Jump to content

Hormonen


cassandra
 Share

Recommended Posts

Hallo Allemaal

 

 

 

Ik ga dus ook beginnen met IVF.

 

 

 

Nou heb ik een voorgesprekje gehad met mijn arts. Het was allemaal heel kort (was ingepland op een verkeerde afdeling ...... erg leuk allemaal). In dat gesprek had mijn arts het erover dat ik 3 maanden hormonen moet gaan spuiten!!!! Heeft iemand dit ook gehad? Ik vind het zo lang!!! Bij jullie lees ik allemaal 3 weken of iets meer, maar geen 3 maanden.

 

 

 

Groetjes Cassandra

Link to comment
Share on other sites

Hey Cassandra,

 

Ik weet dat Lis ook 3 maanden hormonen moet spuiten.

 

Ik heb eerst ruim 4 weken de pil geslikt, en nu ben ik al weer 2,5 week aan het spuiten. (wat klinkt dat trouwens kort als ik het hier neer typ... lijkt al veel langer)

 

De manier waarop toegewerkt wordt naar een punctie enzo gaat toch wel heel verschillend in de verschillende ziekenhuizen. Dat is wel eens lastig...

 

Maar aan de andere kant denk ik ook elke keer weer: iedereen is uniek, ieder lijf reageert anders, dus helemaal met elkaar vergelijken kan je het toch niet!

 

En anders in het volgende gesprek gewoon vragen... hoe en wat.

 

 

 

Groetjessssssssssssssssssssssss

Link to comment
Share on other sites

Ha ha dat lijkt mij ook wel hoor als je aan het spuiten ben kan niet snel genoeg weer stoppen. Ik zie er als een boom tegen op. Heb het niet zo op naalden, maar ja alles voor een goed doel.

 

 

 

Ja je heb ook gelijk ook had ik niet over na gedacht iedereen is anders

 

 

 

Groetjes Cassandra

Link to comment
Share on other sites

Hallo Allemaal

 

 

 

Ik ga dus ook beginnen met IVF.

 

 

 

Nou heb ik een voorgesprekje gehad met mijn arts. Het was allemaal heel kort (was ingepland op een verkeerde afdeling ...... erg leuk allemaal). In dat gesprek had mijn arts het erover dat ik 3 maanden hormonen moet gaan spuiten!!!! Heeft iemand dit ook gehad? Ik vind het zo lang!!! Bij jullie lees ik allemaal 3 weken of iets meer, maar geen 3 maanden.

 

 

 

Groetjes Cassandra

 

 

 

Raar sommige dames hoeven maar een paar weken te spuiten waar heeft dit mee te maken? ????en je kan pas echt beginnen naar die 3 maanden.... dan vertraagt het wel je ivf..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share • Posts

  • @Heleen79 Jeetje, wat een verdrietig bericht 😞 Hoopte zo dat jou het geluk ook was gegund! Dikke knuffel! Een miskraam hakt er -zoals Kitje zegt- altijd in: Maakt niet uit hoeveel weken je zwanger bent. Je bent aan de ene kant blij omdat je een positieve test hebt en aan de andere kant blijf je altijd die angst houden. Net als Kitje was die angst pas ook bij mij voorbij toen ik haar dagelijks ging voelen en een lieve echoscopiste zei: 'Owh, maar dit kindje gaat echt wel geboren worden hoor!' Pas toen durfde ik er een beetje in te gaan geloven.  Wat jullie zeggen: Misschien is het inderdaad nog eens goed om een gesprek met die fertiliteitsarts aan te gaan. Ik merk inderdaad dat zij nog vaak in mijn gedachten verschijnt. Zeker nu rond deze tijd weer.  Ze heeft me heel vaak het gevoel gegeven dat ik 'achterlijk' was, dat ik iets fout had gedaan, ik het gesprek over dat we maar 1 IVF poging zouden doen niet goed had onthouden, gezegd dat ik te oud was en maar eerder had moeten komen, want dat zij dan meer kansen had gehad etc. Nou durf ik wel te zeggen dat ik niet de domste ben en mijn man ook niet, maar dat zij ons het gevoel wel heeft gegeven dat het onze eigen schuld was, terwijl het om zo een gevoelig onderwerp gaat! Aan de andere kant hebben we toen tegen elkaar gezegd: Streep door dat ziekenhuis en we gaan verder kijken. Aan de andere kant zou ik er wel andere vrouwen mee kunnen helpen: Vrouwen die niet zo weerbaar zijn of die het geld niet hebben om verder te gaan bij een kliniek.  Heb zelfs nog even overwogen om in een ander ziekenhuis te gaan bevallen om deze reden. Gelukkig werkt zij op een andere afdeling en verwacht ik haar niet tegen te komen en anders is het misschien maar beter voor haar als ze niet bij mijn bevalling aanwezig is 😜  Inmiddels hier alweer 2 weken met verlof en een spannende tijd breekt aan. Het meisje is nog steeds te groot en ze heeft volgens mij nog genoeg te eten in m'n buik, want ze maakt nog geen aanstalten om uit huis te gaan 😉 Over 5 dagen krijg ik een doorverwijzing om te worden ingeleid. Ik vind het heel spannend, maar kijk er ook naar uit om haar te ontmoeten 💗
  • Te vroeg geroepen. Gisteravond en vanmorgen weer zeurende buikpijn en lage rugpijn... Ik denk dat dat een voorbode is van niet veel goeds.... Ik bewaar mijn rust en probeer vooral te berusten... Er is toch niks wat ik kan doen... geen bloed geeft moed, maar verwacht het een dezer dagen...
  • Zondag avond nog buikpijn en maandag ochtend maar verder niet meer. Ik ben nu wel heeel erg moe... dus so far, so good🤞🏻 Ik ben zooo benieuwd... ik hoop het zo enorm.
  • Wat spannend meis! Ben hard voor je aan het duimen dat deze mag blijven  Hoe voel je je nu? Nog buikkrampen?
  • Oei dat is balen zeg! Pijnlijk! Wat voorn werk doe je? Wat een heerlijke geruststelling dat alles goed is met de kleine! Ja dat hoop ik ook en dat het 9 mnd mag blijven groeien en gezond geboren mag worden. Het is wel echt een spannende tijd zo na de miskramen. Als ik zwanger ben dan zal ik tot en met 13 weken niet echt heeel relaxed zijn.... Maar goed, eerst maar eens een positieve test😇
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use