Jump to content

Miskraam


elvirazonnetje

Recommended Posts

Guest Nora

Oooh, wat ontzettend naar voor je. Dit is heel erg verdrietig. Heel veel sterkte de komende tijd! Ik heb zelf ook een miskraam gehad met 6 weken dus als je vragen hebt, dan hoor ik het wel. Keihard janken helpt een heel, heel klein beetje...........

 

Liefs Nora.

Link to comment
Share on other sites

Hallo Elvira,

 

 

 

Heel veel sterkte gewenst de komende tijd. Neem je tijd om alles te verwerken. En wie weet heb je bij een volgende poging meer geluk. Nu eerst goed uithuilen.

 

 

 

Groetjes Farah

Link to comment
Share on other sites

Hoi Amanda

 

de gyn hoopt dat het er spontaan uit gaat komen ergens dese week ik heb 10juni een afspraak by de gyn is het nog niet weg dan gaan se curretage doen onder narcose.

 

Maar ik vind het ook wel een beetje eng zon uitdrijving want ik weet niet hoesoiets aanvoelt en of het flink zeer gaat doen.en of je het ook kan zien het vruchtje.ik weet wel dat je flink bloed verliest bij mij is het steeds in vlagen en ook wel veel en dan houdt het weer een paar uren op en dan komt er weer een beetje het is nu nog veel oud bloed.want het is gewoon verdrietig dat je dan nog steeds rondloopt met een dood vruchtje.

 

 

 

En aan alle andere lieve vrouwtjes BEDANKT VOOR JULLIE STEUN!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

LIEFS Elvira

Link to comment
Share on other sites

Hoi Dames,

 

Ik heb vanmiddag het kindje verloren ,het vruchtje kwam er tegen half 5 uit.

 

Ik had zoals jullie weten de hele week al last buikpijn en met bruin bloedverlies

 

Maar vanmiddag nam de pijn in zon hevigheid toe dat ik geen stap meer kon verzetten thuis ik ben toen gewoon rustig op de bank gaan zitten met mijn dekbed om me heen en geprobeerd zo rustig mogelijk te blijven want het deed zon pijn en na bijna 2 uur hele heftige pijn en steken ben ik naar de toilet gegaan en daar kwam in een keer een grote hoeveelheid rood bloed,met stolseltjes erin eruit waarna ik opstond en iets heel kleins zag sitten.wat dus het vruchtje was,dus vanmiddag heb ik dus de spontane miskraam gehad .en toen het gebeurde nam de pijn binnen 15min inene heel erg af en het heftig vloeien ook.men vriend en ik kunnen het nu gaan verwerken dat we niet meer zwanger zijn,want ik vond het best wel zwaar om rond te lopen met het vruchtje wat niet meer leefde.

 

Dus we hebben afscheid kunnen nemen van dit kleine leventje en we hopen dat er in de toekomst wel een gezond kindje kunnen krijgen maar nu wachten we voorlopig even we moeten eerst dit verwerken op onze eigen tyd en moment.

 

Maar ik wil jullie heel erg bedanken voor jullie steun!

 

En ik hoop dat jullie ook allemaal een gesond kindje mogen krijgen.

 

En dat geen van jullie dit meemaken want het is echt heel erg heftig vooral emotioneel. Veel Liefs Van ELVIRA & DANIEL.

Link to comment
Share on other sites

hallo elvira en daniel,

 

 

 

het spijt me te horen voor jullie, ik wens jullie heel kracht en liefde om dit verlies te boven te komen, en gun jezelf de tijd voor je verdriet, en heb hoop in de toekomst dat het goed komt.

 

 

 

maar huilen mag vooral hooor, kan lekker opluchten, al is het soms maar even.

 

 

 

dikke knuffel lucky

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Lieve Elvira, heel veel kracht toegewenst! Het is zo verdrietig, en jammer. Wat ze tegen mij zeiden, en wat ik absoluut niet wilde horen, was maar je weet wel dat je zwanger kunt zijn. En dat kan wel straks weer heel belangrijk worden, zeker als je het weer gaat proberen en het even gaat duren. Daarnaast vergeet je naar mijn mening dit leventje nooit meer. Take care! groetjes, niki

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use