.....  
  • Dat meen je niet @Aslyn.... 😢 Ik weet niet wat ik moet zeggen, ik zou je zo graag een knuffel willen geven nu, willen troosten, met je willen huilen, schreeuwen, whatever, maar ik heb gewoon geen woorden....
  • Helaas is het hartje gestopt, ik weet niet hoe ik dit moet verwerken. 
  • Lieve @Aslyn wat rot dat je je nu zo voelt. En dan kan ik wel zeggen je moet ook niet dr. Google gaan raadplegen, maar dat doen we allemaal. We zoeken op alles en vinden ellende want de positieve verhalen staan meestal niet op internet.... Ik moet je eerlijk zeggen dat ik deze ook nog niet eerder ben tegen gekomen, een te klein vruchtzakje. En wat is klein... Kleiner dan gemiddeld? Aan de kleine kant? Veel te klein? Er zijn zoveel gradaties van klein. En ik kan je ook niet geruststellen en je angst, stress en paniek en wanhoop wegnemen, kon ik dat maar... Goed dat je niet naar kantoor bent gegaan en wat fijn dat je zo een lieve mevrouw getroffen hebt en nog fijner dat je vanavond al terecht kunt en OOK vrijdag weer. Ik hoop zo dat ze je vanavond gerust kunnen stellen en dat je weer op je roze (of blauwe) wolkje zit! Probeer niet te druk te maken (lukt toch niet denk ik), beetje afleiding te zoeken en ik wens je veel succes vanavond. Ik zal duimen voor je dat alles gewoon in orde is en jij weer lekker op je wolkje ronddrijft strakjes! In the meantime geef ik je een virtuele knuffel want die kun je wel eentje gebruiken denk ik. 🤞😘
 • Topics

×

Important Information

Terms of Use